Sağlık Uykunuz derin mi hafif mi? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Uykunuz derin mi hafif mi?Magnezyum içince baya derin oluyor. Güncellemeler5 ay Güncel uyku Uykunuz derin mi hafif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Uykum genellikle derindir 0 0 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Kesin bişey diyemiyorum biraz yorgunluğuma veya hasta olmaya göre değişiyor. Bazen çıt olsa uyanırım, bazen bomba patlasa duymam 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. En ufak bir sese uyanırım. Ve bu durum beni çok kötü etkiliyor. 0 0 Yorumla
aassllı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Bazen çok hafif bazen çok derin Neye göre değişiyor çözemedim 1 0 Yorumla
IMrLonely Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sese uyanmam ama biri ismimi söylerse anında kalkarım 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 6 ay Hafif derin. Gürültü etkilemez ama adımımduyar duymaz uyanırım 0 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 6 ay Uykum derindir ancak fazla sese duyarlıyımdır uyanırım 0 0 Yorumla
faqqbaadi Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 6 ay iki duble bir rakı iç bak nasıl uyursun bu arada benden 5 yaş küçüksün 😄 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 6 ay Biri gelip dürtmediği sürece cinayet işlense uyanmam 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Magnezyum önemli. Hayat kalitesinde belirleyici eşik 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 6 ay Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Derinlere dalmak gibisi yok 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 522 cevap paylaştı. Çok hafif. Derin uyuyanları çok kıskanıyorum 😅 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykum eskisi kadar derin değil 0 0 Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 6 ay Oldukça derin. Uyanması çok zor oluyor 🥱😩 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. Ne içersem içeyim diazem bile beni uyutmuyor 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Hafiftir en ufak sese uyanırım 😅 0 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 300 cevap paylaştı. Magnezyum yarıyor mu harbiden 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 374 cevap paylaştı. Derindir hemen uyurum 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Çok hafif çit diyince uyanıyorum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 6 ay Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Derindir tabi ki 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı. Hafif maalesef 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 6 ay Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hafif 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli olmaz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. derin 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belli olmuyor ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Uykum genellikle derindir
Kesin bişey diyemiyorum biraz yorgunluğuma veya hasta olmaya göre değişiyor. Bazen çıt olsa uyanırım, bazen bomba patlasa duymam
Bazen çok hafif bazen çok derin
Neye göre değişiyor çözemedim
Sese uyanmam ama biri ismimi söylerse anında kalkarım
Hafif derin. Gürültü etkilemez ama adımımduyar duymaz uyanırım
Uykum derindir ancak fazla sese duyarlıyımdır uyanırım
iki duble bir rakı iç bak nasıl uyursun bu arada benden 5 yaş küçüksün 😄
Biri gelip dürtmediği sürece cinayet işlense uyanmam
Magnezyum önemli. Hayat kalitesinde belirleyici eşik
Derinlere dalmak gibisi yok
Çok hafif. Derin uyuyanları çok kıskanıyorum 😅
Geçmiş yıllara oranla ağır..
Eskiden ağirdi uykum da artik tüy gibi😅