İlk bir kalçam ağrıyordu bir ayı geçkin sürdü, şimdi yana geçti şimdi bacaklarıma vurdu bel fıtığından şüpheleniyorum ama o iki bacağa da vurur mu? Doktor da pelvis mr istedi aksi gibi…
Daha çok otururken veya uzanırken ağrı oluyor. Bugün uzanırken bacaklarım da sızladı hep. Emar çektiricem bu hafta ama. Ciddi bir şey midir diye kendi kendime evde ölüp ölüp diriliyorum. Doktor ilk kas zorlanmasıdır dedi ilaç verdi tamamen geçmeyince film istedi. Ama adam eğitime gittiği için sürekli benim film de ertelendi. Şimdi de böyle bir soldu sağ da acıyor. Bacaklarım da sızlıyor. 29 yaşındayım. Bu sene iş aradığım için evdeyim ve hareketsizim oldukça. Film günüm perşembe doktor da cumartesi bakacak, şimdi de ayaklarim yaniyor sanki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kalcadan baldırına doğru ve tıpuguna iniyorsa ağrı ne tarafta ise ağrı ya da sabah kalkınca belini ne tarfı ağıyorsa bel fıtıgı olma riskin yüksek l1 l2 l3 disklerde kayma olabilir
Ama işte o pelvis mr istedi orada cikar mi? İlk gittiğimde sadece sol kalcam ağrıgördü. Üstüne oturunca veya uzaninca. Sonra saga da geçti aynisi oldu. Şimdi de bacaklarım agriyor.
diskler kaymıştır aslında tek tarafa kayar en fazla ne taraftaki sinirlere basarsa o taraf daha çok ağrır uşuşma varsa ayak bileği üzerinde baldırı ve bilek arası bel fiti olma olasılıgı yüksek kas ağrısı sadece bacakta olur tamamen baldırıdan aşga ağrımaz
Ama ikisi agriyor neden
aslında çok az görülen bir şey senin dedğin ama omuriliğin tam ortasından sinir köklerine doğru baskı yapıyorsa ikiside ağrırı normalde bir tarafa daha yakın baskı yapar
Daha ciddi basja bir şey mi acaba korktum çok şimdi :(((
Kas spazmi olabilir mi iki tarafli
kas spazmı olmadıgı puz kompleksi yaparak öğrene bilirsin aslında kalcana ya da ağrı nerdeyse fazla nerde başladıysa ilk oraya yapabilirisn
Kanser veya romatizma değildir dimi çok korkuyorum
yok be öyle düşünme
Buna en iyi doktor cevap verir sonrasında ilaç ve fizik tedavi.
Gittim işte yarın emar cektiricem öğlen
Doktor kasla alakalı bir şey dediğine göre mr’ı görmeden yorum yapmaktan kaçınmış olabilir
Nasıl yani anlamadim
Mr’ı görünce kesin olarak yorum yapar diyorum
Sence ciddi bir şey mi romatizma falan ondan çok korktum
Romatizma dizde olur
Evet bel fıtığı olabilir uyuşma olur ayakta. Ha bide sürekli uzanıyorsan vs belde ağrı yapar
Hep uzanıyorum oturuyorum
Uzanirsan sürekli belin ağrır. Ha bide doktora git bence
Gittim yarin emara giricem
inşallah kötü bir şey çıkmaz sanmıyorum kas gevşetici veriri ya da fizik tedavi çekinince göster hemen görüntü çıkar ama raporlama geç çıkar
@EfeBozkurt0606 kas gevşetici vermisti filmden once aksi gibi alerji yaptı birakmak zorunda kaldım
başa krem yazsın mr dan sonra söyle
hangi şehirdesin sen
@EfeBozkurt0606 gidicem gene cektirdikten sonra
Geçmiş olsun doktora gidin
Yapabileceğim bir şey var mı peki
Bende de aynısı oldu. Fıtıktan dolayıymış
Seninde mi bir kalçadan başladı sonra diğerine de geçti?
Yok diğeri ağrımıyor bir kısım ağrıyor. Googledeb bel fıtığı egzersizleri gidene kadar düzenli yap bir tık hafifletir
Offf benim de ilk bir tarafi basladi şimdi diğerine de geçti ya çok korkuyorum :(((
Doktora git bi
Gittim yarin emar cektiricem
Hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkad
Muhtemelen fıtıktır
Yaş ve kilo nasıl
Yas 29, boyum 1.67 kilom da uzun zamandir olcmuyorum ama 65 olmustur
Kilo normal yaptığın iş nedir çalışıyorsan
İş arıyorum bu sene normalde öğretmenim ama kaç aydır evdeyim
Uyuşma var mı ayak ve bacaklarda