Arkadaşım içine çekmiyorsun zaten al diyor alasımda var ama korkuyorum da
16 gü
Çok zararlı. Sigaradan bile kat kat zararlı. Ciğerlere çekmeseniz bile, ağız içi mukozası bile çok hızlı biçimde kanserojen maddeleri emip kana karışmasına sebep oluyor.
Teşekkür ederim
Rica ederim, macera aramaya gerek yok ☺️
Evet bencede
zararlı. nikotinli olduğu için nikotisz olanda zararlı yabancı maddeler duman yoluyla vücuduna her şekilde giriyor. sigara içilen ortamlarda bulunmak bile çok zararlı. bu tarz insanlar seni anca kötü yola sürükler böyle birine arkadaş dememelisin.
Haklısın
Cevap
11Cevap
Aklın varsa uzak dur maddi manevi zarar mantıklı bir yanı yok çeksende çekmesende parana yazık o yönden düşün
Evet zararlı hem ciğerin su toplar hem dişlerin mahvolur
Sigara değilki dişlere zararı olsun
Anladım tütün ile alakalı sanıyordum
Anladım teşekkür ederim er sağlıklısı almamak olacak sanırım
İrademi😂 iyiyse ne mutlu bana sigara kullanmıyorum zaten bunuda tadı için alacaktım sırf
Gerçek sigara iç o zman içine çekme. Bu daha mantıklı
Evet zararlu. Ciğerde su tutulumuna sebep oluyor
İçime çekmeyeceğim dedim ya
Süreyi uzatursın fakat yine de zararı olur
Anladım
Cigerlerinin sönmesini istiyosan gayet iyi
Al kız ne olacak içine çekersin vakit geçer
İçime niye çekim
Arkadaşımda böyle ya
Zararı yok 6 yıldır kullanıyorum ben
Kontrollümü yaptırıyorum hep hiçbir sorun yok akciğerimde falan markasını iyi seçersen yararı bile var
Ben yurtdışından alıyorum 8 bin tl
Yarar mı
JDJDJDNRN ya güldürme beni, doktora iyi bak tımarhaneden mi kaçmış? Sigaranın olsun, puf gibi elektronik eşyalar olsun alkol olsun zararlı şeyler vücuda. Akciğerlere zarar verir. Dişlere zarar verir kondisyon kaybı yaşarsın. Eğer kilon fazla ise ama kondisyon ve nefes eksikliğini fark etmemen normal çünkü sürekli nefes eksikliği yaşarsın
Spor hocasıyım ben ve fiziğim mükemmel sadece puf içmek benim hayatımın anlamı sigarayı bıraktım ve buna başladım Amerika’dan özel alıyorım içindeki sıvı ciğerde deaktif olup vücut sağlığına yardımcı maddeye dönüşüyor
Şimdi gel sana biraz mantık öğreteyim, diyelim ki öyle
İlk öncelikle senin yurt dışından getirdiğin "özel" pufdan yola çıkarak puf içmek yararlıdır söyleyemezsin senin özel pufun öyle diye her puf öyle değil.
Ikincisi
Bak arkadaşım spor hocası olman da bir şey değiştirmiyor. Bende sporcuyum zaten ama eğer girip genel bir araştırma yaparsan ki ben yaptım elektronik pufun sigaradan hiç bir geri kalan yeri yok bir de diyorsun ya ben içine özel bir şey koyuyorum diye, sen hiç bir pufun nasıl çalıştığını gördün mü?
çok zararlı nomal sigara iç daha iyi
Çekersin muhtemelen
Sigara kullanmıyorum ya ağızda tutup bırakıyorum bunuda bilmiyorum
Evet zararlı hiç bulaşma
İçine cekmiyorsan zaten içme direkt kanks
Zararlı
Hiç kullanma o zaman
Ergen
Ciğerlerin su toplar
İçime çekmesemdemi
Tadı ya çok hoşuma gitti işte o yüzden almasammı diye düyünüyorum
Evet zararlı