Nabız yüksekliği sonucu her gün yarın doz alıyordum bugün içmedim yine çarpıntı oldu nabız 113 çıktı
20 gü
Nabız yüksekliği sonucu her gün yarın doz alıyordum bugün içmedim yine çarpıntı oldu nabız 113 çıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden bıraktınız? İçmeniz sizin için iyi olurdu aslında
Bırakmadım sadece bugün içmedim
Ha anladım. Normaldir yani tansiyon ilacınızı içmeyince yükselir tansiyonunuz. İçin lütfen aksatmayın
Ay tansiyon dedim nabız pardon
20 gündür kullanıyorum doktor 2 ay kullan sonra azalt dedi. 2 ay sonra ya geçmezse? Reçete ile mi satılıyor bu ilaç doktor yazdığı için aldım tabiki de rapor olmadan verirler mi
Reçetesiz de satılıyor ama doktorunuz kendi kendine azalt demek istememiştir siz bir kontrole gidin onun söylediği miktara düşürün kendiniz şey yapmayın
Anladım. Teşekkür ederim
Bir ara kullandım kalıp atışlarını duzene sokmaya yarıyordu iyi de geldi yavaş yavaş bıraktım sonra
Nasıl bıraktınız ben bir gün içmedim böyle oldu
1 gün içtim
1 gün içmedim
1 gün içtim
1 gün içmedim
Sonra o 1 gün aralıkları yarım
Hapa düşündüm
Gün aralıklarını açtım biraz öyle öyle bitirdim
Ben de öyle yapacağım doktor 2 ay kullan dedi ben 20 gündür kullanıyorum
20 gün az ama biraz daha kullanman lazım
Ben ilkte 2 kutu bitirdim sonra 4 kutu verdi o 4 kutunun ilk kutusunda yavaş yavaş bıraktım
O zaman bu kutu bitince tekrar almam lazım. Reçetesiz satılıyor değil mi
Benim eski kız arkadaşım içiyordu onu içmen lazım neden bıraktın ki
Sadece bugün içmedim. Kız arkadaşının neyi vardı?
Ritminde düzensizlik vardı o ilacı içmediği zaman nabzı 140'ları 150'lere çıkıyordu çarpıntısı oluyordu
Bende ritim bozukluğu değil de nabız yüksekliği var
İşte onda ritim bozukluğu olduğu zaman nabız yüksekliği oluyordu O yüzden doktor bu ilacı vermişti nabzını bu düzenliyordu ama dediğim gibi hani ilaç bittiyse bile bunu ihmal etme sürekli bu ilacı kullan
Doktor 2 ay kesin kullan sonra bırakabilirsin dedi
2 ay kullandıktan sonra tekrar bir kontrole git tekrar bir baktır eğer geçmemişse uzatabiliyor bu süreyi
Doktor kalbinde ritim bozukluğu gibi herhangi bir sorun yok dedi nabız yüksekliği sonucu oluyomuş
İşte nabız Ama niye yükseliyor olay o nabız kendi kendini yükselmez sebebi ne psikolojik mi yoksa başka bir sorun mu nabzın yükselmesinin sebebi ne dedi doktor ya da panik atak mı var
var kullanan da dozunu doktor ayarlamadı mı zaten
Doktor yarım doz iç diyo
propanolol tansiyon ilacı