Polis ne der sizce?

. Tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. Küçüklükten beri aile içinde ablam tarafından psikolojik şiddet altındayım. Durumu açıklamam zor. Çünkü küçük küçük yüzlerce anı geçti anı üstümden. Ama ablamın psikolojik olarak beni baskı altında tuttuğundan eminim 10 yaşımdan 20 yaşıma kadar ve yüzlerce şahidim var çünkü hem ortaokul hem lise hem de dershane yıllarında çok bozuk bir psikolojim vardı. Hep susuyım susuyım dedim ama üniversiteye başladım psikolojim hâlâ çok kötü. Hiçbir sosyal etkinliğin içerisinde yokum. Gerek yataklara düştüm astım oldum ortaokul yıllarımda. Gerek 19 20 yaşımda ders bile çalışamadım bozuk psikolojimden kalem oynatamadım. Ben hayatıma bu kadar müdahil olan ablamın buna hakkı olmadığını düşünüyorum. şu an asla istediğim gibi değil hayatım ve ablam hâlâ benimle dalga geçmekte. Bozuk psikolojime birçok kişi tanık oldu. şu an yurtta kalıyorum ve geçen sene de kalıyodum ve birçok arkadaşım buna şahit oldu. Ben artık bu muamelenin bir suç olduğunu düşünmeye başladım. şu an 22 yaşındayım ve geçen 2 yaz tatilinde çok büyük ağlama ve sinir krizleri yaşadım eve polis geldi. Ailem durumu büyütmeyelim diyerek hep beni susturdu. Ailem ve akrabalarım hep ablamın tarafında yer aldı. Ne oyunlar dönüyo bilmiyorum ama benim psikolojim bu kadar ucuz değil ben yolda bulmadım hayatımı. şu an depresyon ilacı kullanıyorum büyük ihtimal ailem ondan bunları anlattığımı düşüncekler ama ben ilacı da zaten bu yüzden kullanıyorum. Onların bana inanmayışı ve ablamın baskıları.

Güncellemeler
7 ay
Dava etsem sonucu ne olur sizce
Polis ne der sizce?