Sağlık Psikatriye neler anlatırsınız? Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Psikolojim düzelsin deyip uzman destek alınca neler anlatıyorsunuz? Psikatriye neler anlatırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Psikolojim bozulmasın diye psikoloğa yazılıyorum, kapısına gidip geri dönüyorum. 3500 lira verirsem aklım o parada kalır. 1 3 Yorumla Dudu_Bubu 6 ay 3500 e kalmadı yaa. Benim derdimi anlatınca psikiloğun intihar etmesinde korkuyorum intihar eder iş alırız diye Yorumla Aristokratımsı 6 ay Psikoloğa gidip kendini sağlıklı gösterme çabaları Yorumla Dudu_Bubu 6 ay 🥴🥴aynen 46 lık deli raporu vermeyecekse neden var lar ki kral ya Yorumla
Sweetdreams2006 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Psikojik durumu bshsederim. 1 1 Yorumla Dudu_Bubu 6 ay Peki tam olarak herşeyi anlatır mısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bir yıldır psikolog görmüyorum 1 1 Yorumla Dudu_Bubu 6 ay Hiç görmemek lazım aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolojim bozulmasın diye psikoloğa yazılıyorum, kapısına gidip geri dönüyorum. 3500 lira verirsem aklım o parada kalır.
3500 e kalmadı yaa. Benim derdimi anlatınca psikiloğun intihar etmesinde korkuyorum intihar eder iş alırız diye
Psikoloğa gidip kendini sağlıklı gösterme çabaları
🥴🥴aynen 46 lık deli raporu vermeyecekse neden var lar ki kral ya
Psikojik durumu bshsederim.
Peki tam olarak herşeyi anlatır mısın
Bir yıldır psikolog görmüyorum
Hiç görmemek lazım aslında
Başımdan geçen olayları
Bir çok şey anlatırdım.
Erkegım bılmıyorum :)
Ne kadar erkeksin 😅