Saçlarım şu aralar psikopata bağladı.Banyodan 1 gün sonra hemen kepekleniyor. Saçı benim saçım gibi yağlı ve kepekli olup kullandığı şampuandan memnun olan biri markasını yazabilir mi?Yağlı ve kepekli saçlar için hangi şampuan
Kepek ve çabuk yağlanma birçok kişinin yaşadığı sorunlardan. İkisi aynı anda gelince daha da çekilmez olabiliyor. Saç derisini yormadan arındıracak bakım ürünleriyle bu saç problemlerinin de üstesinden gelinebilir.
Yağlı ve kepekli saçlar için hangi şampuan kullanılmalı?
Elidor Detox Ferahlığı şampuan içeriğinde bulunan limon ve yeşil çay sayesinde saçları yağdan ve kirden derinlemesine arındırır. Hem kepek hem de çabuk yağlanma sorunu yaşayanlar için en ideal şampuanlardan biridir.
2. Clear Men Yağlı Saç Derisi İçin Maksimum Ferahlık Şampuan
Yağlı ve kepekli saçlar için şampuan
İçeriğinde limon ve bergamot özü bulunuyor. Bu sayede saç derisini derinlemesine arındırarak ferahlık sağlıyor. Kepeği saçtan uzaklaştırırken, yağlanma sorununu da kısa süre içerisinde çözüyor.
İçeriğindeki organik ısırgan otu sayesinde saç derisini arındırır ve çabucak yağlanmayı önler. Yağlanmanın neden olduğu kepek, kırılma, dökülme gibi saç problemlerini de en aza indirir.
4. American Crew Kepekli ve Yağlı Saç Derisi İçin Arındırıcı Şampuan
Kepekli ve Yağlı Saç Derisi İçin Arındırıcı Şampuan
Fiyatı diğer şampuanlara göre biraz yüksek olsa da performansına değdiğini düşünüyorum. Kullanmaya başladıktan 1-2 hafta içerisinde saç derisindeki yağlanmayı yok ederek, kepek, kaşıntı gibi sorunları ortadan kaldırıyor.
5. Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan
Yağlı ve kepekli saçlara şampuan
Saçtaki kepek ve yağ sorununa iyi gelen en iyi şampuanlardan bir tanesi de Head & Shoulders Clinical Strength. İlk yıkamadan itibaren kepeği en aza indirerek, saç derisini ferahlatır ve yağlanmayı ortadan kaldırır.
isteğine uygun şampuanı saç reyonu sitesinden uygun ürün filtrelerini kullanarak rahatlıkla bulabilirsin. bu firma sadece saç bakımı üzerine çalıştığından belki danışman kuaförlerden daha verimli bilgi alabileceğin şekilde sitelerini tasarlamışlar. saçına en uygun olanı bulacağından emin olabilirsin.
Head and shouldersın erkek şampuanlarını kullanabilirsin bence. Çünkü gerçekten kepek için çok işe yarıyor. Baktın yaramıyor, o zaman cildiyeye gidip kendine medikal bir krem, ya da şampuan içine katmak için almalık vs. ilaç alabilirsin.
saçlarını yıkarken çok sıcak su kullanmıyorsun ve kesinlikle tırnaklarınla değil parmak uçlarında yumusak dokunuslarla masaj yapıyorsun..hergün yıkıyorsan 1 kere yıka saçlarını
Head and shoulders ın sadece eczanelerde satılan intensive treatment şampuanı kesinlikle mükemmel. Fiyatı biraz tuzlu ama ilk yıkamada etkisini gösteriyor.
ya bu şampuanın yan etkisi yok. ben kullandım garanti ediyorum. diğer kozmetik şampuanlar kepeği geirmiyor. hem bunu bir iki kez kullanıp bırakacaksın. devam etmene gerek yok
En İyi Cevaplar