Sağlık Geceleri banyodan korktuğum için dişimi fırçalayamıyorum😭? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler6 ay Banyonun kapısını kapatmaya giderken anneme seslendim ben çok korkuyorum sizi bilemem sırf bu yüzden bütün gece lavaboya geçenemişliğim var Geceleri banyodan korktuğum için dişimi fırçalayamıyorum😭? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
jjokeface Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 6 ay gece olmadan fırçalamak gerketiğini hatırlatmaya geldim gidiyorum 0 1 Yorumla Soran 6 ay Ya çok sinirlendim şu an Yorumla
FasafisoBunlar_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Çok oyalanmadan fırçala aynaya çok bakmamaya çalış ya da biraz erken fırçala geceyi bekleme 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 6 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mutfakta fircala 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 6 ay Sağlık konusunda 604 cevap paylaştı. Neden korkuyorsun ki canım 0 2 Yorumla Soran 6 ay İn cin basar banyoyu geceleri Yorumla mihribann1 6 ay Öyle kendine vesvese verme Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 407 cevap paylaştı. Sende. aksam. fircala 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Oda da fırçala ağzını yıkamaya git 0 0 Yorumla
Balyoz18 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay lamba yok mu 0 1 Yorumla Soran 6 ay Lamba onu kovmuyor Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Komik 0 5 Yorumla Soran 6 ay Kanka 3 harfliler oluyor orada Yorumla Soran 6 ay Git araştır Yorumla Emrhttr 6 ay He orada beni beklio Yorumla Soran 6 ay Olabilir Yorumla Emrhttr 6 ay Bunları düşünürsen korkarsın sall Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
gece olmadan fırçalamak gerketiğini hatırlatmaya geldim gidiyorum
Ya çok sinirlendim şu an
Çok oyalanmadan fırçala aynaya çok bakmamaya çalış ya da biraz erken fırçala geceyi bekleme
Mutfakta fircala
Neden korkuyorsun ki canım
İn cin basar banyoyu geceleri
Öyle kendine vesvese verme
Sabahları yap bu işlemi
Üç kere bloody Mary de geçer
Sende. aksam. fircala
Banyoya torpil at öyle gir
Oda da fırçala ağzını yıkamaya git
lamba yok mu
Lamba onu kovmuyor
Komik