Başarısızlıklarımdan dolayı insanlarla görüşmek istemiyorum herkesden soğudum. Zamanla yalnızlaşıp sosyalleşmeyi unutur muyum?

Annem 2 senedir kanser tedavisi görüyor ve çoğu zamanım onunla doktorlarda geçiyor. Corona ve rahatsızlığı derken ben kimselerle buluşmak istemiyorum ve çok nadir çıkıyorum arkadaşlarımla. Çıksam da pek sevmiyorum ev kuşuyum. Annemin 50 yaşını büyük kutladık süslemeler pastalar ve misafirlerle. Sosyal medyada tabi ki paylaştık o zamanlar. Sanırsam nazar değdi ve 2 ay sonra kanser olduğunu öğrendik. O günden beri sosyal medyada paylaşım yapmıyorum. Okuyordum ve üniyi de başaramadım (yurtdışındayım ve sınavımı 3 kere geçemediğim için atıldım). Şimdi ne zaman dışarıya çıksam illa ki tanıdık birini görüyorum. İlk soru annemin sağlığı, ikinci ise benim okulum bitti mi diye. Ne annemin sağlığı hakkında konuşmak istiyorum ne okul meselesini. Dışarıya çıktığımda büyük korkum soru sorulması ve çıkmadan sürekli karnım ağrıyor biri sorar mı diye. Sosyal medya da paylaşım yapıp duran insanlardan nefret ediyorum artık. Hayatları öyle güzel hafif duruyor kıskanmak istemiyorum atlıyorum direkt. Ne evlendim ne okulum bitip düzgün mesleğim oldu elimde hiç bir şey yok. Annem de hasta haliyle beni dert edip duruyor. Annem ve babam hariç ailede herkes beni evlendirtme peşindeler, annem ölürse eğer hayatıma bi şekilde devam edeyim diye. Yaşım geliyor 27 ye ve elimde hiç bir şey yok. Annemin de durumları pek iyi değil tedaviye ara vermek zorunda kaldı ve ilacını kullanmadığı her gün içim gidiyor acaba kanser tekrar çıkmış mıdır ilerlemiş midir ki diye. Sevgilim var 6 senedir ama onunla da sürekli bi kavga içindeyiz şu an ayrıyız dertlerimle onu yıpratmışım. Arkadaşlarım ise evlenmiş çocukları oluyor veya ev alıyorlar. Beni ayakta tutan tek şey annemi iyileştirmek için uğraşmak yoksa gerçekten canım burnuma geldi. Korkuyorum zamanla yalnızlaşmaktan ve insanlardan uzak yaşamaktan

Başarısızlıklarımdan dolayı insanlarla görüşmek istemiyorum herkesden soğudum. Zamanla yalnızlaşıp sosyalleşmeyi unutur muyum?