Yarın sınavım var onun için aldım denemek için bugünden yarım iç yarın sınavdan 30 dakika öncede yarım iç demişti kadın bakalım nolcak paniğimi alır umarım
Olur. Sınav için konularını 1 kere oku ve telefona kaydet Tüm gün kulaklıkla dinle. anlamaya çalışma. sınavda soruları görünce tüm cevap lar gözünün önüne gelecek
Kafanıza göre içmeyin ya dideral heyecanlandiginda kalp ritmini yavaşlatan bı ilaç bilinçsiz kullanırsanız kalp durmasına kadar yolu var sık içme kalp ritmini bozuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öyle denemek için alınacak bir ilaç değil
Sınav öncesi acı Türk kahvesi haşlanmış patates ye
Sınavdan 1.5 saat öncesinde yesem içsem olur mu çünkü yolum uzun sürüyor
Olur.
Sınav için konularını 1 kere oku ve telefona kaydet
Tüm gün kulaklıkla dinle. anlamaya çalışma. sınavda soruları görünce tüm cevap lar gözünün önüne gelecek
Direksiyon dersi hangi konuyu kaydedeyim dinleyim ki 😩
10 gün içtim kalbim aşırı atım yaptım durdurdum neden verdi doktorun
Doktor vermedi yarın sınavım var diye eczaneden aldım paniği yok etsin diye öyle
dideral kafana göre içemezsin doktor vermeli heyecanın varsa hafif dozda anksiyete ilacı vefmeli psikiyatri
ne bilim verdi içtim
1 taneden bir şey olmaz
Sınava değilde bir arkadaşına misafirliğe gidiyordun gibi düşün rahatlarsın ☺️
ama ya kalırsam 🥺
Kafanıza göre içmeyin ya dideral heyecanlandiginda kalp ritmini yavaşlatan bı ilaç bilinçsiz kullanırsanız kalp durmasına kadar yolu var sık içme kalp ritmini bozuyor
Gri eşofman aşkı var kızlarda niye dkjd
yok ya elime ne geçerse giyiyorum 😂😂
Bilmiyorum gri eşofman bi aşk kızlar için dnjdjd
😂😂 siyahın yerini hiçbir şey tutmuyor
O içlerde öyle dışta gri dkkdkf
İç dış aynı 😂😂
Yok sen kızsın dışının daha açık olması lazım dkjdd içte siyah iyidir dışta renk renk daha güzel dkkdkd
Niçin kullancan ki
Yarın direksiyon sınavım var onun için kullanacaktım ama yarısını sabah içtim ölü gibi yaptı acayip uykuluyum kaş yapıyım derken göz çıkardım 😁
Hii anksiyete için içtin
Heyecan yapma ilkte geçemedin ikincisi var üçüncüsü var
Heyecanım gitsin diye
yok ilkte geçmem lazım geçemezsem gitmicem bidaha
Gel seni motive edim
yok
Ederim sapıklık yaparsam engellersin
işe yarar korkma rahatlatır seni
Ne işe yarıyor
Umarim
Dideral iyidir
En basit ilaçtan belki korkuyorlar 😆