Uyumadan önce telefona bakayım dedim… Karşıma bu paylaşım çıktı ve hem çok hoşuma gitti hem de biraz duygulandırdı. Ben de sizinle paylaşmak istedim.
Bazı insanlar “geçti” dese bile, bazen bir yazı, bir cümle, bir paylaşım aslında hiç geçmediğini hatırlatır insana… Ama geçecek. Her yaranın bir iyileşme günü var; her acı zamanla kabuk bağlayacak.
Bugün sıkıntılar son bulsun inşallah. Bu gece derdiyle uyuyan, sabah dermanıyla uyansın… 🤲🏻
Rabbim herkesin yüreğine ferahlık versin, mübarek gecenin bereketinden hepimizi faydalandırsın.
Gerçekten dediğinizden daha fazla güzel olmuş Görseldeki sözleri yapanı ve bizimle paylaşan sizi kutlarım.. Teşekkür ederim. Kendi üzerimize düşenlerin , başkalarından beklediklerimizin önüne biraz olsun koymanın zamanın geldiğini düşünüyorum. Evet herkesin hatası var , yanlışı da. Fakat kimse yapmadığı bir şey yüzünden suçlu ilan edilmemeli. Aynı torbanın içine sokulmamalı. Son olarak görseldeki şu söze takılı kaldım ve bir o kadar hoşuma gitti. “Sessizliği sevecek kadar iyileştim , ama bazen o sessizliğin içinde bir ses arayacak kadar insanım.” Çok ama çok teşekkür ederim. Bu kadar güzel anlatılır bir duygu. 👏🏻👏🏻👏🏻
Çok teşekkür ederim, ben de o söze takılı kaldım ama sadece o sözü paylaşsaydım diğerlerine haksızlık olurdu o yüzden üşenmedim hepsini paylaştım başkalarının da görmesini istedim... Ben bana iyi gelen şeyleri başkalarıyla paylaşmayı çok seviyorum belki onlara da iyi gelir birilerine hiç olmadığı bir yerden şifa olur bilemeyiz.