Bu arkadaşın bir derdi var, bir kere "sor" dedim. O zamandan beri haf hafta düzenli bir şekilde aynı şeyleri soruyor. İyi niyeti suistimal etmeyin hocam. Bir kere sorun. Söylenilen cevap tatmin etmiyorsa, gidin bir başkasına sorun.
Hayır denk gelmedi, kutum kapalı ama çok fazla sorunlu var. Bir keresinde birine birkaç şey anlatıp fikirlerini istemiştim, o zamandan sonra da ne ben yazdım ne o yazdı hatta kendisi benim aklımda bile yoktu sonra bir gün beklemediğim bir an gelip bana KS deki kelime bitimine kadar 8-9 tane paragraf yazmış ben de okudum sorun etmediğim için, o da benden fikirlerimi istedi yazdım. Ha bu arada benim kendimi attığım zaman bazı şeyleri anlayamamıştı tekrar geldiğinde aynısını yaşayıp neden onları dediğimi hissettiğimi anlayarak dönmüş beyefendi 🙂 o bana doğru düzgün yardımcı olmamışken ben gittim tamamen fikirlerimi yazdım, teşekkür etti ve bir gün sonra falan engellemiş saygısızlıktan başka bir şey değil.
Benim de değil. Özellikle biografimde dip not bile geçtim de, bu bir ay öncesinden bir soru sorcam dedi. Sor dedim, sordu ve cevapladım. Sürekli aynı soruyu soruyor ömür törpüsü gibi :D
İsmi intihar etmeye meyilli bir isim, aşık olmuş birine ve aşırı takıntı haline getirmiş. Çocuk aldattığı halde neden bunu böyle yaptı, neden şöyle yaptı diye soruyor. Dışlanmışlık hissi sezdiğim için, yardımcı olmak istedim