Daha önceden gittiğim kliniğe sordum. 1 ml dudak dolgusu 14 bin olmuş. Ortalama ücret bu mu yoksa benim doktorum mu paraya doymuş?
1 ay
Daha önceden gittiğim kliniğe sordum. 1 ml dudak dolgusu 14 bin olmuş. Ortalama ücret bu mu yoksa benim doktorum mu paraya doymuş?
Bu sıralar en ufak bir estetik operasyonun bile 10 binlerden başlama ihtimali hayli olası. Dudak dolgusunu niçin yaptırmak istediğininiz öğrenebilir miyim acaba? Kalıcı düşünmüyorsunuzdur umarım?
Kalıcı var mı yok mu açıkçası estetikten ziyade, doğallığı bir kadının güzelliğine daha uygun bulduğum için merak edecek bilgim olmadı ama umarım yoktur. Peki senelerce dolgu yaptırmak hem fiziki hem de sağlık açısından dudaklarınızın doğal güzelliğine olumsuz bir etkisi oldu mu acaba ya da böyle bir durum olası mı?
Yaptırmaya ihtiyaç duymanızın asıl sebebi alışkanlık mı yoksa ince dudaklara sahip olmanız mı?
Size tavsiyem yüzünüzle bu kadar oynamamanız. Dünyanın en güzel kadını da olsanız, kendinizde kusur ararsanız o aradığınız kusur mutlaka sahip olduğunuz güzelliklerin önüne geçer. Bu da sizde neyin güzel olup olmadığını görememenize sebep olur. Bana soracak olursanız dolgular yerine buna ihtiyacınız olmadığını bilmeniz.
Terbiyemi zorlamayın.
Dişine göre.
Benim açımdan hiçbir açıdan avantajlı değil.
Cevap
4Cevap
İlacı pahalandı o yüzden pahalı 14.000 ile 25.000 arası değişiyor
Umarım yaptırmamışsındır çok itici buluyorum dolgun büyük dudakları
Bence gereksiz işlem, doğal hâli en iyisidir
yuh bu kadar pahalı mıymış ben de düşünüyordum
Kskskdkd
çok mu komiğine gitti poyraz
@ridofme o dolgu ne kadar süre kalıyor peki biliyor musun?
Bence dolgusuz daha Seksi
Daha yüksek
Yakın zamanda bir yerde okumuştum
Oha çok pahalı
Düz daha iyi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?