İlginç şekilde geceleri uyurken acıyor, uykudan uyanıyorum. Ve sadece sağ göğsümün ucu sızlıyor son birkaç gündür (evli, hamile vs. değilim)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Südyenini neden çok dar takiyorsun belli ki pisik veya tahriş ediyor.
Lakin Neden dar giymesen de Kaliteli marka kullanmalisin hangi marka kullaniyorsun
regl dönemin yaklaşmış olabilirmi ya da elbiseden kaynaklı ucu tahriş olmuş olabilir
tahriş olmuş olabilir kızarıkmı ucu çok. çıkıntılı bi yapıya sahipse genelde polyester kıyafetler tahriş edebilir.
byük ihtimal tahriş oldu sürtünmeden kaynaklı. fakat sadece geceleri olan bi durumsa bu kurumuşta olabilir
Regl değil fakat tahriş olmuş olabilir sanırım. Arkadaşların önerdiği üzere krem süreceğim bugün öyle deneyeceğim. Yorumun için teşekkür ederim
çok çıkıntılı bi uç yapısına sahipsen olmuş olabilir pamuklu kıyafetleri tercih et. iç çmaşırlarınıda. genellikle bilindik markalarda çoğunlukla cotondan çok polyester kullanılıyormuş
Hmm anladım, önerilerini dikkate alacağım ☺️
rica ederim :-) dikkat et onlara :-) sevimli şeyler uf olmasın :-)
bana da ergenlik yıllsrında olurdu geçiyordu kendiliğindem
Ben ergenliği geçeli baya oluyor 😅
Hastaneye git bi her şey olabilir. Halkanın altında sertlik var mı
Hayır bir şey yok. Sadece ucu, deri üzeri sızlıyor
Sağ göğsün sola göre büyük mü sütyenden dolayı olabilir mesela
Yani bence bi fark yok, ikisi de aynı bana göre. Ve son birkaç gündür böyle, öncesinde hiç böyle bir şey olmadı
Göğüs ucunuzda çok fazla sinir var sizin o yüzden ani değişim olabilir
Sütyen kullanmamaya çalış bir süre sütyensiz idare etme şansın var mı
Annem babam olduğu için sütyensiz olamam. Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim. Yumuşak sporcu sütyenlerinden var mı sende
Aaa iyi fikir bakk. Kullanırım onu
Ama ailenin yanında kullanabilcek misin yeterli oluyo mu ucunu gizlemeye
İçinde göğüs ucu göstermesin diye süngerimsi bir şey var (ismini unuttum iyi mi). O yüzden sorun olmaz. Teşekkür ederimm iyi fikir verdin
Tekrar rica ederim. Aslında kış ayları sütyensizde göğüs ucu görünmezki göğüs bedenin kaç çok mu büyük
Tek sorun göğüs ucu değil ki. Sallanıyor da yani. Bedenim 80B fakat 85B taktığım da oluyor. O yüzden sütyensiz olunca görünüyor ebatları yani
Demek istediğim kışları kalın giyinilirya genelde ebatları falan tamamen kapanmıyo mu sarkma falan mı var
Hayır sarkma yok. Anca dolgun göğüs esasında, belli oluyor her türlü. Yani yürürken. Sallanıyorlar çünkü. Her ne kadar kazak vs. de olsa belli oluyor yine de
Aslında güzeldir anlattığın gibi olan göğüsler. Sallanma sebebi göğüslerinin ayrık yapıda olması olabilir mi uçları kenarlara mı bakıyo biraz
Hayır ya, sallanması için illaki öyle olmasına gerek yok ki. Sonuçta hiçbir kadının göğsü birbirine yapışık değil ve öyle sallanması da çok doğal. Sadece çok küçük göğüslülerde bu ya olmuyor ya da belli olmuyor. Tamam benimkilerde öyle büyük değil fakat belli oluyor yine de. Rahatsız oluyorum bu yüzden
Gece yatarken nasıl giyiniyosun rahatlık açısından bide ucu nasıl sende büyük mü
Yok büyük değil çok şükür 😅. Hiç sevmem büyük uç, kaba geliyor bana. Normak benimki. Geceleri sütyensiz uyuyorum. Bazen sütyenle uyuduğumda oluyor. Da ne bilim, durduk yere böyle sızlaması garip
Sütyen kullanmasana oda tetikleyebilir. Senin göğüs şeklin güzelmiş ya halka kısmının boyutu nasıl rengi falan
Sen işi sapıklığa mı götürmeye başladın?
Hayır ya normal soru sordum yanlış anladın. Sen merak etmez misin böyle şeyler hiç
Sorumun dışına çıkma. Hayır, merak etmem.
Göğüs dokunu sıkarak kontrol ettin mi bu arada kitle için
2 ihtimal var ya tümör ya da evinde yalnız yaşadığını sanıyorsun
Yalnız yaşadığını sanıyorsun derken anlamadım
Senle beraber başka biriside yaşıyor olabilir, odana bi gizli kamera koyarak bunu öğrenebilirsin. Ama muhtemelen tümör veya benzeri yağ bezesi gibi bişeydir
Höh yani 😳 gece sızladığında uyanmasam, eh, hadi neyse derdim de kimse yok ya tövbe tövbe xjdnfjnm
Bilmem öyle çok hikaye gördüm o yüzden öyle dedim, ne yapmak istediğin sana kalmış
Ben ilk defa senden duyuyorum. Tabii dünya üzerinde bu olası bir durum, benim dışımda tabii. Yani bi an düşündüm de öyle olduğumu, huh, az biraz işe heyecan katıyor ama korkutucu da yani 🥶
Bence yanında bi arkadaşınla uyu eğer yine olursa yağ bezesi benzeri bişeydir, hiç olmaz veya arkadaşındada olursa gizli kamera fiyatları veya nakliyeci fiyatlarına bakmaya başlıyabilirsin
Ailemle yaşıyorum. O yüzden rahatım bu konuda. Böyle bir şeyin olmasına imkan yok bu durumda benim için
O zaman doktora görün
Bugün krem sürüp uyuyacağım. Geçmezse giderim artık...
Kurumuştur belki de krem sür
Hmm bugün deneyeyim bi teşekkür ederim
Rica ederim uyurken bile hatta gündelik hayatında dahi tahriş olmuş olabilir. Krem nemlendireceği için acısını alır
Haklısın, umarım dediğin gibidir
Öyledir içini rahat tut
Üzerine mi yatıyorsun
Kitle çıkmış olmasın, doktora git
Sol olsa tehlikeliydi
Neden ki
Öyle derler kalp var ya orada
Göğsün kendisi değil ama. Göğüs ucu sadece
Bildiğim bi konu değil ama belki yayılıyordur öyle
Tahriş olmuştur, kuruyordur vs
Mastit olalirsin..
Evli bile değilim
Cinsel aktif misin..
Bu dediğin hamilelik döneminde olan bir şey
Hayır travma ile bile olabilir. Bir doktor olarak nasıl olabileceğini biliyorum.
Ne gibi travma anlamadım? Göğüs ucunun, hemde deri üzerinde sızı olması için nasıl bir travma olması gerekiyor yani
Isırılmak emmek vs.. Partnerin tarafından..
Yok hayır, bunların hiçbir olmadı. Durduk yere ama sadece geceleri başladı anlamadım
kuruma çatlaklık var mı.. Konuşmak ister misin..
Yani bana normal gibi geldi ama bazı arkadaşlar krem sürmemi önerdiler. Onu deneyeceğim bugün
Çatlak mı.. Libidosalda olabilir.
Hayır çatlaklık yok. Görünürde bir şey görünmüyor, normal duruyor
Konuşmak ister misin..
Ne hakkında?
Ne istersen..
Yani benim şu an ki sorunun belli. Onu da krem deneyerek bakacağım geçecek mi diye
Başka dertlerinide konuşuruz.
Bence senin derdin benimle cinsel anlamda konuşmak xjdndjd
evet öyle ister misin jgjhghj:)
Burayı o anlamda kullanmıyorum hiç. Kendi halimde takılmayı tercih ediyorum
s. xtng olmadan konuşalım.. Karanlık sorular ile :)
Ne gibi karanlık sorular mesela?
düşündürücü sorular.. var mısın yok musun..
İşte, örnek verirsen ona göre cevabımı vereceğim zaten
tabu sayılabilecek şeyler neler?
kendini tamamen güvende hissettiğin bir ortamda hangi karanlık arzuları keşfetmek isterdin
Tahriş olmuştur
Umarım ondandır. Yoksa kist diyen falan var korktun
Korktum
Kızarmış mu
Krem sür ucuna
Elle kontrol etsen anlaşılır kist
Yani baktığımda normal duruyor. Bugün krem sürüp bakacağım. Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim dr tamıdık var sorarım olmadı
Bugün deneyeyim bakayım. Belki acısı geçer krem ile
İkisi de mi
Hayır, sadece sağ göğsüm
Üstüne mi uyuyon
Bazen uyuduğum oluyor ancak bu durumda iki göğsümde de acı olması gerekmez mi
Birini daha çok zorluyor olabilirsin
Hmm bilemedim
Ondandır birini zorluyorsun
Dikkat et yavrulara üstünde uyuma onlar nimet
Hahhah uyku esnasında ne tarafa dönüp uyuduğum belli değil. Ancak sebebinin o olduğunu sanmıyorum, yıllardır öyle uyuyorum çünkü, çok sık olmasa da
Sen yine de dikkat et onlara nimet üstünde uyunulmaz doktora da görün baktır yavrucaklara 😀
Krem sürüp deneyeceğim. Geçmezse de artık kadın doktor ayarlamaya çalışıp giderim
Doktor olsaydım keşke 😂
Erkeksin sen, zaten sana gelmezdim 😂
Benden iyi doktor mu olur en çok ben anlarım 😂
Niye gelmezsin utanıyor musun
Evet, bir kadına bile göstermeye utanıyorum. Erkek görse heralde travma olur bende 😂
Bayılırsin 😂😂😂
Nee hemde göğsüm açıkken 😵💫 korkunç...
Utanma sağlığın söz konusu
Evlenirsen nasıl yapcn 😂😂😂
Evlilik başka ya. Onda gözüm döner bir şey olur, utanmam bence 😂
Sevgilin olmadı mı hiç
Oldu ancak bu ona oramı buramı elleteceğim anlamına gelmez. Fazla yakınlığı bir tek evliliğimde yaşamak istiyorum
Helal lan sana Allah gönlüne göre versin
Aminn teşekkür ederim. Allah sana da gönlüne göre birini versin
Amin teşekkürler
Ucuna dokununca artıyo mu
Sevgilin var mı
Emildi mi
Yaş kaç
Kist olabilir hastaneye git
Regl oncesi
Yok canım regl bitmişti bayadır. Ve ilk defa böyle bir şey oluyor anlamadım
Kitle vardır
Allah korusun değildir bence ya
Genelde kitle varsa göğüs ucunda ağrı acı olur kontrol ettin mi
Yani şimdi de kontrol ettim, ağrısı yok. Sadece deri üzerinde hafif sızı oluyor
Areola mı sızlıyo yoksa ucu mu sadece
Sadece ucu
Tomurcuklanma ya da ucunda dikleşme var mı diğerinden farklı şekilde
Yok. Dokunduğumda sadece uyarılma oluyor, öyle dikleşiyor anca
Uyarılmanın sonucunda ağrıya rağmen hafif zevk alabiliyo musun? Sadece sağ göğsün için soruyorum
Hassas oldukları için normalde de dokunmaktan haz etmem. Yani zaten zevk almıyordum, o yüzden bilmiyorum hiç
Şaşırdım ya yani sen istekliyken ne kadar sulansanda göğüs ucun zevk vermez mi hiç ya da ne hissediyosun dokununca ağrı mı
Yani zevkten kastın nedir tam olarak? Vajinal olarak uyarılma ise, evet o kendiliğinden oluyor. Ama yine de zevk alamıyorum, yani hoşuma gitmiyor bu hassaslığından ötürü
Yani şu anlamda sordum mesela göğüs ucunla biraz oynarsan vajinan sulanır mı ya da vajinanı okşayıp sulandırınca göğüs ucun dikleşir mi?
Ha o anlamda oluyor tabii. Islanma oluyor. Yani o tarz şeylerde sorun yok. Sadece geceleri sızlamaya başlıyor, uykudan uyandıracak kadar
Geçmezse yakın zamanda doktora görünmen gerekebilir
Benimde anlamadığım şu göğüs ucunla oynayınca vajinan ıslanıyosa zevk almış olmuyo musun 😅
Zevk almak için duygusal tatmin de olması şart değil mi? Yani ona bakarsan, tcavüze uğrayan kadın da ıslanır mesela. Ama bu zevk aldığı için mi olur yani? Beden sadece refleks olarak ıslanarak tepki verir o anda. Bu da aynı durum
Duygusal tatminde zevki dahada arttırır. Bence zorla ilişkiye girilmesi ıslatmaz zaten kuru olduğu için ekstra acı olmaz mı?
Bencelik bir durum değil bu. Cinsel olarak uyarı olduğunda kadınlarda (ki rızası olmasına gerek yok), öyle bir durumda da ıslanabiliyor. Beden kendi kendine böyle bir şey yapıyor yani. Sırf bu yüzden tecavüze uğramış kadınlarda erkekler "ıslandı, rızası var" diyip mahkemeden yırtmaya çalışıyor
Yok artık çok saçma. Mahkemede kadının ıslanıp ıslanmadığı nasıl anlaşılıyo neye bakarak sonuç alıyolar
Anlaşılmıyor zaten. Sadece cahil erkeğin öne sürdüğü iddia oluyor
Ne desen haklısın onlara. Yinede o ıslanma seviyesi azdır ama dimi sadece refleks olarak az bi ıslanma mı olur
Ya bu kadından kadına çok değişiyor aslında. Hatta tek kadında zamansal olarak bile anlık değişebiliyor. Ben mesela bazen sütyensiz dolaştığımda tişörtün değmesi bile uyarabiliyor beni. Ama bazen az ıslanma olurken bazen daha fazla olabiliyor
Göğüs ucun aşırı hassas o zaman senin. Islandıktan sonra kendini kontrol edebilir misin yoksa anında mastürbasyon isteği geliyo mu
İradeliyim o konuda :')
Genel libido durumun nasıl haftada kaç kere yaparsın ortalama
dr. gitsenne