Kafeini. Fazla alirsaniz ne. Olur?

Bu. Baslik bir uyari olsun. Ben sabahlari. ilk kalktigimda. 200 mg. Kafein tabletini bir bardak su ile alip gune canli olarak basliyorum sabah kalktim karsi komsum yerde? Sasirdim hemen. Ambulans cagirdim acile goturuldu neyse. Bir kac saat sonra bende. Hastaneye gittim hemsire oradaydi ( Ben. Kalp krizi gecirdi haberi bekleyerek sordum hemsireye) Nasil? Sabah onu yerde gordum? Hemsire. durumunun iyi oldugunu yerde dusmesinin sebebi. "inme. gecirmis" sansli ki siz gormusunuz n Sabah kalktigi. Zaman. Tam uc tane. Kafein tableti almis. O sebep olmus inme gecirmesine. Dedi. Yani. Cok. Kafein. Almayin. iki bardak. Kahve. Tamam ama. cok icip fazla kafein almayin alinirsa. komsumdan ogrendigim kadariyla. ilk basta sersemletiyor ve biraz yuruyeyim deyince. denge. Kontrolunu kaybediyorsunuz. ve. O anda Hersey. Karariyor inme geciriyorsunuz. Fazla. Kafein kesinlikle almayin

Güncellemeler
6 ay
Fazla. Kafein. inme. Yapiyor. ilk defa inme. Gordum. Yere. Aniden dusup. bilincsizse. vucud. silkeleniyor. ve. olmus. gibi. hareketsiz. kaliyorsunuz. Ben komsumun yerde. Kivrandigini gordum bir. anda. Hareketsiz kaldi. Ben soguk kanli olarak. elimle kalp atisini hissetmeye. calistim. ve kalbinin calismasini hissedince. Hemen. Ambulans cagirdim hic. inme gormedigim icin Ben kalp krizi gecirdi sandim?
Kafeini. Fazla alirsaniz ne. Olur?