Kaşınıyor ona uyanıyorum resmen
Bazende vücudumda da oluyor kaşınma ama az neden olabilir ya
Bazende vücudumda da oluyor kaşınma ama az neden olabilir ya
Gece kaşıntısı birkaç sebepten olabilir. Cilt kuruluğu çok sık görülür; özellikle kışın ve sıcak duş sonrası artar. Alerji, kullandığın deterjan ya da çarşaf değişimi tetikleyebilir. Stres de gece artan kaşıntı yapabiliyor. Eğer kızarıklık, döküntü, el parmak aralarında belirgin kaşıntı ya da ailede başkasında da varsa uyuz gibi durumlar düşünülür. Sürekli oluyorsa dermatolojiye görünmek iyi olur. Bu arada nemlendirici kullanıp çok sıcak sudan kaçınmayı deneyebilirsin.
Aaa şöyle ki bunun elli tane sebebi bile olabilir. Şöyle yapın ilk önce. Sıvı sabunu, deterjanı tamamen bırakın dokunmayın. Sadece el sabunu ile yıkayın ellerinizi. Tuz, limon gibi asitli şeylerden de uzak durun. Kremleyin. Genelde geçer. Güneşe alerjiniz var ise yüzünüz ve açık yerleriniz de kaşınır, kol, bacak vs
Cevap
9Cevap
Bir ara gece lavaboya kalkınca elimi yıkadıktan sonra kaşınıyordu dedim sabun mu alerji yapıyor sonra bir kaç aydır şükür olmuyor kaşıntı devam etse dermatolağa gidicektim
Sinek böcek ısırığı. Yakarca sineği diğe bir mahlukat var. Şeffaf renkli bir sinek. Isırınca orası yanar ve kızarır. Alerjiyle karıştırılabilir.
Uyuz benzeri bir kaşıntı varsa sirkeli su faydalı olabilir.
Geceleri bu tür rahatsızlar stresten de kaynaklanıyor olabilir.
Uyuz değilse kesin egzemadır benimde öyle olmuştu cildiye ye git
Vücudunda nerede oluyor? Zona ya da uyuz olabilir foto var mı?
uzun süreli aynı bölgedeki kaşıntılar ciddi bir hastalığın sinyalleri sayılabilir
Benimde bazen oluyor öyle soğuk su altına tutup nemlendirici krem sür
Ben de de öyle. Ama gece daha çok artıyor. Sebebini bilmiyorum uyuz diyorlar korkuyorum
Uyuz olabilirsin genelde gece artarmış kaşıntı birde ellerde olurmuş daha çok. Şifa bulursun inşallah
15 gün boyunca aç karnına sabahtan defne tohumu çiğne su ile yut
Bakteri var
Uyuz olabilirsin, doktora gözük.
cinler düğün yapıyordur seninle
sivri sinek ıssırmıştır
Günlük bir tane aspirin iç
karaciğerine bi baktır derim
Doktora git
Egzema olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?