doktora git diyecekseniz yorum yapmayın. genelde de yemekten sonra hafif rahatsızlık hissediyorum ama geciyo, bugun kahvaltidan sonra o kadar kotu oldum ki ayni anda hem sag gogus altimda sıkısma batma hissediyodum hem sol alt yanimda sancilandim idrar yolu enfeksiyonum var ilac kullanıyorum sancim gecmisti ama bugun regl oldum ve sancim tekrar basladi, öğleden beridir agrim var 3 saat once falan parol attim biraz gecti tekrar basladi kotu hissediyorum napacağımı şaşırdım googledan arastiriyorum direkt en kotu seyi soyluyo panik atagim var ve korkudan kuscam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şikayetler özellikle yağlı yemeklerle şiddetleniyor mu?
Googledan ARAŞTIRMAYIN. Gördüğünüz "en kötü şeyler" özellikle sizin yaş grubunuz için en son sıralarda çünkü.
bugun ilk defa boyle oldu sabah kahvaltida aci yedim rahatsiz etti
evet gercekten kafamda bin tane senaryo kurdum sabahtan beridir agridikca düşünüyorum düşündükçe agriyo cok kotu oldum
Normal zamanda da çok stresli biriyseniz bu mideye yansır. Ülser gibi bir hastalık geçirdiyseniz ya da çok sık ağrı kesici türü ilaçlar alıyorsanız endoskopiye gerek olabilir belki. Yağlı yiyeceklerle tetikleniyorsa safra da olabilirdi o yüzden sordum. Acıyla artması muhtemelen ufak tefek yaralara ya da mide yanmasına bağlı. İnternette yazan hiçbir şeye güvenmeyin. Her midesi ağrıyanda kanser düşünseydik dünyada kanser olmayan insan kalmazdı.
Doktora gitmekten neden kaçındığınızı anlayamadım.
en ufak agriyi bile gunlerce kafama taktigim icin haliyle stresli biriyim. bildigim kadariyla midemde ulser yok agri kesiciyi de son raddeye gelene kadar kullanmam genelde. daha 19 yasindayim ama her turlu hastaligi dusunmekten kafayi yemek uzereyim doktora gitmeme sebebim de kotu seyler duyacagimdan korkmam zaten. regl gecikmesi yuzunden kadin doguma gittim gidene kadar kafamda o kadar buyuk kotu seyler dusundum ki doktor bana hicbi sey yok diyince tuhafima gitti cunku en iyi ihtimalle kendimi PCOS'a hazirlamistim sadece kucuk kistler var dedi ve bugun regl oldum o kistlerin sebebi de buymus demek ki. bi yandan her seyin mantikli sebebini dusunuyorum biliyorum ama kafamdaki panik atakli canavar bi turlu susmuyo hep en kotusunun kotusunu dusunuyo ultrasondan cikinca cok sukur diyip rahatlamistim ama bil bakalim sonra ne oldu? tabi ki de panik atagim yuzunden doktorun cok buyuk bi seyi gozden kacirdigina kendimi inandirdim yani anlayacagin kisir dongunun icindeyim her hafta baska bi organimla kafayi bozmaktayim 🙂
Yaş gereği hastalıklara, kendini sürekli incelemeye takıntılı olmak normal aslında. Ama şöyle düşünmek lazım mesela her kadının defalarca kez regli gecikiyor, kaç tanesi erken menopoza girdi ya da kanser çıktı? Başımız ağrıdığında illa bir beyin tümörü çıkmıyor bazen de yorgunluktan, susuzluktan oluyor. Ayrıca 19 yaş zaten çok genç, bu yaşta midede bağırsakta kanser görmek ya da başka ciddi hastalıklara rastlamak çok çok zor.
Ama bu ağrılar tekrarlıyorsa, burada başlık açmanızı gerektirecek duruma geldiyse bi dahiliyeye gitmekte sakınca yok, aksine faydası olur. Psikolojikse bunu öğrendiğinizde geçer ya da azalır, korktuğunuz gibi bir hastalık çıkarsa (kanser vb. değil sıradan şeyler) zaten tedavileri var. İdrar yolu enfeksiyonu için doktora gidip ilaç alıyorsanız mide için de doktora gidilebilir.
Hala çok korkuyorsanız tanıdıklarınıza bir bakın çevrenizdeki yaşıtlarınıza. Kaç tanesinin karın ağrısının altından çok ciddi ölümcül bir hastalık çıktı? Muhtemelen hiçbirinin ;)
beni guclendirecek o yorum iste buydu ya 😁 cevremdekiler beni asla anlamiyor bilerek yaptigimi dusunuyolar ama beni sadece yasayan anlar :( cok mu zordu sanki boyle sizin gibi mantikli bi sekilde aciklamalar yapmak sakince konusmak... tek basima oldugumu iliklerime kadar hissettirdikleri icin belki de ben bu duruma dustum tanimadigim biri bile benim icin zamanini harcayip icimi ferahlatmanin pesine dustu gercekten ne kadar tesekkur etsem az o kadar iyi geldi ki anlatamam yani cok cok tesekkur ederim 🥹🌷
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Dediğim gibi tavsiyem doktora gitmeniz. Bir kere gidilip kurtulunuyor çünkü ama diğer türlü sürekli ağrım var mı diye kendinizi kontrol edersiniz, olmasa bile ağrı beklersiniz. Ağrı olunca strese girer felaket senaryoları üretirsiniz.
Doktora herkes korkarak gider, kimse hasta olayım hevesiyle orada değil. Ağrı devam ediyorsa gitmeye gitmeye nereye kadar beklenecek?
Bazı yiyecekler de şişkinlik hazımsızlık yapabilir bu arada. Daha çok hangi yiyeceklerle olduğunu takip ederseniz beslenmenizi ona göre şekillendirebilirsiniz. Hareketsizlik de gaz biriktirir ona da dikkat etmek lazım, çok oturmayın hiç yoktan yürüyüş iyidir.
evet haklisin kafamin rahatlamasi icin mecbur gidicem
Geçmiş olsun. Umarım devam eden süreçte daha iyi hissedersin 🥰
umarim oyle olur tesekkur ederim 🥰 sanki sen de eskiden benim gibi cok takan biriymissin gibi hissettim oyle miydi
Evet 😂
😂😂 hala oyle misin
Hayır 😂
doktora git
problemli misin
hayır ama sen öylesin belli ki
aynen yedi kocali hurmuz
yedi değil 17 canım
anca doyurur seni
seni o da doyurmuyor biz bir şey diyor muyuz
Veterinere git o zaman
ilk sakan mi gotddelik ayse
Yooooo senin aptal zihniyerin sucu bu
erkeklere cevap ver sen ne isin var burada yanik
Ben kizlara cevap veriyoorum
hayırdır anonim olarak hemcinsine sövmenin havalı olduğunu mu sanıyorsun
hemcinsin bana sallarken nerdeydin 🤪🤪🤪 tum erkekler sizin olcak tamamm
ben erkeklerden hoşlanmıyorum tatlım hepsi senin olabilir
Bende
@lluvisitons gecenlerde kocanla ilgili attiklarin dolandirmacaydi yani 🤪🤪 hayal dunyandan cik o zaman
@aysegokdelen sen kiz bile degilsin a*k fakei
Kanıtla benim kiz olmadigimi
hayal dünyası aynen knk
@ayaegokdelen knk boş ver sen bunu ne olduğu belli zaten
@aysegokdelen *
bir şey sorabilir miyim
hangimize
Sana
@lluvisitons dmden bi yerlerinin rengine kadar sorunca gorursun fake miymiş gercek miymis
sormaz knk merak etme sen
tabii ki sorabilirsin bu arada
Nasilsin i
Dahiliyeye git
ulkede ciddi oranda okudugunu anlama problemi var
Okumadım ustten bakmıştım sonra okudum
Böbreğin de taş mı var idrar yolu enfeksiyonu yapabilir ayrıca göğüse batma hissi varsi cigerlerimde iltaap vardır bu ikisinden bende de var
korkuyorum kotu bi sey cikar diye
Gitmen Lazım canım yara olabir midende
mide ne alaka
Genelde yemekten sonra hafif rahatsızlık hissediyorsun bugün kahvaltidan sonra kötü oldun