Sağlık Erkeklere özel doğum kontrol hapı üretilmiş, kullanır mısınız erkekler? qüneşinsahibi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Korunma sırası sizde sanrm😄 Güncellemeler7 ay Süper soru 🖤 Erkeklere özel doğum kontrol hapı üretilmiş, kullanır mısınız erkekler? Cevapla Doğum Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
zargana34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% 7 ay Bunun çıkmasına mı şaşırayım yoksa bunu kullanacak erkek olmasına mı😀😀 0 1 Yorumla qüneşinsahibi 7 ay 😄😄 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Sokim böyle teknolojiye ya yaşasın taş devri hsjsjsj 1 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% 7 ay Kullanılacak kişi olmadığı için ihtiyaç da yok. Olunca düşünürüz 🤔 0 0 Yorumla
Eczacı_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kullanmam ben ve yalan haber muhtemelen eczaneler de böyle bir ilaç yok şuanda. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Hayır ne bunu nede prezervatifi kullanmam çocuğum olmasından korktuğum biriyle ilişkiye girmem ben 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani bir zarar yoksa denenebilir 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 726 cevap paylaştı. Zaten cinsel hayatum yok o yüzden sorun yok 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 7 ay Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. Kütür kütür içine boşalacaksam kullanırım 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 7 ay Sağlık konusunda 503 cevap paylaştı. İsim? Fiyat? 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Sağlık konusunda 409 cevap paylaştı. Kullanmam hayır :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bunun çıkmasına mı şaşırayım yoksa bunu kullanacak erkek olmasına mı😀😀
😄😄
Sokim böyle teknolojiye ya yaşasın taş devri hsjsjsj
Kullanılacak kişi olmadığı için ihtiyaç da yok. Olunca düşünürüz 🤔
Kullanmam ben ve yalan haber muhtemelen eczaneler de böyle bir ilaç yok şuanda.
Hayır ne bunu nede prezervatifi kullanmam çocuğum olmasından korktuğum biriyle ilişkiye girmem ben
Hayır kullanmam
Yani bir zarar yoksa denenebilir
Zaten cinsel hayatum yok o yüzden sorun yok
Asla öyle şey mi olur ya hu 🤯🤯🤯
Kütür kütür içine boşalacaksam kullanırım
Zaten kondom kullanmiyormuyuz
İsim? Fiyat?
Partnerim yok
Kullanmam hayır :D
Hunharca boşalanlar için ideal
Kullanırız
Gerek yok ki