AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kplunu da kessen aci hissetmessin zaten. Beyin orada ki sinirlerin iletisimini hemen keser, uyusma hissi olur. Aci 1 2 saat sonra baslar. Kucuk kesiklerden bahsetmiyorum
Ölürken acı çekmez yani kalbinden bıçaklansa
Sirek şuur kapanir ne acisi
Bana boyle bir hasta gelmişti yaralanmanin yerine göre değişir. Eger tam kalbe soktu ise birkaç dakika içinde acı çekerek olur
Şok ve bilinç kaybı olmuyor mu yani bıçaklanan insanlar bişey hissetmedim diyorlar
Kalbe gelirse sok olur ama bacakta basit bir yaralamada ciddi kan kaybı yoksa bir şey olmaz
Orası öyle daha yüzeysel yaralar daha çok acıtır ama ben kalp dedim
Kalpte dakikalar içinde şuur vs gider
sokun etkisiyle 10 saniyeden kisa bir surede bayiliyor
Acı çeker. Acı eşiği kalpte değil sinirlerde o da beyne bağlı
Kalp kan pompalayamadığından beyin oksijensiz kalır ortalama 1 saniyede bilincin kapanır 1 saniyede hissedilen acının şoktan farkına bile varmazsın
sinir uclari hasar gordugu anda cok kisa sure cok siddetli bir agri hisseder ama kan basinci hizla dustugu icin 2 saniye içerisinde bilinci kapanir
O yüzden bıçaklanan insanlar acı çekiyor gibi davranmıyolar bayılmasalarda bilinç gidiyor şok etkisiyle demek
Bayılmak gibi bir nevi vücut olayı dengelemek için çok fazla adrenalin hormonu salgılıyor bu yüzden de beyin çok fazla adrenalinin kalp krizine yol açabilceği için vucüdü durduruyor diyebilirizz,
Haberlerde bi kadın görmüştüm bi kaç yerinden bıçaklanmıştı yerde hareketsiz yatıyordu bi anda diklenip oturdu 35 saniye sonra tekrar yere yığıldı ama kalktığında hiç acı çeker gibi hali yoktu bilinçli değil miydi kalkması sence otomatik refleks mi
Peki kalp değil başka yerlerinden bıçaklansa durum aynı mı bilinç gidiyor mu
Kalbinden bıçaklanırsa dönüşü olmaz ama daha az hayati organlarda mesela bacak gibi ilk saniyelerde acı hissedemezsin adrenalin hormonundan 10-15 dakika ama sonradan ambulansta ilaç almazsan sakinleştiriciler uyusturucular vermezlerse filmlerdeki gibi canın acır bir yerden sonra bayılır kalırsın
Peki kişi bıçaklandığının farkında olur mu söylenilenleri anlar mı karın bölgesinden bıçaklansa hayati organlar zarar görmedi diyelim
Farkında olmadan bıçaklanmak imkansız derinin 2 cm derininde bile ufak ufak damarlar var o derecede kağıt çiziği gibi bir şey değil ki bu, söylenenleri anlar ama dikkate alamaz beyin odaği farklı bir yere çeker, karın bölgesinden yağlara gelirse bi ihtimal çok acır beyin kendini bayıltmaz kendin çok fazla paniklemedikçe bayilmazsin ambulans geldiği gibi dikiş atıp 2 gün kalırsın hastanede ya sonra taburcu olursun ama hepsinde farkında olursun bicaklandiginin
Ama defalarca darbe alsa kalbe gelmese de şuur gider dimi çünkü sürekli darbe alıyon baya korku salgılarsın
Ölmeyebilirsin mesela istediğin kadar dirseğine saplansın en kötü ihtimalle felç kalırsın belden aşağı
Demek istediğim karnından diyelim 10 15 kez bıçaklandı birisi kalbine denk gelmedi ama baya hasar almış olduğu için şuuru gider dimi sürekli darbe aldığı için ne olduğunu bile anlamaya fırsat kalmaz diye düşünüyorum gerçeklikten kopar
bayılır beyin o travmayı kendisini korumak için saklamaz unutur mesela yüzü parçalanan insanlar o anları hatırlayamaz içgüdülerin kurtarir ama ölmezsin dikiş atılır tüp mide eklerler yaşam süren kısalır ama bayağı devam edemezsin kontrolsüz
Ahmet Minguzzinin bıçaklandığı anı izlemişsindir kalbinden bıçaklanıyor yere düştüğünde tekme atıyorlar hareket ediyor bilinçsiz refleks oluyor o zaman dimi
Evet maleseef
En azından acı çekmemesi biraz rahatlatıyor farkında olmadı böyle olaylar çok etkiliyor o yüzden sordum empati yaparak
Acı çekmemiş olması iyi hissetiriyor az buçuk ama üzücü gene de ilerde çocukları olacakti, hayati olacakti, mesleği olacakti, bunlarin hepsini tek bir bıçakla beklenmedik bir anda olmasi çok üzücü
O yönden evet öyle en acısı geride kalanlar olan geride kalanlara oluyor annesi o acıyla nasıl yaşasın
birde geri salındı katilleri.
Katillerin yardımcıları salındı inanılır gibi değil cidden idam edilmesi lazım o katillerin ölen geri gelmiyor çünkü
Hepsi salındi güya o sırada ahmet minguzzinin katilleri uzakta izliyormuş aralarinda şaka varmiş fotoğraflarda dalga geçtikleri
Sence öldürme nedeni kıskançlık mı yoksa başka bişey mi planlı mı tuttular çocuk diye öldürmesi için
kıskançlık ya türk diye yapmışlar twuterda pkk slogani atmislardi hatta televixyonlara konu olmadi
Ama arkadaşları değilde neden ona takmışlar özelikle çok garip
bence de
Hayır acı çekmez dirkt olarak ölür
Bu biraz rahatlatıyor umarım öyledir
Neden rahatlatıyor kötü şeyler geçiriyor aklımdan bak
Rahatlatıyor derken böyle ölen insanlar için empati yaptım en azından acı çekmiyorlar düşünüldüğü gibi
Anladım iyi bari bende kendin için yöntem seçiyorsun sandımdı
Yani kalp durduğu an olay biter kanın toplanma yeri kalp ani kan boşalması ve sonuç malum toprak
Yok bende o cesaret sadece empati yaptım böyle olaylar çok üzüyor beni
Aman insanın kendini öldürmesi zordur en azından ben yapamam gibi empati yapman güzel bir şey
kalbindne bıçaklanan biri ölür karşim
çok çeker acı
1 saniye bile olmadan bilinci kapanır
@Leylaaqwwx çok acır bence
Ama o acının farkına bile varmadan ölürsün o derecede kısa bir süre, zaten o hissedeceğin acıyı beynin hormonlarınla susturup öldürüyor
@Leylaaqwwx alla alla saki kalbine pıçak soktun ben öldürücem seni onun da :D
😂😂😂
@Leylaaqwwx sadece kalpde mi şuur kapanıyor akciğer başka organlara gelse peki
İç organlar acımaz
Neden sordun