Merhaba herkese iyi akşamlar buraya yeni geldim, merak ettiğim bir konu var…
Ben 3 derece belki daha fazla miyopum ve lazerle çizdirmeyi düşünüyorum. Ama işim gereği bilgisayar ve ekran temaslıyım. Sizce yapılabilir mi? Rahatsız olmaya başladım gözlük kullanmak istemiyorum. İleride tekrar bozulacak diyenler var.. daha önce çizdiren var mı varsa nasıl bir operasyon kalıcı mı yardım ve yanıtlarınızı rica ediyorum teşekkürler
Ben 3 derece belki daha fazla miyopum ve lazerle çizdirmeyi düşünüyorum. Ama işim gereği bilgisayar ve ekran temaslıyım. Sizce yapılabilir mi? Rahatsız olmaya başladım gözlük kullanmak istemiyorum. İleride tekrar bozulacak diyenler var.. daha önce çizdiren var mı varsa nasıl bir operasyon kalıcı mı yardım ve yanıtlarınızı rica ediyorum teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana tavsiyem gözlüğünü ihtiyaç olmadıkça takma derecen düşecektir lazer le cizdirmene gerek kalmayabilir bir yıl sonra
Maalesef bu mümkün değil 30 santim uzağımdaki ekran bile bulanık geliyor
Hım doktora git cizdirme hariç önerdiği bir durum olabilir mi öğren cizdiren memnun olanda var olmayanda
Pazartesi günü gideceğim… çok heyecanlıyım dua eder dua beklerim
İnşallah iyi geçer
Kesin çözüm değil bildiğim. Çizme dedikleri mercegi inceltiyolar tek seferlik yani sanırım
Zımpara gibi diyen de var…
Yani düzelse bile yine benzer durum olma şeyi var tanıdıklarım oldu. Mesleğiniz nedir acaba bilgisayar mühendisi mi merakımı affedin.
Göz bozukluğu genelde genetik oluyor bende de az miyop vardı şimdi öteler puslu cam gibi
Ahahah değil, ben özel bir şirkette mavi yakalı bir personelim 🥹
Tekrardan affedin sorduğum için bilgisayar olunca merak ediyorum genelde. Yani bunu uzmana danışın burada fikir alamazsınız. O size zarar yarar vs şeyleri söyler.
Umarım hepimize daha güzel ve kolay iş kapıları açılır 🙏
Sanırım sizin de bir alakanız var bilgisayar ile ilgili.
Önerinizi dikkate alacağım. Daha önce tecrübe edinenler vardır diye yazdım. Teşekkür ederim
Evet tamirciyim kendimce
Allah kolaylık versin cümlemize…
Cevap veren herkese teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar
Amin
Çık kısa sürüyor smile lazer yöntemi yeni teknoloji yarım saat bulanık görüyorsun geçiyor ağrı sızı olmuyor tavsiye ederim
Evet doktor da öyle söyledi kısa sürecek diye. Ama daha sonrasını merak ediyorum tekrar mı bozulacak bozulacaksa ne zaman sonra
Tekrar bozulmaz 90larda olan tanıdığım var. Genç yaşta olunca tekrarlaya bilir belki orada da doktor önemli güvendiğiniz bir yerde yaptıra bilirsiniz