İnatla ağrı kesici almadım. Bilin bakalım kim duvara lafa atıcak raddeye geldi jfkg su da içtim halbukiiiiii
Biri ağrımı başımdan alıp götürebilir mi uyuyacağım müsaade ettiğinde 🙄
İnatla ağrı kesici almadım. Bilin bakalım kim duvara lafa atıcak raddeye geldi jfkg su da içtim halbukiiiiii
Biri ağrımı başımdan alıp götürebilir mi uyuyacağım müsaade ettiğinde 🙄
Dolunay zamanında çektim son günlerde ya beynimi bazen fazla zorluyorum ofiste ve sürekli bilgisayar karşısında yoruyor bu sanırsam 🤦♀️
İlaç kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden son ana kadar bekleyip ya gece erken yatıyorum ya da çaylarla geçiştirmeye çalışıyorum ve sonu her zaman bir ağrı kesici ile bitiyor ahahah
Geçmiş olsun 🫂
Ne kadar yardım eder inan hiç bir fikrim yok hiç denemedim lakin şu an yorumlarını okudum bazılarına fayda etmiş bence denemekte fayda var ahaha
https://youtu.be/_OGK_Klfs50?si=JD2JNAyqPL6XFpd8
2 gündür herkes de bir "tuhas bir şekilde neden ise başım ağrıyor hasta da değilim falan filan.." diyen çok vardı.
Bu tür durumlarda bende kullanmam hatta 20 sene belkide biraz daha fazlada olabilir hiç ilaç kullanmadım gibi bile diye bilrim. Ev ofois gibi ortalmalarda iken en pratik hızlı çaözüm orta şiddette baş ağrısına Türk kahvesi içmek, bitter çikolata yemek iyi gelir. Geçmiş olsun
Cevap
8Cevap
Dündü galiba ya da yok geçen haftaydı acile gitmiştim gece ağrı kesici yaptırmıştım … Ağrı kesici alsana 🙄 çikolata ye ya da o da kesiyor
20 küsür senelik migren hastası olarak hemen hemen 3 - 4 günde bir kesin
Kırdığım döktüğüm çok şey oluyor lakin bir süre sonra alışıyorsun
Daha ağrı başlamadan farkediyorsun
Kiz sen niye surekli hastasin rahatsizsin agriyosun jdbfj
Gece doktorun biri ( şüpheli) , (hatta hiç değil ) , sabah daha fazla hemşire ezeceğim diye moralimi 0 etti , hep bundan bu baş ağrıları 😀
Migren ataklarım var tuttuğunda kendimi bile unutturuyor. Sen hissedince al ilaç ki üstüne artmasın
Dünden beri ve hâlâ..
Geçmiş olsun gülüm.. Babaannem yoğun bakımda, dünden beri çok sıkıntılı durumlar içindeyiz, aklım babamda kaldı, ne bileyim ya..
Dualarını eksik etme can.. Bol bol su içmeyi de ihmal etme:)
Kafanı duvara vur geçsin
Ama 10/10 😁
Dükkanda tiner kokusundan beyin uyuşuyor , 7/24 sarhos gibiyim
0 baş ağrısı 😁
S g lan ağrı mısın nesin seni döverim ha 😄😄😄
Geçti mi? 😃
Biraz daha sövüyüm gider kesin ne yüzsüz bu da ya 😄
O ç inlan ordan p ç sq rm seni bak 😄 fetocu diye ihbar ederim seni 😃
Bi kahve yap yanına çikolata geçer bide limon suyu iç eğer kanın koyuysa sigarada içiyorsan limon kanı sulandırır yoksa hep çekersin bide kafanı dolduran şeylerden kaç bi müddet
Safran var mı
Bulundur evde
Sıcak bi duş al iyice kurula başını kapat öyle yat iyi direk keser
Geçmiş olsun
Şu sıralar bende de şiddetli baş ağrısı oluyor ben dayanamayıp içiyorum maalesefff
Neredeyse her gün ve şu an da 😵💫🫤
Dün değil önceki gündü
Birkaç gün oldu sanırım
Valla çok ağrıyor şu an migrenim tuttu
İlk diyet yaptığımda açlıktan 😅
şu an çekiyorum
2 gün önceydi
Dün..
Dündü herhalde
Dün bas agrisi ve ates vardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?