Pis kokusuyla sivrisinekleri kendilerinden uzaklaştırıyorlar dkdkd. Bir keresinde ormanda pikniğe gitmiştik. Aşırı sinek vardı. Erkolar sigara içince sinekler gelmiyordu. Bunlar da onu bahane edip bayaa bir sigara içmişlerdş
Kovit döneminde sigara kullananların daha kolay atlattığı söylenmişti. Yani mantıklı tarafı yok değil garibim virüs ciğerde tutunacak yer bulamamış olabilir. :)
Kuul göründüklerini sanarak bir hevesle başlıyorlar, bırakmak isteyince de boşluğa düştüklerinde "eee boş duracak mıyım" deyip tekrar içmeye başlıyorlar. Bomboş iş işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Pis kokusuyla sivrisinekleri kendilerinden uzaklaştırıyorlar dkdkd. Bir keresinde ormanda pikniğe gitmiştik. Aşırı sinek vardı. Erkolar sigara içince sinekler gelmiyordu. Bunlar da onu bahane edip bayaa bir sigara içmişlerdş
gerçekten içinde plütonyum var
@olgakresenkov çüş yok uranyum var
Kovit döneminde sigara kullananların daha kolay atlattığı söylenmişti. Yani mantıklı tarafı yok değil garibim virüs ciğerde tutunacak yer bulamamış olabilir. :)
Aynı üst komşu gel şunun cezasını verek ya valla ya lavaboda iciyo bana kokusu geliyo havalndirmadan
Kız şu adamı gömün ya
Ne anlamadım tam ne diyon
Göm diyorum bu yaşamasın ahlaksız ya
Sihir yapabilsek istediginiz ah ah
Keşke
Kaç kere Allah'a diyom beter ett bildiğin gibi ama iki kere ceza oldu aynı akillanmaz
Sen artık çık senin yüzünden bende bunaldım 😂
Kolay olmuyo gülme başına gelir bak derler ya
Yok ciddiyim gerçekten senin için söylüyorum cekilir dert değil
Yani
Oda gün gelir taşınma nasılsa yakında zaten bekliyom düzgün ev bulsam
Bul artık yardım iste yardım etsinler valla hasta olursun ruhsal olarak
Sanki herkes yardım ederse öyle konusuyonki
Zaten ruhsal evt
Israrcı ol ki umurlarinda olsun Yoksa unutuyorlar
Ne alaka olede olmuyo
Yer değiştir yani şehir
Onu bende biliyomda biletler bile artış olmuş belki orada daha pahalı oranın fiyatlarını bilmiyom görmediğim şehirde yani nasıl olcak
Tokilere yazık
Yazil
Gel sen yardım et o zmn
Edebilsem edecem valla benim de çok bilgim olmadığı için seni tehlikeye atmak istemiyorum
O zmn öyle deme
Konu konuyu açıyor iste denir ya
İmkanım olsa yapardım valla Kusura bakma da 😄
😒gülme dedim
Ben sana dua edeyimde inşallah benim gibi üst komşu denk gelsin sana
Niye böyle algılıyorsun anlamıyorum ki neyse Allah biliyor beni
Guluyon ondan
Hâline mı gülüyorum
Evt
İnsanlar hakkında istediğin gibi düşünüyorsun bu doğru değil. Ben senin haline gülecek kadar edepten yoksun değilim neyse iyi akşamlar diliyorum
Guldugunde yazdıkların öyle göstermiyor bir kere
Kuul göründüklerini sanarak bir hevesle başlıyorlar, bırakmak isteyince de boşluğa düştüklerinde "eee boş duracak mıyım" deyip tekrar içmeye başlıyorlar. Bomboş iş işte.
Siniri yatıştırıyor yemekten sonra iyi gidiyor
Buradan ulusa seslenmek istiyorum. Yok bu sigaranın hiç bir şeye faydası yok
Sigaranın tek faydası seni sakinleştiriyor başka bir faydası yok zararı var cebede sağladı
Hiçbiri fayda peşinde değiller, zararına içiyorlar çok ta ilgilenmiyorum herkes ne yaparsa yapsın
Ben de bilmiyorum ki ama birçoğu alışkanlıktan sakinleşmek için falan içiyor ben hiç içmedim
Hiçbir faydası yok. Çoğu havalı görünmek için içiyor bence.
Bilmiyorum ama insanlar bayıla bayıla içiyorlar işte
Sigara yaktim soruyu görünce 😉
Hiçbir faydası yok
Kokusu bile iyy
Faydası yok ama alışana da iyi geliyor işte
Çabuk öldürüyor.
Sinir ve stres alıyor
Sigara içmek marifet mi ya
Kendini zehirlemek
Stres atmaya birebir
Keyif veriyor...
Belkide boşluğu doldurmaktir onlarinkisi