4 kanal 1 estetik ön diş dolgusu 1de normal dolgum var toplam 6 tane 19 yaşındayım düzenli fırçalıyorum ama genetik bizde doktorumda farketti napıcam bu gidişle biri düşse mazallah param kalmadı artık yaptırmaya
1 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doğru fırçala diş ipi kullan dilini temizlemeyi unutma fazla karbonhidrat tüketme tüketirsen yakın zamanda fırçala
Umarım daha fazla gerekmez
Neden sadece karbonhidratta?
dişlerini fırçaladığında yüzeyinde bi şey kalmayacak kontrol etmen lazım. özellikle diş ipiyle tüm dişlerinin aralarına gir oralar en çok çürük oluşan yerler. umarım gerekmez
Dişçi misiniz
@düşünmektükenmektir dişçiyim
@düşünmektükenmektir şeker sebep oluyo çünkü bakterilerin üremesine çürük oluşturmasına
@patalayanşekerr hocamm kanal tedavisi kırılımca kaplama daha mantıklı diye duydum kaplama fıyatı nedir veya kanal yenileme dolgusu
çok madde kaybı varsa kaplama yapılır fiyatı 600 civarıydı kanal yenileme 3000 üniversitede. ama ben mezun olduğum için çok bilemiyorum şu an nasıldır
Diş hekimi ile evlenmeye karar verdim batıcam bu gidişle
cmxnxndmd ben neden seçtim sanıyosun
Çok doğru bi seçim benimde uyanık olmam lazım beleşe getirmek şart
Dolgunun kenari düştü veya eridi. Dişlerimi de fircalarim hep. Bu zamanla olagan bir sey midir dişçi hanim?
@düşünmektükenmektir olabilir sert bi şey yenmiştir ya da fazla kuvvet gelmiştir çiğnerken vs, gidip yaptırmanız iyi olur erkenden
Yıllardır boyle. Yaptırmak derken? Disin yarisi yok ici dolgu. Dişimin yarisi ne ile tamamlanacak ki
@düşünmektükenmektir dişi göremediğim için bilemiyorum dolguyla da onarılabilir kaplamayla da
2 tane dolgulu dişim var umarım böyle devam eder. kanal tedavisi yaptırdım tam oldu mu bilmiyorum ama hala geçici dolgu var
Hiç dolgum yok 3 sene diş teli tedavisi gördüm sadece
Bir tane dolgu yaptırdım
Fiyatı nedir
2 3 bin arası tutmuştu
0 elhamdulillah
Hic yok.
Maşallah
Hic yok
2 tane herhalde
Ikı ama dişler gidik
Nasıl yani
İki dolgu var diyorum. Ama dislerin yani yok iste.