Arkadaşlar merhaba. Ben antidepresanı yeni bıraktım ve beynimde şimşekler çakıyor saniyelik. Ve sanırım antidepresanı bırakmamdan alnımın ortası ağrıyor sürekli. Hangi ağrı kesici daha iyi gelir sizce?
Evdekiler:
-Arveles
-Apranax Ford
-Parol
-Nurofen
-Dexday 50 MG
Evdekiler:
-Arveles
-Apranax Ford
-Parol
-Nurofen
-Dexday 50 MG
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nurufen grıp ılacı dıye biliyorum
Bende bı tane ılacımı bırakmıştım kendı kendıme o zamanlar apranax fort veya arveles ıcıyordum gecmıs olsun bu arada
Çok teşekkür ederim, eksik olma. Apranax fortu daha çok diş ağrısından içiyordum geceleri. Şimdi baş ağrımı hafifleticek hangisiyse onu içmek istiyorum. Bir kere arveles denedim ama çok işe yaramadı. Sende mi antidepresan kestin?
Apranax fort ben her turlu agrılarımda ıcıyorum arvelese gore kuvvetli bir agrı kesıcı cunku
Evet bana cunku yan etki yapmayı başlamıştı bı sure sonra doktorumla gorustum yenı bır ılaca basladı
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
Ankastre 1 tava 1 litre yağ biraz domates 1 yumurta melemen Ankastre unutma
Umarım bir 14 değil 24 yaşında gibi davranırsın. Hayatın için üzüldüm. İyi şanslar, belli ki ihtiyacın var.
Şans benden yana
Of ben iki kere serum yedim yine de gecmedı doktor yeniden yazalım dedı istemedim evde yattım habıre gecene kadar 2 hafta gecmez etkisi, bas donmen de var mı
Evet evet özellikle yolda yürürken çok başım dönüyor. Bayılacakmış gibi oluyorum ama bayılmayacağımı bildiğim için artık (o kadar anksiyete tecrübesinden) daha rahat ediyorum. Şu an daha çok brain zip (beyinde şimşek çakması), baş ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum. Antidepresanın bağımlılık yapmasından korktuğum için ve iyileştim sanıp birden bıraktım, orada hata yaptım sanırım. Sen hangi antidepresanı kullanıyordun ve neden tekrar başlamak istemedin?
Dozu dusurerek al istersen yeniden, bana acilde kulak kırıstalın oynamış olabılır dediler KBB ye bile gıttım bısı yok dediler.. Ben fıbromıyaljı ıcın kullanıyordum agrılarıma iyi geliyordu ama sersem gibiydim nereye kadar kullanacaktım ki bıtınce daha yazdırmak istemedim
Peki sen şu an antidepresan kullanıyor musun? Ve anksiyeten nasıl nüksediyordu? Baş ağrısı, dönmesi, keyifsizlik, kalp krizi geçiriyorum hissi yapıyor muydu?
Hayır kullanmıyorum artık. Evet hepsi vardı.
Mesaj attım sana, kontrol et...
Parol ic. Antidepresani birden kestiysen boku yedin
Evet birden kestim maalesef iyileştim sanıp. Perşembe günü doktor randevum var. Tekrar başlamak istediğimi söyleyeceğim. Kafama göre de başlamak istemedim tekrar. Parol iyi gelir mi baş ağrıma?
Gelir evet. Ne iciyodun antidepresan
İlk Zedprex kullanıyordum, sonra Secita'ya geçtim. 10MG Secita kullanmaya başladım ve anksiyete ve panik atağıma çok iyi geldi. Hatta tamamen bitti sanmamla bırakmam bir oldu. Ancak geçmemiş demek ki. Bir yandan da bağımlı olmaktan korktum antidepresana açıkçası. Senin sürecin nasıldı? Sen hangilerini kullandın?
🤣 antidepresani sen agri kesici sandin herhalde. Dozu dusurerek birakman lazim bu ilaclari kafana gore birakamazsin. Yokluk cekiyorsun Şu an yarin git secita al eczaneden ya da yazdirip al. İcmeye basla kendine gelince doktorunla gorus dozu dusurerek birak. Bidahada yapma boyle seyler.
😂 Doktora danışayım dedim başlamadan, perşembe günü randevum. O hâlde yarın tekrar başlayayım, danışmama gerek yok?
Basla. Ne zamandir icmiyorsun 1-2 hafta oldumu
3. haftadayım ama bu hisleri daha yeni yaşamaya başladım. Normalde yaşamıyordum böyle şeyler. Sen şu an antidepresan kullanıyor musun?
Kullaniyorum. Ayni boku bende yemistimde iyi carpti sonradan ondan diyorum sana. İlacini ic. 3 hafta uzun bir sure tekrar ilaca basladigindada 3 gun yarim ic 4. gun tam al. Baslarken yaptigin gibi. Carpmasin. Onuda yasadim cunku
Herhalde doktora gitsem bu kadar yardımcı olurdu ve bu kadar tane tane anlatırdı, çok teşekkür ederim sana 😂 Sen ne kullanıyorsun ve bırakmayı düşünüyor musun?
Cipralex. Yani popolar don gibi olduk bende bilmiyorum napcaz
Sanırım hayatımızda bir şeyler değişmedikçe antidepresan kullanımını değiştiremeyeceğiz. Umarım hayatında her şey yoluna girer ve bir gün antidepresan kullandığın günleri hatırlar, hatta beni de hatırlar ve "O adama ne kadar çok yardımcı olmuştum o gün" dersin. Ben senden razıyım gizli üye 🤝🏻
Rica ederim bise yapmadim ama o durumda en ufak yardima nasil ihtiyac oldugunu bilirim. Doktor bana hayatinda koklu bir degisiklik olmadigi surece evlilik cocuk sahibi olma sehir degisikligi gibi... Gecmesi zor dedi. Neyse iste. Bi kac tavsiye daha verim sana. Kahveyi birak komple cikar hayatindan. Florursuz dis macunu kullan. Kotu oldugunda eksi sozlukte anksiyete sayfalari dolu var onlari oku baskasinda oldugunu bilmek rahatlatir. Kotu hissettinde soguk dus al ya da soguk havaya cik.
Hayatımda her şeyi bırakabileceğime inanırım. Hatta evlenmek istediğim kadını bir gecede bıraktım ilişkimizin oturmadığından ve çabalamadığından dolayı. Ancak türk kahvesi ve sigarayı bırakamam. Cidden türk kahvesi, sigara, müzik gün içinde en çok keyif aldığım şey. O da giderse psikolojim iyice bozulur. Bol bol anksiyete entryleri okuyorum zaten. Hatta okuyup buraya kayıt oldum "Ben de sorayım" diye. Ben de kendi tecrübelerimden yola çıkarak sana bir kaç tavsiye vereyim belki iyi gelir.
•Bol bol yürüyüş yapıyorum. Bu bana çok iyi geliyor.
•Kafamı bir şeylerle yoğunlaştırmak, bazen gözlerimi kapatıp sinema yıldızı olduğumu düşünmek (şu an tiyatro oyuncusuyum, hayalim sinema yıldızı olmak) bana çok iyi geliyor.
•Bir Playlistim var. orada ki şarkıların beni anladığını ve rahatlattığını düşünüyorum. Seninle de paylaşayım, umarım seversin.
•Ceg-Çürümüş Bahçeler
•Sagopa Kajmer-Monotonluk Maratonu
•Gripin-Sustukların Büyür İçinde
•Lil Zey-Heveslenmem
•Kolera-Sevemedim Vedaları
•Sokrat ST-Yorgunum Ben
Stabil-Sokak Güvercini
Yanlis anlama ben bunlari dinlersem depresyona girerim 🤣 ama sagolasin. Bende kahveciydim her aksam ayni saatte fix ti. Sonra pasa pasa biraktim haftada 1 ictm. Şu an bise kesfettim. Mehmet efendinin kafeinsiz turk kahvesi var gri paket. Migrosta var. Onu icince bisey olmuyor tavsiye ederim. Hareket iyi geliyor evet ama ben tembelim ya cok denedim duzenli yapamiyorum. Sigara bende iciyorum ama fazla icince oda carpiyor. Bi paket bitmiyor o yuzden. Tiyatroda guzel ama rollere girmekte duygu degisimi yapar dikkat et
Evet, Heath Lager zaten Joker olacağım diye intihar etti biliyorsundur belki. Sonumun onun gibi olacağını düşünüyorum bir gün ben de zaten, en azından bir dava uğruna düşmüş olurum 😂 Mehmetefendi içiyorum bende, hatta yazdıklarını okurken "Bir kahve yapayım" diyip bir bardak daha içtim 😂 Sen kaç yaşındasın şimdi, kaç yaşından beri bunları yaşıyorsun?
Mehmet efendinin gri olanini al. Kafeinsiz yaziyor ustunde. Ayni tat. Ben Şu an 1 fincan normal kahve icim sabaha kadar tavan seyrediyorum. İntihar filan boyle seyleri cagirma. Bu bizle etle tirnak gibi. Doktorun dedigide dogru bi degisim olacakki oda gidecek. Anksiyetenin sebebi bilinmiyor henuz ama bir kac tahmin var. Bizim atalarimiz muhafiz ya da asker olabilir. Hayatta kalma gudusu gecmis olablr gen aktarimiyla ya da bu benim uydurmam vucut 3. ergenligi yasiyor olabilir. İlkini 2 yas sendromu ikincisi 11-12 yas ucuncusu herkeste olmasada 26-27 yas. Fakat 40 ina dogru azaliyor diyende var. Bekleyip gorcez. Ben 28 yasindan beri yasiyorum. Ama tetiklenme sebepleri oldu tabi kendiliginden cikmadi bardak tasinca oda cikti.
Zaten bu hastalığın beni bulmasında en çok şaşırdığım şeylerden biri hayatımda hiçbir zaman intihar vs.. şeyler düşünmemiş olmam. Zor bir hayat geçirdim ve bir boşaltım süreci olarak görüyorum. Kafamda ki stres, sinir, olaylara karşı obsesiflik son altı ayımda bu yaşıma kadarkilerin üç katı kadardı. Bunların yinede bu şekilde boşaltılması daha güzel. Aksi veya daha tehlikeli bir şey olmasını istemem. Çok şükür öyle bir şey olmadı. Annemde panik atak var. O bana aktarmış olabilir. Mehmetefendiye de bakacağım en kısa sürede. Zaten ben geceleri uyuyamadığım için çok etki etmiyor sanırım 😂
Kafeinsiz kahveye gec. Ben artik cafelerde bile istiyorum var mi diye. Alissinlar bizim gibi insanlara. Birikimde olabilir. Bende disiplinli bir cocukluk gecirdim annemde babamda otoriterli karakterlerdi. Yanlis mi yaptim yapacam korkusu birikmis olabilir. Hassas insanlarin laneti iste. Yasamayi ogrenicez bir sekilde bununla
Umarım öğrenebiliriz. Seninle konuşmak anksiyetemi azalttı ama. Bir gün C2 indirirsen orada kullanıcı ismim "24saathipomani" mutlaka yaz bana. Araşma da var orada. Dertleşiriz hem 😂
Anonim bir uygulama bu arada. Kim olduğun belli olmuyor burası gibi. Sen buna dikkat ediyorsun sanırsam...
C2 nedir bilmiyorum bile ama tesekkur ederim. Kotu olursan bu yoruma yaz konusurz. Gizlilik degil derdim sanaldan cok samimiyet kurmamayi tercih ediyorum genel anlamda. Takipcimde yok takip ettigimde yok zaten
C2 Connected2 yazıp indirebilirsin. Arama yerine demin yazdığım kullanıcı ismimi yazıp mesaj atabilirsin. Samimiyetten ziyade beni çok güzel anladın, içimde kaldı seninle konuşamamak 😂 Halka açık konuşmaktansa bir tık daha iyi olur gibi. Zaten kolay bir uygulama. Bir de sen beni çok dinledin, ben de seni dinlemek istiyorum diyebilirim. Vefaya vefa. 😂
Tesekkur ederim ama ben bu hatayi bi kere yaptim dilim yandi 🤗 kotu olursan ben eklerim seni burdan konusuruz. Baska uygulamalarla ugrasamam Şu an hic burayida senelerdir hesabim oldugu icin biliyorum yoksa kullanmam hic
Pekâlâ ısrar etmeyeyim o hâlde. Tekrar çok çok çok teşekkürler sonsuz yardımların ve desteklerin için bal kadın 🫶🏻
Rica ederim hoscakal 🤗
Hoşçakal 🫶🏻