Güncellemeler
8 ay
2022’de tiroid kanseri nedeniyle sağ lobum alındı, atom tedavisi görmedim 75 mg Euthyrox kullanıyorum.
Kasım 2023’te anksiyete tanısı alıp antidepresan kullanmaya başladım, Aralık 2024’te bıraktım.
Şubat 2024’ten beri regl döngüsü 10–12 güne uzadı; ilk 3–4 gün kahverengi lekelenme, ardından normal kanama oluyor.
Endokrin ve kadın doğum testleri normal, ancak dönemsel prolaktin yüksekliği saptandı.
Regl düzenlemek için Duphaston kullandım (farklı doz ve sürelerde), geçici düzelme d
Kasım 2023’te anksiyete tanısı alıp antidepresan kullanmaya başladım, Aralık 2024’te bıraktım.
Şubat 2024’ten beri regl döngüsü 10–12 güne uzadı; ilk 3–4 gün kahverengi lekelenme, ardından normal kanama oluyor.
Endokrin ve kadın doğum testleri normal, ancak dönemsel prolaktin yüksekliği saptandı.
Regl düzenlemek için Duphaston kullandım (farklı doz ve sürelerde), geçici düzelme d
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Regl düzensizliği ve kanser tedavisi olduğunuz için deneyimli bir doktor ile çalışmanız çok daha sağlıklı olur size tavsiyem Kadıköy Acıbadem Hastanesin'de Dr. Seyhan Özleme var onla bir görüşmeniz bence alanında ki en başarılı doktorlardan birisi
Haydarpaşa numune iyi bir hastane devlet hastalık nedir
Hayır Regl düzensizliği düşük amh ve çocuk planlama
Ne zamandır düzensiz
1,5 yıldır.
2022’de tiroid kanseri nedeniyle sağ lobum alındı, atom tedavisi görmedim 75 mg Euthyrox kullanıyorum.
Regl düzenlemek için Duphaston kullandım (farklı doz ve sürelerde), geçici düzelme dışında kalıcı sonuç alınamadı.
Son olarak prolaktin yüksekliği nedeniyle Dostinex tedavisine başlandım.
AMH değeri 0.53–0.95 arasında değişiyor.
Şu anda prolaktin kontrolü için Dostinex kullanıyorum, ancak regl hâlâ düzensiz devam ediyor.
Yaş kaç sizin
29
Peki şeffaf akıntı oluyor mu veya kahve rengi akıntı evlisiniz sanırım değil mi kasık ağrılarınız oluyor mu
Ayrıca TSH değerin kontrol edilmeli
Hedef: 1.0–2.0 mIU/L
(Tiroid az/çok ise adet düzene girmez.) Prolaktin düzenli takip edilmeli
İlacı aldıktan 36–48 saat sonra sabah aç karnına ölçüm, en doğru sonucu verir.
Düzenli yumurtlama ise
Kadın doğum en son ne zaman baktı
Evet evliyim. Erimiş çikolata gibi başlıyor. Sonra pembe kırmızı arası bir renkte akıntı gibi geliyor. Bu böyle 5-6 gün sürüyor. 7. gün Regl kanaması normal şekilde başlıyor. 4 gün daha kanama oluyor ve 12-14 güne tamamlamıyor. Yani ayın 2 haftası regliyim 2 haftası değilim. değerlerim sık kontrol ediliyor hepsi olması gereken gibi. Yalnızca Prolaktin 27 - 40 arası çıkıyor. Üç haftadır Dostinex içiyorum. Cuma günü tekrar kan vereceğim
Özele mi gidiyorsun peki kontroller için
Evet
Tamam şu an nasılsın peki en son ilişkin ne zaman oldu nasıl
Dostinex kullandığım için doktor korun dedi.
Ama hamilelik istiyorsun aynı zamanda değil mi
Evet istiyorum
Anladım günlük şefaf hiç akıntı oluyor mu
Hayır
Yoruma neden yazamıyorsunuz?
Kaldırılır çünkü o nedenle
Anladım. Bu platformun okuyucusuydum ilk defa kullanıcısı oldum detaylara hakim değilim. Kısaltarak vs yazamaz mısınız acaba
Yaptım
Istenmeyen doğum mu söz konusu
Hayırdır dağıttılar mı yoksa orayı
Kürtaj için mi?