Doktorum bana aşık mı?

Merhaba lütfen düşüncelerinizi yazın. Ben bugüne kadar hiç çürüğüm olmadığı ve düzgün dişlere sahip olduğum için dişçiye gitmemiş bir kız olarak 20 lik dişim yan yatınca dişimi aldırmak zorunda kaldım. Her neyse hastaneye gittik. Rastgele hocalardan bir doktor denk geldi bana. Anlatamadığım bir enerji aldım doktordan. Hiç aklımda olmadığı halde. İlk karşılaşmamızda Beni beğendi sanırım. Daha sonra dişin alınacağı güne geldik. Dişim sinir hasarına yakın olduğu için kalıcı bir uyuşukluk olabilir dendi dudak kenarında yine de olmak isteyip istemediğin soruldu asistan aracılığıyla ben de ailemle konuşmak istiyorum dedim sonradan haydi diye tekrar çağırdılar bu kez doktorum son kararımı vermemi istedi. Yani anlayacağınız gergin durumlar yaşandı. Her neyse kabul ettim başladık ameliyata ve sorunsuz geçti doktorum genel olarak iyiydi anlayışlı davrandı :) özellikle dikişlerimi aldırmaya gittiğim gün emin oldum diyebilirim. Merhaba ben dikişlerimi aldırmak için gelmiştim dediğimde, gülümseyerek yana bakıp hımm alalım dikişlerinizi deyip alaycı bir tavır takındı. Komikti. Sonra neyse dikişlerimi aldırdıktan sonra her şey için teşekkür ederim dedim ve çıktım. Çok geçmedi soracaklarımı unuttuğum için tekrar girdim ve istediklerimi sorduğum o sıra gözlerine baktığımda çok değişik bir an oldu. Sanki sadece o ve ben kalmışız gibi. Bir ihtiyacınız olursa yine gelirsiniz dedi anlamlı bir şekilde. Sonra 10 gün geçti ben gerçekten bir şey olup olmadığını anlamak için instagramdan istek attım hemen kabul etti ve tekrar takip isteği attı. Ben de sevindim tabii ki galiba ben de etkilenmişim. Sonra hikaye paylaştım bakacak mı diye bakmayı boşverin beğeni attı. Sonra bir daha paylaşım yaptım ve yine beğeni attı. Ama mesaj atmıyor böyle kaldı bana mesaj atsa şans vericem. Siz bu durumu nasıl yorumluyorsunuz gerçekten hoşlanmış olabilir mi yardım edin bundan sonra ne yapayım? Bu arada araştırdım aramızda 3 yaş var

Güncellemeler
8 ay
Biraz araştırdım instagramda takip ve takipçileri temiz hep arkadaşları ve yakınları hep kapalı muhafazakarlar galiba
Doktorum bana aşık mı?