Vücut bilinç kaybı sırasında kendine reset atıp yaşlanma duruyor Muş gençlik geni aktif oluyormuş ama zor tabi bu şekilde kaza geçirip sağ kalmak tüm şekilde uyanıp geri uyanmak
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hücreler daha hızlı yenilenmiyor sonuçta nasıl gençlik sağlıyor tam olarak
Ölümcül Kaza sırasında vücut o ana kadar olan herşeyi sıfırlayıp tekrar başlatıyormuş gençlik geni aktif oluyormuş hayatta kalabilmek için gerçekte olmuş filmi bile yapılmış
gerçek olsa bile nadir bir durum olabilir bence.
Aynen nadir benimde var tanıdığım 9 sene önce Taksim taraflarında bombalı saldırıda yaralandı kız 34 şu an kimlik yaşı ama 20 22 gözüküyor herkes kızı 22 en fazla sanıyor
Komadan çıkanlar mi
Filmi bile yapılmış gerçekte olmuş benimde var tanıdığım 9 sene önce İstda bombalı saldırıda yaralandı şu an yaşı 34 ama herkes onu 20 sanıyo öyle gözüküyor
Komada mi kalıyor, kaç yıl kaldı nasıl oluyor tam olarak.
Yok kalmamış yaralanmış o an tam kız geçerken patlama olmuş Ordan gözünü açtığında yerde cesetkerşn içindeymiş ters falan dönmğş vücudu öyle anlatmıştı nadir kurtulan o kızmış zaten orfakilerden polisler bu uyanınca alıp hastaneye götürmüş arabaya bindirip orada dikiş atılmış falan ama bilinci gitmiş baya uzun süre orada kalmış ölü gibi allahtan uyanmış vücudu büyük ihtimal bilimsel yazılarda yazan nadir olayı gerçekleştirmiştir reset atıp hayata getirebilmek için yeniden gençlik geni aktif falan oluyor yazıyor chatgbt yaz bak anlatıyor detaylı
Doğrudur, inanırim. İlginç bir bilgi öğrendim sayende.
Gerçekte çok eskiden de olmuş filmi bile yapılmış o filme denk geldim bu kız geldi aklıma tanıdığım çok küçük gözüküyor yaşı 34 ama görenler 19 20 en fazla 22 diyo kıza Oda ölümcül kaza geçirdi araştırdım varmış böyle bisey insan vücudu çok karmaşık gerçekten
Einstein'nın genel görelilik teorisi var. Uzayda ki yaşlanma ile Dünyadaki yaşlanma. İleride neler çıkacak neler. Bu gençlik ile Ayşe bilmem diye kadın doktor var onu izle
Biz o ileriyi görürmüyüz bilmem ama bu kız hem şanssız hem şanslı galiba bizden uzun sürecek gençliği
Takma kafana gençliği, sadece yüzün genç görünmesi değil mesele, başka şeylerde var.
Kızın vücudud elleri falan da çok genç gör şok olursun ben eskiden tanıdığım için yaşını biliyorum resmi yere gittik onla kızın kimliğini gören polis bile inanmadı gbt baktı bu tarih nasıl senin olur çok genç görünüyorsun dedi
Kıza 18 19 yaşındaki çocuklar asıluyor bana değil mesela ama o istemiyor kendi bildiği için yaşını onlar ufak sanıyor anlıyor
Valla o kadar ballı ballı anlatıyorsun ki ben bile merak ettim kadını (kızı).
Demek istediğim. Me. Meleri daha mı geç sarkacak, kadına dair diğer şeylerde ona göre mı geç yaşlanacak
Büyük ihtimalle kazadan dolayı bence yoksa o kadar küçük sanılan kimse görmedim bende tanımasam ufak sanardım onu bundan dolayı sarkması daha geç olur tabi mantıken bize göre
Yani mantıken bize göre daha geç yaşlanır yaşlanması ertelenmiş gibi Bisey olmuş
O zaman bak bu iyi bir şey. Kadınlığını 60 da yaşarsa o iyi. Yoksa sadece genç görünmek felan çokta şey değil. Kaldı ki sende kendine dikkat edip spor yaparsan sende baya geç yaşlanırsin
Yaşlı kadınlar sporda yapsa belli yaşları elleri kemik yapıları ama bu kızın öyle değil herkes ona öğrenci misin diyor lise birde 😂😂 diyen bile oldu dolmula bşndik kıza lise mi dediler ücret için mesela bana da abla diyolar kızın teyzesi sanıyorlar ama normalde o benden 1 yaş büyük 😂 neyse yine de öyle bi kaza yaşamak istemezdim psikolojisi çok iyi değil zaten 18 sanılsa kaç yazar gerçi
Öyle kadın tercih edeceğime senin gibi kadın tercih ederim, genç görünmek de çok iyi değil. Ortalama yaşı göster iyi. Bunun yanında vücut sağlığı daha önemli. Sistemin işleyişi. Öyle insanlar kadınlar var.
Kızın sağlığı da iyi ama sadece 2016 da kazadan sonra psikolojisi bozuldu sürekli alkol alıyor gördüklerimi unutamıyorum çok kötü diyor hep senelerdir orada kaldı Değil mi insan tedirgin olur böyle bir kızdan benim eski arkadaşım ama bazen bana da tuhaf geliyor
Evet öyle, onun için sen başka yollar bulmaya çalış, böyle olmayacak şeylere kalkışma haa. Sene nasıl görünüyorsun normalde
O kız kurtulmuş yine oradan kaç kişi var zaten onun gibi tek o çıkmış o halde ben belki onun gibi şanslı olmam kötü de sonuçlanabilr Normalde çok güzeldim 20 li yaşlarda sanki 33 oldum yaşlılık geliyor gibi eski resimlerime benzemiyorum ama o aynı hep senelerdir hep genç duruyo
Yaşlılık psikolojisine girme, 20 yaşında güzel olsan ne olacak, o zaman kızdın, şimdiyse kadın olmuşsun. Gerçek Bir kadın olmuşsun. Önünde daha kadınlığını yaşayacağın yıllar var. Yüzünden bahsetmemistim genel olarak nasıl görünüyorsun
Genel olarak güzel olduğum için yaş arttıkça kaybetmekten korkuyorum açıkçası gittikçe azalıp bitmesinden güzelliğimin
Gençlik ve güzellik illaki bitecek. Sende fark etmişsindir ki insanın vücudu değişirken beyinide paralel olarak değişiyor. Belki bunu bugün düşünüp canın sıkılıyor olabilir ama bir 20 yıl sonra pek yakacağını sanmıyorum.20li yaşlardaki kafanla şimdi ki bir mi? Şunu kabullen ki şimdi Ergen kız değil kadın güzeli olmuşsundur. Erişmiş iyidir
Evet ama bu kız hep ergen gibi gözüküyor nasıl bir şans bilmiyorum hastanede bile 17 sananlar oldu bu kaza geçiren kızı beni kimse öyle sanmıyor
Sen bakmışsın o kıza. Onun gibi Görünüp ne yapacaksın. Sana liseli erkekler baksın mi istiyorsun? Liseli gibi görünen kızı kim ne yapsın.
Haklısın onun ile arkadaşlığımı kessem iyi olur zaten eskiden tek kalan arkadaşı bendim herkes görüntüsü Herşeyi aynı tuhaf diyordu oda kıskanıyorlar diyor bitiriyordu arkadaşlığını ben kalmıştım ama beni de etkiliyor psikolojimi zaten yeni insanlar liseli kızlar onun yanına gidip onu arkadaş görüyor spor salonunda bile onlarla takılsın o en iyisi beni zaten ablası falan diyolar
Haa şöyle, bak nasılda doğru düşünceyi seçtin. Bırak şu kızı kendine bak. Spor yapıyor musun, çocuk var mi
Çocuk yok evlendim boşandım ben kıskançlıktan bana zarar veren koca vardı mecbur boşandım spora gidiyorum evet oda geliyor arada aynı yere ona psikolojik iyi geliyor muş liseliler ile takılıyor salonda da zaten onlar bunu yaşıt sanıyor oda cevap veriyor
Senin var mı çocuk
Spor yapman iyi kendini diri tutar ve zihnen iyi gelir. Çocuk yok bende, erkeğiiz diye genisten alıyorumda bu kız çocukları da başka tatlı oluyor. Kadınların anne olma duygusunu çok duydukta bende Baba olma duygusu oluşuna şaşırdım
Bende merak ediyorum bu kıza sormuştum yaşı 34 ya anne olma duygusu var mı diye yo hiç istemem dedi kızın öyle bi duygusu bile yok görüntüsü ile aynı psikolojisi de 17 gibi içiyor geziyor takılıyor 34 yaş kimse diyemez çocukları da sevmiyor ben severim o ilgimi çekmiyor diyor
Bu kız galiba normal insan grubunda değil
Belki yan etkileridir. Var bir anormallik. Kıskanmana gerek yokmuş değil mi?
Anne olmak çok istiyor musunuz normal mi?
Aynen normal olmadığı kesin herkes çocuk diyor ona 😂😂 genellemeler dışı bir durum yaşıyor kız
İsterdim ama olmadı boşandım koca kötüydü kıskançlıktan beni bıçaklayacaktı kaçmıştım
Evet anlatmak isteğim buydu. Onun sevgilisi felan da yoktur herhalde. Kim ne yapsın. Yoksa var mı
Nereden bulursun öyle kocayı. Allah'tan çocuk olmamış. Kaç yıl evli kaldın.
Olmaz mı Birton peşinde ona kafayı takan adam var o sıkılıp ayrılıyor sonra bunu Tehtit ediyorlar vardı sıkıntıları peşine birini takmış en son bırakmış adamı adam da bunu güzelliğini alırım diye Tehtit etmiş ondan kurtulmaya çalışıyordu
Diyorum ya kız güzel çok genç gözüküyor bunu genç sanıp takıyorlar kafalarını buna her yaştan erkek bunla konuşuyor zaten bu istemiyor çok kimseyi arada konuşuyor bazıları ile sıkılıp bırakıyor adamlar da buna takıyor takıntısı çok bunun yaşadığı olayı bilmiyorlar ama
Siz nerede yaşıyorsunuz öyle? Teksas gibi bir yere mi orası. Biri öyle biri böyle
Taksim 😂
Oraya bikere gelmiştim. Taksim öyleyse varoş dedikleri yerler nasıldır. Sen Taksim'de yaşıyorsun demek. Elit yerde yaşıyorsun. O zaman elitsin
Taksim elit değil asla aşağı tarlabaşı zaten Ortaköy falan elit
İstanbul’u çok bilmiyorsun galiba Taksim varış yer aşağı tarlabaşı direk oranın insan zaten taksim’de yetmiyor kuştepeliler falan hep taksim’de ama sen de haklısın öyle 1.02 gezmele anlaşılmaz orada yaşaman lazım gece gündüz Beyoğlu sıkıntılı sakat yer
Çok bilmediğim için oraları taksim öyledir sanardım. Evlenmeyi düşünüyor musun tekrar.
Pendik'te kaldım 2-3 yılda o kadar. Oraya bir kaç kere gelmişimdir. Hemen o galata kulesinden arı Taksim'e çıkıyorsun galiba. İstanbul bana göre değil, kalabalık çok sevmem, havası suyu adamı gebertir.
Aslen nerelisin
Çok bilmediğin kesin Beyoğlu sakat yerdir nerde torbacı hapçı burada zaten bombalı eylemlerde burada yapıldı hep 2016 da falan Taksim de saldırı oldu hep clublerde tekin değil düzgün değil
Hergün yaşasan anca çözersin kızlara daha sıkıntı zaten hemen yapışan tuhaf insanı çok
İstanbul sen
Ne işim olur kluplerde para versen gitmem. İnsan belayı kendine çekmemeli. Sen bu işit mişit saldırılarını söylüyorsun. Ülke yol geçen hanı gibi oldu.
Ben Tokatlıyım Tokat'ta yaşıyorum. Tokat güzel bir yeridir. Geldin mi bu tarafa doğru hiç.
Hepsi taksimde oldu olaylar aynen bizde de vardı belayı çektik galiba çok takıldık buralarda
Sen gider misin öyle tehlikeli yerlere
Burada yaşadım ya az çok gittim işte ama o kız sürekli gidiyordu tüm mekanlar onu tanır taksimdeki tüm clubler tanıyor o kızı
Allah korumuş Seni. O zamanlar insanlar uyurılıyordular galiba da kimse dinlemiyirdu galiba
Yok tokata gelmedim ama İstdan daha güvenli en azından bende ayrılmayı düşünüyorum İstdan çok sıkıntı gerçekten burası
Evet yine de tehlikeli İstanbul yine olmayacağı belli olmaz hep burada oluyor baksana geçmişte zaten hiç mi dışarı çıkmayacağız mecbur çıkıyoruz zaten en iyisi gitmek burdan bakalım
Varsa öyle ayrılma imkanın, Tokat gibi yâda Ege tarafından bir yere yerleşebilirsin. Nasıl hayat istiyorsun sakin hareketli n
Artık sakin biraz daha yaş gereği 😂😔😔
Görende 70' e merdiven dayadın sanacak. Yaşında bir şey yok lakin aha o kızdan oluyor. O kızı örnek alma
Önceki hayatın çok mu hareketliydi?
Aynen o kızı görünce hala aynı insan garip oluyor ama o normal değil kesinlikle anladım artık bunu onun gibi dünyada nadir vardır bu kızla 10 sene önce taksimde clubde tanışmıştık hareketliydim bende 10 sene önce ama şu an istemiyorum o kız halen aynı görüntü davranış ister istemez etkiliyor beni de
33 yaş çok yaşlı değil dimi?
Her yaşın kendine göre güzelliği vardır. 33 yaşlı olur mu? Ronaldo 40 yaşında anca futbolu bıraktı. Aynaya baktığın zaman ne görüyorsun. Tam yaşındasın işte gerçek Bir kadın olmuşsun. Seni herkes alır
O kızdan büyük gözüküyorum ama oda 34 yaşında çok ufak duruyo yanımda onun ablası ya da teyzesi sanıyorlar beni birde her gören ona musallat oluyo spor salonunda oğlanlar kızın numara istiyorlar acaba onun yaşını açığa çıkarsam ondan soğurlar mı ya da yaşına inanmazlar mı benim çok yok o kadar musallatım etrafta
Bence sen o kızı unut. Takmışsın kıza, sanada çolçocuk mu musallat olsun istersin. Merak ediyorum nasıl görünüyorsun. Fazla olgun mu gösteriyorsun o kızı bu kadar taktın
Ben yaşıma yakın ya da yaşımı gösteriyorum o kız ama yaşının yarısı kadar bir insan nasıl bu kadar ufak gözükür dersin yaşından o kız doktora bile gitse yaşından çok ufaksın diyorlar sisteme bakan doktorlar kızın doğum tarihi sen misin diye soruyorlar ister istemez beni de etkiledi
Bu kızdan uzak dur. Canı cehheneme o kızın.
Daha ne diyeyim sana. Sen öyle çocuk gibi görünen erkek beğenir misin
Doğru söylüyorsun artık mesaj atınca bakmıyorum uzak durmak ondan en iyisi normal dışı nadir bir durum yaşıyor olaydan dolayı belli ki bir anormallik olmuş kızda onun gibi kaç tane var sanki hiç görmedim
Merak ettim bu kızı. Dediğin kafa var mı?
Ondan uzak durmak değil mesele, içindeki onu nasıl Uzak atacaksın
İçimde nasıl oluyo 😀
Söylediğim gibi biri işte benim yaşımda herkes onun gibi olmak ister ister istemez
Bilinç altındaki ki onu demek istedim. Ruhu çocuk kendisi çocuk gibi kim olmak ister ki. Bence sen hâlâ güzelsin