DİN VE ACI - ADALET KAVRAMI?

Doğuştan sol tarafım hafif de olsa serebral Palsili
Kendimi bildim bileli ağrısız acısız günüm yok
Fibromiyalji teşhisim var 10/9 Ağrı çekip acilde 4-5 serum iğne ile ağrım anca hafiflediği çok oldu tabii ilaçlara bağışıklık kazandım yıllardır iğne ve serum yasaklandı çok kötü olmadığım sürece doktor açık açık acil bir durumda uyuşmadığın için ameliyat olamazsın dedi en düşük ağrı seviyem 10/9 Bir ayda 5 kez acillik oldum kan değerlerimin hepsi kırmızı ciğerlerim zaten kötüydü ama testte kanımda yeterli oksijen olmadığı çıktı
Böbreklerimde aynı şekilde fonksiyonları tam çalışmıyor dendi çeşitli ilaçlar kullandım ama fayda etmiyor psikolojik olarak 8 yıldır tedavi görüyorum DKB ve Majör Depresyon teşhisim var sona yaklaşıyorum biliyorum yıllardır hep çok gözlem yapan dikkatli ve duyarlı bir çocuk oldum günümüzde ki cinayetleri olayları biliyoruz benimde yıllardır aklımda tek soru var Allah her şeyi tek hareketiyle engelleyebilecek güce sahipse neden çocuklar bebekler işkence ile ^ldürülüyor günah imtihan kavramı “vebalsiz Sabi” olarak adlandırılan bebeklere işler mi
Güncellemeler
8 ay
Benim çektiğim acıların sebebini kimse söyleyemiyor ne doktorlar ne de din hocaları dinden çıkmak istemediğim için sorguladığım her an kendime kızdım mealini okuduğumda 70 huri kavramı ve kadını değersizleştirme olan şeyleri gördüğümde gerçekten bu değil dedim sevgi imtihan etmek midir bunu da bilmiyorum evet elbette bu dünyanın bir yaratıcısı vardır evreninde ama müslüman doğmama rağmen tüm inanç unsurlarım yıkılmaya başladı Deist olduğumu kabul ettim ilk defa
DİN VE ACI - ADALET KAVRAMI?