Güncellemeler
8 ay
Benim çektiğim acıların sebebini kimse söyleyemiyor ne doktorlar ne de din hocaları dinden çıkmak istemediğim için sorguladığım her an kendime kızdım mealini okuduğumda 70 huri kavramı ve kadını değersizleştirme olan şeyleri gördüğümde gerçekten bu değil dedim sevgi imtihan etmek midir bunu da bilmiyorum evet elbette bu dünyanın bir yaratıcısı vardır evreninde ama müslüman doğmama rağmen tüm inanç unsurlarım yıkılmaya başladı Deist olduğumu kabul ettim ilk defa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sabi çocuk acısız bir şekilde ölür ve cennete gider fakat burada 7 milyar insanoğlu 2m insana dur demiyirsa bunu durdurmayı yaradandan istemek pekte mantıklı değil
Tek cümlesiyle her şeyi herkesi durdurabilecek bir güçte değil mi biz buna inanmıyor muyuz asırlardır o korkuyu acıyı tabii ki hissediyorlar ki cennete gittikleri de kesin bir yargı değil bir inanç bunu olay yeri incelemelerine bizzat tanık olduğum için biliyorum bu acıyı cennet için mi yaşıyor bu kadar insan ben cennete gideceğim diyebilir misin kim diyebilir
Bir ihtimal uğruna 70 huri tek adam alkol ile alem yapmak bu dünya da haramsa cennete neden bunlar vaddediliyor
Arkadaşım ergenlik öncesi çocuk ölürse cennetliktir herşeyi durdurabilecek gücü var ama imtihan olmuyor ben insanları ve cinleri sırf bana ibadet etsinler diye yarattım burada her türlü olayın olacağı çıkıyor adem yaratılacagini duyan melekler dahi yarada surekli bozgunculuk çıkarak kan döken bir ırk mi yaratacaksin diye senin gibi soruyor mesela ama genede yaratiyor ikincisi savaş vs her dönemde oldu olacaktır da kimisi imtihanı kazanır kimisi kaybeder ölüm ise bir mahkemedir sizin hastaliginiz var babaminda var 3. Evre beyin tümörü ama her daim şükreder bu dünya bir misafir hanedir
Valla saçma sapan basit mevzulara cevab vermem koskoaca imtihanı kazanıp cennete girmişsin takilsiginiz şey bu basit mevzular mi 😂 diamond temayı fazla izleme bnece
Diamond kim onu bilmiyorum müslüman olarak doğdum bu güne kadar da öyleydim Körü körüne inanmak zorunda mıyım zaten bu dünya da cehennemi yaşadım cennet garantim yok herkesin kendi hayatı benim kimseye bir zararım yok
Körü körüne inanmak zaten İslam'da yok taklidi iman olmamalı ama ölümü durduramıyorsan kabullenmek lazım onun haricinde bu dünya imtihan yeri hastalık sağlık para vs hepsi olacak
Geçmiş olsun