Nerdeyse hepsinin ozel muayenehanesi var gidiyorsun 5-6k veriyorsun sonra muayene ediyor tahlil goruntu vs icin bi kagit veriyor yarin uni hastanesine gel diyor hemen giris yapiyorlar tahlilleri istiyor falan filan o kisimda sigortandan karsilaniyor zaten Onun haricinde mesaidisi diye bakiyorlar ama cok dikkat ederlermi bilmiyom ucret 2022 de 750 den basliyordu simdi min 1000 garantidir uzmanliga gorede degisgr
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Anladım kararsız kaldım devlet hastanesinde bir çözüm bulamadım bir de üni profesörüne gidiyim diye düşündüm ama bilmiyorum
Mesai disi muayene diye geciyor direk profesorun bakmasi İstanbul capa tip fakultesinin sitesi var ordan aliyorsun randevuyu sen hangi ildeysen siteden bakabilirsin ya da arayarak bilgi alabilirsin
Çok atmışlar. Kurumdan kuruma değişir ama ortalama 1000 civarıdır. Mesai dışı muayene ücretleri daha yüksek olabilir. Ücretin büyük çoğunluğunu hastane alıyor zaten. Online randevu sistemi ya da hastane telefonu aracılığıyla öğrenebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nerdeyse hepsinin ozel muayenehanesi var gidiyorsun 5-6k veriyorsun sonra muayene ediyor tahlil goruntu vs icin bi kagit veriyor yarin uni hastanesine gel diyor hemen giris yapiyorlar tahlilleri istiyor falan filan o kisimda sigortandan karsilaniyor zaten
Onun haricinde mesaidisi diye bakiyorlar ama cok dikkat ederlermi bilmiyom ucret 2022 de 750 den basliyordu simdi min 1000 garantidir uzmanliga gorede degisgr
Anladım kararsız kaldım devlet hastanesinde bir çözüm bulamadım bir de üni profesörüne gidiyim diye düşündüm ama bilmiyorum
Mesai disi muayene diye geciyor direk profesorun bakmasi İstanbul capa tip fakultesinin sitesi var ordan aliyorsun randevuyu sen hangi ildeysen siteden bakabilirsin ya da arayarak bilgi alabilirsin
Çok atmışlar. Kurumdan kuruma değişir ama ortalama 1000 civarıdır. Mesai dışı muayene ücretleri daha yüksek olabilir. Ücretin büyük çoğunluğunu hastane alıyor zaten. Online randevu sistemi ya da hastane telefonu aracılığıyla öğrenebilirsiniz.
Devlet üniversiteleri için geçerli bu dediklerim.
Bir komşum kalp için özel muane oluyur profesör kendisi adamin sigortası yok 1800 tl ödüyor muane için
Sigortam var acaba düşer mi ücret
Hangi il ilçede otuyorsan oranın numarası varsa ara hastaneyi sana söylerler muane ücretlerini
He anladım bilgi veriyorlar yani öyle
Sen hangisine gideceksin bana söyle öğrenirim iki dk da
Neyin var senin
Bölümden bölüme fark atar en son 700 TL idi
İyiymiş gene en azından
Aynen özel hastane gibi düşünme
Hastaneye göre değişir bence
Gss. sgk. gov. tr
Bu siteye gir ilave ücret hesaplama var
Anladım teşekkürler
Rica ederim
500-600 Ankara 'da