Güncellemeler
8 ay
Ha birde bu saate yemek yok ! Neden neden çiğ köfte neden yok! KYK da saat 2den sonra sipariş alınmıyor yasak neden!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karnım şu an aşırı aç hastayım diye yemeğe gitmedim yataktan kalkamadim zaten şu an ağlıyorum:,( annem olsa sicak duşa sokar çorba verirdi bankamda son param 150tl bir ara şarkı vardı cebimde 10 liram var şu an napsam bilmiyorum taylan kaya😂 öyle arkadaşlarim karnım aç kyk dolabına bir şey alınmıyor pazar cumartesi çarşıya da yürüyerek gitmem lazım otobüs 18tl olmuş öğrenciye birde bu hayattan da bıktım her şeyden belki acun Ilıcalının kızı olsaydım gece diye hemen İngiltereye bilet alırdım orada yemek yerdim uykum gelince de İsviçre gider uyurdum sakasindayim hastayım sadece ne iyi gelir hangi kuru çaylar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yabancı memlekette okumak zordur. Tek başına hayatla yüzleşmişsin. İşin gerçekten zor allah yardımcın olsun. Ama yinede kendine bak.
Yardim edeyim istersen samimiyetimle söylüyorum sakin yanlis anlaşılma olmasın
Sağolun gerçekten duanız bile yeter benim için: nurun üniversitesi hemen bitsin birde ona ihanet eden zeynep sevgilisiyle ayrılsın inşallah diyin
Shahsh nasıl bir dua ama ya
Nurun ünv. Hayırlısı ile bitsin ki biter zaten ama ihanet eden Zeynep top olsun
İnşallah
Ketilimi şikayet eden Zeynep o etmeseydi bardakta çorbam vardı onu yapardım sıcak sıcak onun yüzünden gitti ketil
Zeynep için bir şey derdim de ayıp olur yazmaya
sen😄
https://www.youtube.com/watch?v=uHLoko5blkgYapma ya ağlıyorum dhsnjssnjssn ztn
4 yıl kaldım orada cidden çoğu günler açtım 😂 ama KYK yatakları rahattır ya en güzel orada uyunur
Kesinlikle katılıyorum KYK yatağı o kadar güzel ki insanı 24 saat uyutabilir çok anı var o yataklarda yemek yedigim çekirdek çitledigim oda arkadaşlarımla güreş yaptığımız 5 kişi beraber uyuduk bir yatakta ah ah şimdi onlar mezin oldu tek başıma kaldim
Hayat zor. Dertleşmek istersen konuşabiliriz.
Evine cok mu uzak şehirde yaşıyorsun?
Evett yurtta kalıyorum
Senin canın baska bir şey mi istiyor
Ne alaka ben sen mıyım İran prensesi
Hasta mısın neyin var ki
Halsizim vücudum ağrıyor titriyor ve karnım bomboş saatin 7 olmasını bekliyorum kahvaltıya gidicem
Geçmiş olsun iyi olur inşallah neden uyumadin bu saatte kadar
Saatin 7 olmasını bekliyorum kahvaltıya gidicem
O zaman a kadar ne yapacan
Ağlayıp annem dizisini ve gurbetteyim şarkısını dinleyicem
Güzel
Geçmiş olsun
Sağolun elzemi beyefendi
Peki bahçeye çiğköfte dürüm fırlatsak anlarlar mi
Şaka bir yana gerçekten halinize üzüldüm.
😂anlamazlar
O zaman geliyorum 1 kg porsiyon poşetleyip okey mi?
😂olur valla:,( birde oda arkadaşlarin dönekse o kötü ketilim vardı bit pazarından aldım ve aşırı kaliteli bir şeydi içinde makarna yapardık oda arkadaşım gidio güvenliğe ses çıkarıyor diye şikayet ettirmiş başka odadaki kıza gelince gördü aldı
Biz bile askerde böyle fanteziler yaşamadık ahahh
🥹🥲 ben askere gidemem 6 kişi ile ztn zor yaşıyorum askeriye de birde kızlar gece 3 4 e kadar konuşur uyutmaz
İstersen özelden yaz konuşalım. Malum 7 ye kadar kahvaltıyı bekleyecekmissin
Bizeyler alayim