Güncellemeler
7 ay
GÜNCEL
Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar nasıl giriş yapmalıyım
Sevgilime ilk başlarda gıcık olduğum için tıp okuyorum dedim ancak tıp okumuyorum o da öyle biliyor epeydir de iyi bi ilişkimiz var ama içim huzursuz sizce gerçekleri söylersem bana olan güveni hepten gider mi itiraf etmeli miyim bilmşyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet söyle canım bir gün mutlaka öğrenecek kendin söyle
Nasıl giriş yapmalıyım peki
De ki. Sana uzun zamandır bir şey söylemek istiyorum. Ben tıp okumuyorum sana yalan söyledim. seni bu kadar seveceğimi bilemezdim 🥺
soylemeyip napacaksın? eninde sonunda cıkacak zaten ortaya
Neden yaptın böyle bi şeyi diyecek
sebebi varmış işte başlarda sana gıcıklık olsun diye söyledim daha sonra açıklayamadım de ama söylemezsen ilerde daha büyük sorunlara yol açar daha fazla üzülürsün
Bu kişiyle sanaldan sevgili olduk bi de bana karşı tamamen dürüst yaklaştı ben yalan söyledim nereden bilebilirdim gerçekten aşık olacağımı
benim de sanaldan sevgilim oldu ben de senin gibi beyaz yalanlar söyledim ama kendisi hep dürüstmüş gibi beni manipüle ederdi ve emin ol senin söylediğin yalan onun, arkandan çevirdiği dolapların yanında toz tanesi kadar kalacaktır emin ol 😄 ne zaman söylersen söyle her türlü seni manipüle edecek ve kendini mağdur rolünde gösterecek sakın inanma
Peki ne yapmalıyım lütfen akıl verin özel konuşmalarımız var e yüzümü falan da her şeyimi biliyor ben şiödi gerçekleri itiraf ediyorym diye ya kinlenir de bi şeyler yaparsa inanın çok çaresizim ama araştırsa yine bulut
hiçbi şey yapamaz aldatmamışsın araya 3. kişiler girmemiş öyle bi sey yapacak kadar karaktersizse en azından erkenden öğrenmiş olursun bence en kısa sürede tatlı bir dille açıkla
itiraf et
Bütün güveni sarsılacak ama
en azından özür dile
Sanaldan bi de bu beyefendi o bana dürüst yaklaştı hep
sanalsa real değilse söyle
gixik oldugun biriyle niye sevgili oldun
Ne bileyim sohbetin ilerleyeceğini bu kadar
senin hayali okulun bitmeden ayrilirsiniz zaten 😂
Tamam ama yine de kandırmış oluyorum
evlenecek haliniz yok ya boş ver
Araştırırsa bulur ama
arastirmaz cakip gecer