Yemekten sonra hemen tuvalet problemi ve isteksiz zayıflamak neden olur?

Merhaba benim 5 ay önce sag kaburgalarimda birsey patladi ya da bir catlak olustu bundan eminim ama tam ne oldugunu bilmiyorum o aksam sag kolumun üstünde yatmişim sonra birden kalktim bagirsaklarin yaninda ya da altinda tam bilmiyorum nerde oaralda biryeder birsey pompa gibi yükseldi sonra bir catlak ya da patlama sesi duydum sonra hissetim sey hemen o patlayan şey hemen alçaldi bir gün gecti tuvalet problemim başladi sonra cok fazla pulbiber yedim o migdemi tam mahfetti galiba cok yedim ozamanda beri tuvalet problemlerim var ve fazla yagli tuzlu acili yemek yigemiyorum hemen karnim agrimaya başliyor hep 3/4 saat sonra tuvalete gitmem gerekiyor ve kaburgalarimin altinda bir boşluk hissediyorum sanki kaslarim patlamis gibi göbegimde artik bagzen kirmizi noktalar lekeler geliyordu ilk basda hep geliyordu simdi sadece bazen ve papatya cayi icmeye basladim oda iyi geliyor ama tamamen gimtesini istiyorum cünkü halen yemekden sonra migde bulantim var tuvaletede cikmam geliyor evdoktoruna gittim hemde 2 sefer sadece kasın yiltirmişdir ve ishal yüzünden migde bagirsaklarindandir demisti yolamişti tam bakmadi bile neyim var diye ultrasonike bile bakdirmada hastenye gidigimi diye düşünüyorum tam kontroll edirmeye. Biri bilen varmidir acaba tam neolus olabilir? Sanki kanım dogru dürüst akmiyor gibi düsnüyorum kas patlayaşi oldugunu düşünüyorum ve isteksiz zayiflamam var.

Güncellemeler
7 ay
Birsey yanliş yazdim pulbiber degil acibiber cok fazla yemişdim
Güncellemeler
7 ay
Ve bazen sol kalcamdada agrilar gelme basliyor
Yemekten sonra hemen tuvalet problemi ve isteksiz zayıflamak neden olur?