Gastroentoloji randevum vardı fizik tedavide batın altı bel sırt göbek etrafı tetik nokta enjeksiyonu yapılmıştı uyuşturucu bir gün sonra hastanede bekliyorum hissiz gibi bir şey gaz çıktı sesli çok utandım karşımdaki Kadın güldü kızı susturdu onu anne ne yapıyorsun diye benim için çok ayıp bir şey bu hala üzülüyorum nasıl unuturum rezil oldum 6 seans olucak kasları gevşetiyor tutamıyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya niye dert ediyonki
Orası gastroenteroloji normal bişe. Herkes aynı dertlerden muzdarip. O gülen de belkide aynı mevzu var. Hem bu gaz. Herkesde var herkes salıyor. Salmıyorum diyen yalan söyler çünkü herkesin vücudu üretiyor. Birde sen hastasın öyle bak. İnsan hali olur öyle şeyler. Millet elinde idrar torbası ile geziyor sorun etmiyor sen niye ipliyorsun? boş ver gitsin
Utandım çünkü çok. Görgüme ters karşımda güldü resmen benim refleksler kaslar hissetmiyor 6 seans olucak fobi oldu çok zoruma gitti. Rahatlatmaya çalışan cümlelerin için sağol ama sen olsan ne hissederdin
Önce sıkılırdım ya boş ver derdim sonra. Senlik bişe yok sonuçta kaslar gevşek napcan yani. O sırıtan senden daha zor duruma düşer anlar merak etme. Ben hastaneye gidince hep bakıyorum insanlara ne kadar zor durumlar var diye kendiminki için ya ne varki diyorum sonra
Polyanna mı kaçtı içine , hep seninle mi? Şu aralar 30 dk bu rahatlıkta olsam beş yıl idare edebilir
Valla öyle şeyler yaşadımki dünya umurumda değil böyle ufak tefek konularda.
Özellikle altı Şubat sonrası hiç takmaz oldum. Sen takıl benimle senide ben gibi yaparım:) ama lütfen olumlu bakcam diye uğraşacağına söz vererek gel.
Hem o gülmüş gitmiş konu bitmiş boşversene
Deprem 😟
Evet dördüncü katta yakalandım nasip öyleymiş boş ver burdan yazmayım onu yaşayanlar üzülür kayıpları filan olanlar. Hayat kısa öyle ufak tefek şeyleri dert edecek kadar uzun değil
İyi misin sen ve ailen peki. Çok zor günlerdi. Allah bir daha yaşatmasın.
Amin kimseye. Sen yaşamadın umarım.
Çalışıyordum İskenderun da
Otelde kalıyordum
Bizim bina ağır hasarlı zar zor attık kendimizi
Yanımızdaki iki bina gitti komple çevremizde de çok bina yıkıldı.
Ben İstanbul'da olduğum için kendim dolaylı olarak yaşadım ve çevremin olduğu illler etkilendi. İnsanlara üzüldüm ben de yıprandım çok kötü şeyler yaşandı. Bir çok ilde. Allah korusun kimseyi böyle bir çaresizlik ve acıyla sınamasın.
Amin. Böyle konular varken emin ol öyle sorunlar çok ufak tefek kalıyor. Çekiniyormusun İstanbul da olursa diye?
Var biraz ürperti. Olursa bedenimizi bulamazlar. Kıyamet fragmanı gibi olur. Allah bilir tabi.
Allah yardımcısı olsun herkesin. Zor şartlar ve büyük problemler.
Niye böyle bir tedaviye ihtiyaç duydun o uyuşturucu iğneyi neden yapıyolar tam anlamadım
Trafik kazası atlattım omurgamda problem var. Amin
Geçmiş olsun oda zor iş
Neresinde kaç numarada
Durum ne şimdi
T9-10-11 ve bel ve boyunda da var. Yürüme güçlüğüm yok şükür ama ağrım çok. İlaç kas gevşetici kullanamıyorum alerjik reaksiyon yaptı. Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Nasıl bir kazaymış o
Sadece omurgada mı?
Ne kadardır var
Teşekkür ederim evet yayaydım sırtımdan çarpıp savurdu. Baya oldu ama temmuzda bir kere kaza atlattım daha kötü oldu
Nasip
Seninde nasibin buymuş
Bende ayağımı kırdım halı sahada 8 sene oldu üç kez ameliyat oldum.
Nasip her şey.
Yalan dünya gerisi boş.
Ev aile kocan ne yapar yardımcı oluyorlarmı
Geçmiş olsun. Annem yardımcı oluyor evli değilim
Herşeyin hayırlısı