Çift terapistine gidecek (zorunlu) iptal edemez yani gitmesi gerekiyor babamda yaklaşık 5 -6 aydan fazladır kolunu kırmıştı düşmüştü alçıya almışlardı ameliyat oldu Şimdi elini tam düzgün kullanamıyor yani kısıtlı e doğal olarak ben babamla tek kalmış oluyorum annemi nasıl ikna edebilirim diğer günler gidemez çünkü ablam evde çalışıyor annem de mecbur çocuk bakıyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu senden önce düşünmüş olmaları gerekirdi, bence sorunu açık açık onlara ifade etmen gerekiyor
Tamam da nasıl ikna edeceğim ablam yine kesin engel olacak işte sen bebeksin sen annemden başkasıyla kalamıyorsun vs vs 🆚 işte bu çocuğu hep siz sımartıyorsunuz gibisinden cümleler kullanmayı seviyor da kendisi
Israrla ifade edeceksin kendini, alakası yok benim imkanım olmuyor gücüm yetmiyor gibi gibi şekilde ısrarcı olacaksın işte
Yok canım onlar benim durumumu biliyorlar ki zaten
Onu diyorum işte, bir şekilde basının çaresine baksın diye düşünüyorlardir belki de
Yok yok öyle değil ama ben ne yapsam bence annemi ikna edemem çünkü arada ablam var diyecek ki sen babamla kalmak istemediğin için böyle yapıyorsun ya da yaptın vs vs vs
Neye cevap verucez anlamadim
Neye ikna edeceksin?
Gitmemeye ama gerçekten gitmemesini istediğim için değil
Okuyun anlarsınız zaten
Ablan terapiste gidecek de gün boyu orada kalacak değil ya erken döner. Bence sorun olmaz.
Ama Diyarbakıra gidiyor ondan dolayı
Sen nerede yaşıyorsun
Biz Diyarbakır’ın bir ilçesi Ergani düşün Diyarbakır’dan oraya gelene kadar saatler sürüyor o yüzden öyle yazdım
Sen tuvalet ihtiyacın için mi gitmelerini istemiyorsun?
Evet doğru çünkü şöyle bir durum var abla oraya gitse bile sıkıntı değil çünkü annem yanımda olmuş olacak doğal olarak o yüzden
Bir de mesela şöyle bir durum var yemek masasında otururken sürekli ben kayıyorum yani dakikada bir filan beni çekip düzeltmeleri gerekiyor e babam da onu tek elle yapamaz o yüzden
Allah yardımcın olsun zor bir durum.
Yani babamın eli henüz tam olarak bana bakacak düzeye gelmedi
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Annene anlat bu durumu belki gitmez
İşte nasıl anlatabilirim bir ikna yöntemi bulun bana
O yüzden burada konuyu açtım zaten
Bir de babamın eli bilekten kırık
Açık açık söyle bence. Babamın da eli sorunlu de