Sorma zaten diyorum ya bir doktora git ya da gbt ye sor. Bilmeyen etmeyen insanlara, sağlık konusunda danışılmaz. @ptal misin bu kadar? Üstelik ten kokusu yemek, içmek gibi faktörlerden çok değişir. Ve stres. Doktora gidersin ona göre tetkitlerini yapar ve sana söyler. Burada sor da sonra kokunu alıp uyuyayım der çoğu. Zaten normal bir insan etten ve kemikten olduğu için ten kokusu mükemmel olmaz. Yüksek bakimla ve parfümlerle başarılır bu. 2 saat koş terle yine kokarsın. Ama haddinden fazlaysa doktora görün burada insanlara sağlık konusunda nasil sorular sorabiliyorsunuz anlamiyorum. Bu kadar @ptal olmayin.
Sen çook önemsenecek birisin sanki ya. Her gün neden yaşıyorlar diye sorguladigim insan tiplemelerinden birisin. Ve oldukça @ptalsin. Sağlık konusunda fikir almak istemenden belli asıl senin amip olduğun. Umarım bu @ptalligin bir gun kötü bir şeye neden olmaz senin açından. Mide bulandiricisiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani ne anlatmak istiyorsun tam olarak açıklarsan yardımcı oluruz
Maalesef ama kokunun insandaki etkisi çok başka. Hani feromon hipnotize ediyor adeta
Chatgbt anlar sor.
O kadarını biliyorum ama burdan bir insana sormak istedim ben
İnsan saçmalar, chapgbt ye sor o mantıklı.
Ben buraya sormak istedim illa sana değil
Bana değil chatgbtye sor diyom hala sana ona diyo yaa
Yav sana sormadım sen cekil bacim
Sorma zaten diyorum ya bir doktora git ya da gbt ye sor. Bilmeyen etmeyen insanlara, sağlık konusunda danışılmaz. @ptal misin bu kadar? Üstelik ten kokusu yemek, içmek gibi faktörlerden çok değişir. Ve stres. Doktora gidersin ona göre tetkitlerini yapar ve sana söyler. Burada sor da sonra kokunu alıp uyuyayım der çoğu. Zaten normal bir insan etten ve kemikten olduğu için ten kokusu mükemmel olmaz. Yüksek bakimla ve parfümlerle başarılır bu. 2 saat koş terle yine kokarsın. Ama haddinden fazlaysa doktora görün burada insanlara sağlık konusunda nasil sorular sorabiliyorsunuz anlamiyorum. Bu kadar @ptal olmayin.
neyse okumadım bıle fıkırlerın bana onemsız
Diyecek bir şey bulamadım desene sen ona. @PTAL.
Fikirlerini onemsemeyeceksen insanların soru neden soruyorsun ay gercekten @ptalsin.
Seni önemsemiyorum sayin amip beyinli değersiz düşüncen ve varlığınla ilgilenmiyorum sgudebilirsiniz diyorum size
Sen çook önemsenecek birisin sanki ya. Her gün neden yaşıyorlar diye sorguladigim insan tiplemelerinden birisin. Ve oldukça @ptalsin. Sağlık konusunda fikir almak istemenden belli asıl senin amip olduğun. Umarım bu @ptalligin bir gun kötü bir şeye neden olmaz senin açından. Mide bulandiricisiniz.
Sen hala yazıyor musun okumuyoruz dedik ya
Hahha aynen @ptal bu kafayla fazla yaşamazsın
Jahajja sen hala yazıyo musun snjsjsjs
Sende hala cevap veriyorsun @ptal seni djdj
Evet
Silme aşkım
O zaman sorumu atayıö
At
Güncellemede
Evet noldu
Silme asgim
Biraz