Sağlık Ön organın delik kısmında yanma kuruluk belirtisi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Az su içiyorum diye mi sizce Güncellemeler8 ay Arkadaşlar komik mi bu? Aşırı canım yanıyor Güncellemeler8 ay Adetimin 5. Günü rahim hassaslaşıyor olabilir mi? Ön organın delik kısmında yanma kuruluk belirtisi mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sprey al reis arada bir sık nemlendir 0 4 Yorumla Soran 8 ay Komik değil aşırı acıyor Yorumla Aristokratımsı 8 ay Birisini bul yalat Yorumla Soran 8 ay Ya öyle bir şey değil acıyor diyorum Yorumla Aristokratımsı 8 ay Tamam Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Su ile alakalı değildir enfeksiyon falan olabilir 0 2 Yorumla Soran 8 ay Off Yorumla softhayat33 8 ay Ne yaptın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay mantar. travazol krem kullan 0 7 Yorumla Soran 8 ay Mantar değil baktım Yorumla Cevap sahibi 8 ay o zaman o bölge için üretilmiş özel kremler var onlardan kullan. bakım kremi Yorumla Soran 8 ay İyi denerim Yorumla Cevap sahibi 8 ay hassas bölge oraya iyi bakman lazım Yorumla Soran 8 ay Evet aksattım Yorumla Cevap sahibi 8 ay izderma intimate kullan Yorumla Cevap sahibi 8 ay 2 çeşit bir bakım köpüğü Bir de kremi var Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Suyla ilgili değil doktora git 0 1 Yorumla peraaa16 8 ay Doktora git doktora evliysen ilişkiye girme bir kaç gün Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun hanımefendi doktora gidin 0 0 Yorumla
muhallebilikaymak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Sistit belirtisi 0 10 Yorumla muhallebilikaymak 8 ay Yani idrar deliği demek bu kadar mı zor Yorumla Soran 8 ay O nedir aşırı kötü bir yanma Yorumla Soran 8 ay Var Yorumla muhallebilikaymak 8 ay İdrar yolu enfeksiyonu demek yani Yorumla Soran 8 ay Ne bileyim iki tane delik var idrar deliği mi vajina deliği mi çözemedim Yorumla muhallebilikaymak 8 ay Vajina olsa anlardın doktora git derim benim ki belirtine göre olabilecek ihtimal sadece bilemeyiz bol su iç Yorumla Soran 8 ay Tesekkür ederim regl 5. Günüm ondan olabilir mi sizce Yorumla muhallebilikaymak 8 ay her şey etki edebilir pedini sık değiş havasızlık ve ıslaklık mikroba mantara yol açabilir Yorumla Soran 8 ay Çok teşekkür ederim ondan sanırım kanamam çoktu Yorumla muhallebilikaymak 8 ay Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Önde organ mi varmis 0 2 Yorumla Soran 8 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hemde delikli 😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sprey al reis arada bir sık nemlendir
Komik değil aşırı acıyor
Birisini bul yalat
Ya öyle bir şey değil acıyor diyorum
Tamam
Su ile alakalı değildir enfeksiyon falan olabilir
Off
Ne yaptın
mantar. travazol krem kullan
Mantar değil baktım
o zaman o bölge için üretilmiş özel kremler var onlardan kullan. bakım kremi
İyi denerim
hassas bölge oraya iyi bakman lazım
Evet aksattım
izderma intimate kullan
2 çeşit bir bakım köpüğü Bir de kremi var
Suyla ilgili değil doktora git
Doktora git doktora evliysen ilişkiye girme bir kaç gün
Geçmiş olsun hanımefendi doktora gidin
Sistit belirtisi
Yani idrar deliği demek bu kadar mı zor
O nedir aşırı kötü bir yanma
Var
İdrar yolu enfeksiyonu demek yani
Ne bileyim iki tane delik var idrar deliği mi vajina deliği mi çözemedim
Vajina olsa anlardın doktora git derim benim ki belirtine göre olabilecek ihtimal sadece bilemeyiz bol su iç
Tesekkür ederim regl 5. Günüm ondan olabilir mi sizce
her şey etki edebilir pedini sık değiş havasızlık ve ıslaklık mikroba mantara yol açabilir
Çok teşekkür ederim ondan sanırım kanamam çoktu
Rica ederim
Önde organ mi varmis
Evet
Hemde delikli 😳
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir artı suyu bol iç
Öpsem geçer
Anlamadım
Ön organ ne?
Ön organ 😂😂