bir sevgilim var uzun zamandr beraberz ama son 1,5 senedir hasta. o 1.5 sene hergün hastanedeydik abartmıyorum yemin ederimki her allahın günü. yalan söylüosam allah benim belamı versin. ki vermişte zaten. diznde problem var ve aşırı bir baş ağrısı. sanki kanser ağrısı gibi. şimdide kalp ritminde problem çıktı. bunu duyunca çok sinirlendim. ve resmen allaha küfrettim yeter neden ben neden bana ve ona acı çektiriyorsun eline ne geçiyo dedim. biz hiçbi zman mutlu olmıcakmıyız ya hiçbi zman./ ki hergün allaha yalvarırdım lütfen iyileşsn diye ama yok kabul etmiyo yok yani. enerjim tükendi ya napıcamı bilmiyorum. değerli yorumlarınızı esirgemeyin :/
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle tövbe haşa diyelim kardeşim ALLAH seni sınıyor fakat sen pes etmişsin ve cezalandırıldın eğerki sabırlı olup duanı esirgemeseydin mükafataını alacaktın ama sen isyan ederez cezalandırıldın sanıyorsun kı herkesın mı hayatı normal her gun guzel hastası dertlısı sıkıntılısı erkek arkdasına ALLAH acıl sıfa versın ama dermanı olmayan derdı ALLAH hıc bır kulna vermez bunuda asla unutma sabır dua ınanc ve azımle kanserı yenenlere sahıt oluyorken senın yaptıgın cok yanlıs bu sekılde devam edersen cezalandırılırsın ama pısman olur tovbe edersen o zman mukafatını alırsın ve duzelır her sey guclu olmak zorundasın yoksa duzelecegınede ınanma sen emek vereceksın kı emegınınde karsılıgını alasın asla ısyan etme ne gelırse ALLAH tan gelsın basım gozum ustune demeyı ogren halıne sukur et her zaman tekrardan gecmıs olsun ALLAH yardımcınız olsun
110 Yorumla
Soran+1 yılnapmalıyım./
- +1 yıl
Sabırlı ol sevgilinede sahip çık çünkü sen en büyük iyiliği yapmış olacaksın ALLAH seni o şekilde mükafatlandırmış olacak sahip çıktın mutlu ettin ve mutlu olacaksın sabırlı ol duanı esirgeme ALLAHa sıgın ınan asla pes etme olumsuz dusunme er ya da gec duzelecek
Soran+1 yıldüzelirmi sencede. benim psikolojim bozuldu hastanelrde. ona belli etmiyorum sölemiyorum. yoksa o inat eder hastneye flan gitmez. yine dua edicem allaha pes etmicem
- +1 yıl
Tabiki düzelecek her zaman için düşün kanseri yenen nice insanlar sana ders olsun mutluluk azim hırs emin ol silahın olsun başaramayacak hiç bir sebep yok güçlüsün ve asla pes edecek biri değilsin sen yapabilirsin ve engelleri aşacak güçtesin
Soran+1 yılsadece evinde uyumaması hastnede uyuması bile beni üzüyor. 1,5 senede bir değişiklik olmadı ama inş düzelir /
- +1 yıl
Sabır sabır sabır ve dua asla pes etme düzelecek ALLAH ın ıznı ıle ve sende mukafatını alcaksın merak etme bıraz daha sabırlı ol ve yasa gor emın ol mukafatını alacaksın sakın ısyan etme
Soran+1 yılya sayende umudum canlandı iyiki varsın
- +1 yıl
Estagfurullah ben hıc bır sey yapmadım sen kendın basardın ben sadece vesıle oldum o kadar asıl sen ıyıkı varsın ve umutlarını kaybetmeden dımdık ayakta yoluna devam edıyorsun pes etmeden sen ıstemezsen hıc kımse sana bır sey veremez sen ıstedın sen basardın ALLAH senınle olsun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben tesekkur ederım...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılisyan edersen çok büyük günaha girmiş olursun Allah bizleri sınıyor imtihan ediyor bunun için bu dünyadasın bir de senin sevgin iyi günde olmamalı kötü günde de olmalı sadece tek sen yaşamıyorsun bunları yaşıyanlar var benimde sorunlarım var hani benimde kızdığım oluyor neden yaşıyorum diye keşke ölsemde kurtulsam diyorum ama yaşıyorum işte ve imtiha için geldim ben bu dünyaya hem isyan etmek sana bir şey kazandırmıyacak Allah'a bol bol dua edeiceksin o ne hayırlıysa onu verir bizlere Allah acil şifalar versin yar ve yardımcınız olsun...
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten hatamn farkına vardım sayenizde. tövbe ettim./
Cevap sahibi+1 yılen doğrusu da bu zaten tövbe ettiysin tamam bir daha yapma ama dua ediceksin başka yapabileceğin bir şey yok Allah senin dualarına karşılık vericekdir ama zamanı var bunun daha sen ben bilemeyiz
Soran+1 yılinş karşılık verir. daha kötü olmasında ben bunada razıyım
Cevap sahibi+1 yılinşallah amin
+1 yılBunlar senin sözlerin değil. Bunlar şeytanın sözleri bacım. Şu an imtihan ediliyorsun ama sınıfta kaldın. İsyan edeceğine namaz kılıp dua etsen daha hayırlı değil mi? Allah kimseye taşıyamacağı yükü vermez. Senden daha kötü durumda olanları düşün haline şükret. “Allah sabredenleri sever” buyuruyor. “
(Al-i Imran Suresi, 146)13 Yorumla
Soran+1 yılşeytanında allah belasnı versin. ama tm tövbe edicem
- +1 yıl
Git 2 rekat namaz kıl tövbe et, af dile. Bulunduğun durum içinde sükût et, dua et ve gerisini Allah'a bırak. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Soran+1 yıltövbe etim canım
Belki boyle yaptirdigin icin Allah i kendine tabiri csizzse kusturmussundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılbgün yaptım ama onu./
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
sen ilk önce kendine gel ALLAH senin belalı vermedi verseydi 7 ceddin şaşardı sonra isyan etme sabret senden 1000 kat beterleri var nasıl bir insansın nasıl müslümansın sen kendine gel birde küfür etmiş senin bu kafayla sonun çok kötü benim ne tadıdıkalrım var senden beter durumda ve hala umutları var eli ayağı kesiilen kanser olan doktorun yapılacak birşey yok dediği ölümü bekleyen birde bizim gibilerden değerli yorum beklemişsiz sen birkere ALLAH dan af dile boy abdesti al namaz kıl KURAN oku hepimiz ONDAN GELDİK ONA döneceğiz bu ne umutsuzluk bu ne ümitsizlik ne ne imansızlık bu ne dinsizlik bu ne inançsızlık önce kendine gel RABBİNE yönel
14 Yorumla
Soran+1 yılsahte müslüman kes sesini.
- +1 yıl
bunu verecen işidin eline bir güzel yakacak şerefsizi ulan ALLAH'IN buyurduğu hani emre uydun hangi peygamberi örnek aldın nasıl bir kişilik sahibisin zengin olunca şükret fakir olunca hasta olunca isyan et bak seeen ne kadar da çakalsın öyle sana tevbe et namaz kıl diyoruz hanfendi sahte müslüman diyor buyrun karşınızda gerçek müslüman yazdıklarına da bakın hele yahu sen EYÜP ALEYHİSSELAMIN SABRINI HASTALIKLARINI DERS olarak hiö okumadın mı nelerle karşılaşmış hem ALLAH senin dualarına cevap veriyor bu dünyda olmasa diğer tarafda daha haırlısını verecektir ama sen nankörlük yapıp dini imanı duayı birşey istemeye getiriyorsun sen önce duayı ibadeti karşılık beklemeden yap herkese sataşacağına kendine çeki düzen ver
Soran+1 yılbeni tanıamdan yorum yapma. ben her başarımda allaha şükrettim sen nerden biliosn allaha şirkmi koşuosn görüomusn
- +1 yıl
her başarıda şükretmek şükür değildir sen şükürü de bilmiyorsun öyle benim kalbim temiz çok şükrederim lafları boştur ükür Kaç Çeşittir?
Şükür Üç Kısma Ayrılır:
Dil İle Şükür:
1) Bir Kulun Allah Teala’nın Hükmüne Boyun Eğip Teslim Olarak, Sahip Olduğu Nimetleri O’nun Lutfettiğini Bilmesi Ve Şükretmesidir.
Beden Ve Azalar İle Şükür:
2) Bu İse Kulun Nimeti veren Rabbi’ne Karşı Vefakar oLup, O’nun Yolunda Hizmet Ve O’na Kulluk Etmesidir.
Kalp İle Şükür:
iSLami Sohbet
3) Bu Da Nimeti Verene Karşı Hürmet Ve Edebi Muhafaza Ederek, Kalbini Sürekli Nimeti Vereni Müşahedeye Bağlamaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldedem öldü, kardeşim öldü, babam gözümün önünde yanımda öldü, en ufak kardeşim böbrek ameliyatı oldu, annem fıtıklı boyun düzleşmesi olan ve şeker hastası, ben havale geçirdim, şeker hastalığı başlangıcı var , bazı geceler aç yattım sabah kahvaltısını çay ve ekmekle yetirebildim o kadardı çünkü istediğim okulu okuyamadım mesleğe girmek zorunda kaldım,2 kardeşime ve anneme bakmakla yükümlüyüm. Allah'ın vardır bir bildiği vardır bir hesabı. herşeye sual olunmaz başım gözüm üstüne denilir ve geçilir. çok şükür ki benim hayatım yavaştan yavaştan düzene giriyor sen de isyan etme şükret nefes alabilmek için milyonlarını verecek insanlar var.
17 Yorumla
Soran+1 yılbiz ne yaptık peki suçumz ne bizim ne
Cevap sahibi+1 yılher insan farklı şekilde test edilir. kimi kör sakat doğar kimi zengin yakışıklı kimi fakir kimi çirkin. her insanın imtihanı farklıdır. önemli olan olaylar karşısında nasıl davrandığındır, sen istemesen de senin başına olay gelebilir. mesela yolda ailecek mutlu bir şekilde arabayla gidiyorsun ama aksi şeytan yolun ortasında sarhoş biri var sende onu farketmedin yol kenarındaki ışıklandırmalardan dolayı ona çarptın sarhoş öldü ve sen hapse girdin. burada senin suçun var mı? kanuna göre var senin o arabaya binmen suç. peki ilahi taraftan bakarsan da senin başına gelen bu olay senin ne tepki vereceğini ölçmek içindir. sevgilinin hasta olması senin ona bakman onu sevmen onun gözünde seni yüceltir Allah katında da yüceltir. sen iyi insansın hastaya bakıyorsun sevdiğine bakıyorsun. söylemek istediğim başına gelen her olayda vardır bir Allah'ın bildiği diyebilmektir asıl takva burada yatar. iman burada gizlidir.
Soran+1 yılzaten hep onun yanındayım ben bir kere bile şikayet etmedim. bn sadece allah nie böyle yapıyor bni çok düşündürüyor üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğim gibi sual etmek yerine "Allah'ım bilirim sen kullarına ağır gelecek yükü yüklemessin ama bana bu yük artık fazla geliyor , isyan etmiyorum ama bununla da baş edemiyorum. ya bana bu yükü yükleme ya da bana bu yükün kolaylığını göster. derdi veren şifayı veren Allah'ım benden rahmetini şefkatini sevgilimden şifanı eksik etme " diye dua edebilirsin. hayat imtihanlarla dolu o yüzden sana da bu imtihanı veriyor.
Soran+1 yılanlıyorum tm yapıcam./ içime su serptin teşekkür ederim sana. /
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Allah yolunu açık etsin.
Soran+1 yılamin./
öncelikle geçmiş olsun.. bütün her şeyin Allah'ın sayesinde geliştiğine bir inancın var. bu da bir şey. o inanç seni saptırmaz merak etme. insanların bazen eşeklik, bazen eşreflik dönemi olur. ama sen yine de isyan etmemeye bak.. "dar kapıdan geçiniz. insanı yıkıma götüren yol rahat ve geniştir" demiş eskiler. iyi günlerin arifesindesindir belki.
13 Yorumla
Soran+1 yılinş öledir. tek isteğim iyileşmesi bundan daha iyi bişey olmzda zaten
Soran+1 yılöyle yapıcam evet. //
öncelikle çok geçmiş olsun inş şifa bulur iyileşir. Hz. Eyüp peygamberi hiç duydun mu bilmiyorum. malını mülkünü kaybetti sabır dedi.4 çocuğu aynı anda öldü sabır dedi. sağlığı elinden gitti yatalak oldu sabır dedi. Aynı şekilde peygamber efendimizin de 3 oğlu ölmüştür. Ki o en sevgili kulu O'ydu. O yüzden şükret ki şu an hayatta Allah korusun senin yerinde olmak isteyecek çok insan vardır. Sevdikleri toprakta olup hastaneye değil de hergün mezara ziyarete gidenler var.
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. bende allaha o yüzden teşekkür etmiştim. şükretmiştim. ya daha kötüsü olsaydı kanser olsaydı demiştim. ama kalpi duyunca sanki kötü bişe olucakmş gbi hissettim öyle kötü bir tepki verdim. ama tövbe ettim kbul ederse./
- +1 yıl
Olur inş sıkma canını. bilmiyorum yaşamadan bilinmez çektiklerin ama sen dik duracaksın ki sevgiline moral vereceksin. Korkuyorsun onu kaybetmekten ama unutma bu hayatta hep daha kötüleri var. Belki de bu sadece basit bir hastalık değildir belki de ilişkiniz pişiyordur ve hepsi geçip bir ömür birbirinizin kıymetini bileceksinizdir. Sen yinede tövbeni et şehadetini getir ve dua et bence. Umarım en kısa sürede iyileşir ve mutlu olursunuz
Soran+1 yılinş eskisinden daha iyi olur. iyi dileklerin için çok sağol.:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSamimiyetsiz, emirvaki, haddini bilmeden dua edersen sonra böyle isyan edersin.
Dua ettiğin kişinin Allah olduğunu unutma.
Allah demekki o çocuğu hastalıkla sınıyor. Onun sınamasına sabredeceksin tatlı dille yardım isticeksin. Olmayınca Allaha küfür edeceğini Rabbin biliyodu ve kalbindekini ortayaçıkardı.
Sen Allahın dediklerini yapıyomusunda Allah senin istediğini yapmayınca utanmadan küfrediyosun?26 Yorumla
Soran+1 yılküfrediorm dersem ana bacı demeidm ya of isyan anlamnda küfür dedim dümdüz küfretmedim ya. ağlaya ağlaya yardım istedim hemde bu 1,5 senede. ne değişti
Cevap sahibi+1 yılMillet sevdiğinin ölümüne şahit oluyor, kimisi kaza geçiriyor yatalak kalıyor bunlardan kötü mü haliniz? İsyan yerine herşeye rağmen şükür demeli.
Allah kuluna üç şekilde cevap verirmiş ya;
'Evet' der, istediğini verir;
'Hayır'der, daha iyisini verir;
'Bekle' der ve en iyisini verirmiş! Mevlana
Soran+1 yılben 1,5 sendir bekliyorum kafayı üşüttükten sonramı vericek allahım ya./
Cevap sahibi+1 yılMillet 15 sene bekliyorda şükür diyor.
Zaten bu isyanınla senin iş zor.
Soran+1 yılallahla arama girmesene.
Cevap sahibi+1 yılGiremem zaten, yanlışını gösteriyorum.
+1 yıl1-) her Allah'ın günü değil
Allah'ın her günü
2-) Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez. ikinizin kapasitesi bu zorluklara yetecek düzeydeymiş. Ama sen şeytana uyup isyan ettin. Git töbe et.2 rekat namaz kıl af dile01 Yorumla
Soran+1 yılama ne zaman biticek işte ne zaman.:(
+1 yılBu dünya ücret yeri değil hizmet yeri.. Evet sıkıntılar elemler musibetler hiçbir insanın kendine layık görmediği şey ama mükafatını misliyle alacaksın. İsyanetme sabret belki de kurtuluşun bu yyönde olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılben artık isyan ettim mükafatı varsada vermez artık
- +1 yıl
Artık sana düşen güzelce sabretmek, affeder. Ümitsiz olma.
selamün aleyküm kardeşim buda sizin imtihanınız sakın isyan etme sabırlı ol derdi veren de O dermanı verende O inşallah iyi olur bizi yaratan sağlık veren sayısız nimetler veren rabbimiz diğilmi istediğini yapabilir bişey demeye hakkımız yok sabır çok önemli pes etme sakın af dile kardeşim yanlış yapıyorsun Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılafdiledim pişmanım./
+1 yılYaşadığın anın tadını çıkarmayı bilmiyorsan hep böyle şikayetçiysen sevgilini terk et. Bu kafayla adamın ömrünü kısaltırsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılona sölemiyormki ya sabır ya
- +1 yıl
Hayat bir peri masalı değil onu turuncu yapmak renklendirmek senin elinde.
Soran+1 yılbn herşeyi yaptım yapıcamda ama bakalım allah birazcık yardım etse birazcık. s
- +1 yıl
Kolay gelsin tatlım.
Sen bilmiyormusun ki allah teala Sabredenlerle beraberdir icine o aciyi verende o alanda kimi kime sikayet ediyorsun evet aci cekiyorsun ama sabret isyan edersen kaybedersin hangimiz aci cekmiyoruzki
15 Yorumla
Soran+1 yılama çok uzun 15 sene oldu
Soran+1 yılcanım varya hergün hastnede serum yemesi bni üzüyor işte. tam 1,5 senedir. inş düzelir umudum azalıyo ama inş olur
+1 yılseni imtihan ediyor olabilir
belki onun hayatı senin dudaklarının ucunda, kalbini bozma03 Yorumla
Soran+1 yılpişman oldum zaten./ keşke benim elimde olsaydı. olsaydı şimdiye kadar iyileşmişti.
- +1 yıl
vardır sana da düşenler
Soran+1 yılsaol./
Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. isyan etmek en büyük hatadır. Bunlar birer sınav, ya ay sonra onun öleceği haberini alsaydın daha mı iyi olurdu. ne olursa olsun haline şükret..
00 Yorumlatövbe de kızım sen nedediğinin farkındamısın mutulu olmaz için önce şükretmen lazım...
016 Yorumla
Soran+1 yılşükrediorm ama hiçbişi olmuo. tam 1.5 sendr hiçbişi değişmedi./
Soran+1 yıliyileşirmi ama
Soran+1 yılaraştrıdm zaten en az 200 tane beyin mr ı çektrdim en az 10 doktora gösterdim ama herkes temiz diyor. sadece baş ağrısı var ya lanet. kalp çıktı şimdide
Soran+1 yılhaftada bir gün mesela çok iyi oluyor hiçbişe yokmuş gbi süper çok iyi. sonra eve gdiorz evde tekrar başlıyor baş agrısı ve kalp ağrısı. kalbnde ritim bozukluğu var tamam ama başında ne var. s
- +1 yıl
su anda neredeyse en iyi prof. ibrahim saraçoğlu o derdinize derman olabilir
https://www.profsaracoglu.com/
saraç oğlu yatığı kürler dünya çapında yapılan kürleri var
https://www.youtube.com/watch?v=FbXyEvWRGYg
Soran+1 yılben bunları çok araştrdım. akupunktur geldi aklıma en son. para ayarlayabilirsek gidicez ona. s
Soran+1 yılbaş ağrısı için kür bulamadm burdan
- +1 yıl
Dr. İbrahim Saraçoğlu migrene aslanpencesi ve biberiye
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu:Türkiyede yüzde altmışı migren hastasıdır. ve migrenin tedavisi olmayan bir hastalık ya da baş ağrısı olarak bilinir ama migrenin tedavisi çok basit. bazı sebzeler vardır ki migreni tedikler. ve bunların yanısırada beyaz peynir ve balıkdır. migrenden kurtulmak için bitkilerden faydalanmak iyi gelir. Migren, çoğunlukla ataklar halinde gelen bir baş ağrısı tipidir. Migren ağrısı genellikle orta şiddette ya da şiddetli olur. Kişinin normal aktivitelerini engeller. Hem kişinin, hem de yakınlarının yaşam kalitesini bozar.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, migren atakları geldiği zaman, kişinin tatlı isteğinin arttığını söylüyor.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Migren ağrılarından, kolayca kurtulmak için, ayrıca bitkisel önerilerde bulunuyor.
Prof Bir su bardağı suyu kaynatın. Kaynayan suya, 1 tatlı kaşığı biberiye bitkisini ilave edin ve 4 dakika kısık ateşte kaynatın. Ilıyınca süzün, şeker veya tatlandırıcı katmadan ılık
Soran+1 yılbazıları saraçoğlunun dilinden diye yazıyorlar sitelere. kandırmıolardır dimi bizi
- +1 yıl
onlara inanmassanız programını takip edin...
www.diyanet.tv/.../
Soran+1 yılteşekkür ederim./
+1 yılBugunlerını arayacaksın arayacaksın da bulamayacaksın. Yazık ya dedıklerıne bak. Sen dinden çıkmıssın. Bir sevgili yuzunden dedıklerıne bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgliyle bunun ne alakası var söle
- +1 yıl
söyledıklerımı bır daha oku anlarsın İlerde basına neler gelcek annen baban ölcek o zaman da agzına ne gelırse sayarsın tamam mı.
Soran+1 yılsesini kes.
- +1 yıl
peki. Senın gıbı aptallara yazanda kabahat saten.
+1 yılAllah ıslah etsin sen kimsin ki aciz bir kul olarak yaradanına böyle konuşursun sonra duam kabul olmuyor önce bir kendine bak
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 sene nerdeydi allah hergün dua ettim ben ona./
- +1 yıl
Allah hep bakidir ama sen birgün öleceksin o zaman görürsün! Sen kulsun ve sınav için dunyadasin işte kaybedenlerdensin dunyalik için
+1 yılİsyan etmekte dinden çıkmana nedendir çabuk tövbe et kelim-i şaadet getir unutmaki herşeyde bir hayır vardır demekki senin için hayırlı değil ki isteğin kabul olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hayırlı değil ya. ben ondan daha melek kalpli birisni bulamam
- +1 yıl
Sen yaradan dan daha mı iyi biliyorsun? Dinden öıktığının farkındamısın? illa 1 senede olucak diye birşey var mı hemen hayır bekliyorsun bak en sonun da isyan etmişin sabrına yenil düşüp şeytana uymuşun ki halan uyuyon git tövbe et kelimei şaadet getir dinini kurtar 2 rekat namaz kıl ve dua et inan ozaman allah seni inşallah af edicek ve duan kabul olucak
Soran+1 yılgerçektenmi ya yapıcam tamam olurmu sence./
- +1 yıl
Güzelim olurmu olmazmı deme allah olan inancını kaybetme ve dualarını namaz kılarak içten yap yalvar allaha herşeyin hayırlısını iste inan şuna hayırlı olanı allah sana nasip eder ha bugün ha yarın bunu unutma acilen dediklerimi yap çok günaha girersin yoksa
Gizli Üye(36-45)+1 yılTovbe et. Dayanamiyorsan da ayril sevgilinden. Evli degilsin sonucta.
11 Yorumla
Soran+1 yılya benim derdim allahla ona söylemiyorumki ya sabır ya. hem ayrılırsam daha beter olur o
Böyle devam et istediğin hiç birsey gerçek olmayacak kendimden biliyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılsen neler yaşadın
Soran+1 yıloff hastalıktan başka büyük ne dert olablr. parasızlıkmı aç kalmakmı o dert değil artık bana
Soran+1 yılbaşka büyük derdin olamaz
Soran+1 yılsorun o değilki. sorun bitmeyen baş ağrısı. sen hiç gördünmü böle bir hastalık insanlıktan çıkaran bir ağrı. bazen sebepsiz yere başkasına bağrıyor
- +1 yıl
Fizyolojik olarak birşey bulamadıysa doktorlar psikolojik olabilir bazı ağır anti depresanlar bastırır ama bence nöroloji de ayrıntılı baksınlar beyinde emanet görünmeyen küçük kanamalar olabilir ya da kafaya almış oldugu darbe beyin hasarına yol açmış olabilir ve bence en önemlisi eger sebebi bulunamıyorsa vücutta parazit olabilir özellikle beynin içinde o yüzdendir kolay kolay tespit edilemeyen bilir doktorlar bu ihtimaller üzerinde hiç durdumu
Soran+1 yılbeyinde parazit derken mikrop falanmı o neden olurki.
- +1 yıl
Bazen bagırsak parazitleri bagırsak duvarını aşıp vucudun çeşitli yerlerine yerleşebiliyorlar ya da yumurtalarını kana bırakarak vucdun çeşitli yerlerine yerleşebiliyorlar eger çok fazla kırmızı et seviyorsa hayvanlarla hayır nehirde özellikle köpeklerle ayrıca alabalık felan yemegi seviyorsa bu ihtimal yüksektir
Soran+1 yıletten nefrete der. balık hiç yemez
Soran+1 yılbeyinde mikrop olsa gözükmezmi. s
Soran+1 yılben paraziti ihtimalini düşünmüyormki mikropu sölüorm
Soran+1 yılPeki nie agriyor. aylarca bir suru test ypildi.
- +1 yıl
Ben doktor Değilim tam bilemem ama bence dediğim ihtimallerden biri bak bu haberi bir oku derim
www.milliyet.com.tr/.../
www.beyincerrahisi.org/.../...-enfeksiyonlari.html
Burayıda incele derim
Soran+1 yılDoktora solim. ne dck bkalm. s
Soran+1 yılSagol...
+1 yılTovbe et bence zararin neresinden donersen kar gecmis olsun küçük cocuklar hasta oluyorki sen neden bahsediyorsan
03 Yorumla
Soran+1 yılküçük büyükle ne alaksı var canım hastalık bu. annen baban hasta olsa onlar küçük değilmi diceksn
- +1 yıl
Allah gostermesin ama annem babam hasta olsa isyan etmem senin gibi pozitif bakman icin soyledim kolay degil hastalik ama boyle yapma isyan etme dua et
Soran+1 yılediyorum canım . tövbe ettim duada edicem.
Sınavda olduğunu unutuyosun. sabırla Allah'a dua et sıkıntılar kalıcı değil sonunda ferahlık olur inanarak dua et herseyde bir hayr vardır
08 Yorumla
Soran+1 yılhastalığın hayrı olurmu canım
- +1 yıl
Her şer görünen seyin arkasında belki hayr vardır bilemeyiz.. bnde ailesel olrak saglk sorunları yasadk ama sonunda sıkıntılı gunler gecti birbirimizin degerini anladk dua'larla Allah'a sığındık sadece sabır dua sevgilin iyileştikten sonra isyan ettiğin gunleri utanarak hatırlamanı istemeyiz.. Allah'a dua ettim sabırla bekledim ve sonunda iyilesti demeni isterim
Soran+1 yılyapıcam canım hata yaptığımn farkına vardım sayenizde. ama inan öyle kötü bir durumdaydımki dayanamadm
Soran+1 yılgeçmiş olsun canım inş bidaha yaşamazsınız. inş bizde yaşamayz.
Soran+1 yılinş diğer hayrıda görürüm :(
İSYANDA ısrar etmek basına bir hal getirebilir dkkkat et bence
01 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten tövbe ettim canım
o kadar kötü durumdasınki yani internetin bile yok oysaki filistinde suriyede etyopyadakiler öylemi 5g internet kullanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBelkide sinaniyorsun oyle dusunme duana devam et beterin beteri var
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bunuda düşünüyorum ama psikolojim altüst oldu.
- +1 yıl
Guzel gunlerin yakin olsun insallah Allah gonlume gore versin
Soran+1 yılinş amin
+1 yıltoy tanrı burada degil... o bizi yarattı ve gitti...
10 YorumlaAllaha isyan edemesin sabırl ol ve çaresini ara kimseye kaldırmayacağı yükü yüklemez
06 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 sene ama :(
Soran+1 yılgeçmiş olsun onun skıntısı neydi
Soran+1 yılhasta olan ben değilim sevgilim
+1 yılbunun yuzunden ksye yildirim duşcek şimdi kacin kurtarin kendinizi
00 Yorumla
+1 yılsadece okulda sınav olmaz hayatta bir sınav kazananlara ne mutlu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşlediğin günahların bir bedeli gibi dusun bu sınanmayı
01 Yorumla
Soran+1 yılişte bnde onu soruyorum 1,5 sendir ya kızım sen naptın diorum ne. niçin böle oluyo. ki 2. sevglimdi aten kimsenin ahınıda almış olamam imkansz
Hz eyyub yaz ilk çıkn videoyu nihat hatipoglunun videosunu izle
00 Yorumla
+1 yılKüfrettim ne demek ya? Müslüman mısın sen?
11 Yorumla
Soran+1 yılewt @@@@@@@@@@
+1 yılMüslümansın değil mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Önce edepli ve terbiyeli olalım öyle konuşalım. Kötü bir amaç için sormadım. Allah'a küfür ettim yazmışsın ondan dolayı merak ettim. Sabret, imtihan denen şey dünyada olan yazılı sözlü sınavlar değildir. İmtihan Allah'ın senin bazı musibetler ile test etmesidir. Sabreyle, teslimiyet içinde dua et. Ama önce yapmadıysan tövbe et. Küfür etmenden ve isyanından ötürü.
Soran+1 yılaffedermiki
- +1 yıl
Sen önce onun kapısına git. Samimi bir şekilde tövbe et. Birde kelimeyi Şehadet getir.
Soran+1 yıltm yapıcm
zordayken Allah deme herzaman Alah de
04 Yorumla
Soran+1 yılbn her zman allaha şükrederdim zaten her mutlu oldğumda. okulumu btrdim şükrettim iş buldumşükrettim hastalandmiyileştim şükrettim
Soran+1 yılhiç sanmıyorum hiç. ölümün hastalığın hayrı olurmu./
Sağlık konusunda 873 cevap paylaştı. herkes etti zamanında yanlız değilsin
10 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. isyan etme bence
01 Yorumla- +1 yıl
Sen Müslüman mı oldun :)
Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. isyan etme
00 Yorumla
+1 yılŞuanda durum nedir?
00 YorumlaGecmis olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında