Tatlı krizleri yaşıyorum. Biraz İnsülin direncin var dedi. Şekerim yüksekmis. Glifor yazdı. Ben başlamak istemiyorum ilaca sizcede yüksek mi. Seker hastasımıyım ben

Tatlı krizleri yaşıyorum. Biraz İnsülin direncin var dedi. Şekerim yüksekmis. Glifor yazdı. Ben başlamak istemiyorum ilaca sizcede yüksek mi. Seker hastasımıyım ben

Güzelim bence kullan. Bu şeker hastası olduğun anlamına gelmiyor, olmanı engellemek için var. Bir ara benim değerlerim senden kötüydü. 1 yıl kadar glifor kullandım. Özellikle geceleri gelen tatlı krizlerim geçti. Canım tatlı istemez oldu. Meşrubatlar bile çok şekerliymiş gibi geliyordu içemiyordum sadece soda limon içiyordum. Hal böyleyken biraz da diyet yapayım canım tatlı istemezken dedim. 22 kilo verdim değerlerim düzeldi sonra ilacı bıraktık.
Aslında tatlı yemek istemiyorum ama şekerim hep düşük. Tokluk şekerim bile 90 in üstüne çıkmıyor. Tatlı yemeden kendime gelemiyorum. Tekrar dahiliyeye gidip ona göre kullansam dedim. İlaç kilo yapar mı ki
O zaman kullanacağım tamam çok sağol 🙂
Teşekkür ederim canım ☺️😃
Cevap
5Cevap
Kaç yaşındasın ki bir de bu kan testini aç mı tok mu verdin? 89 mg/dl glifor başlayacak kadar yüksek değil ki
Tabi burada kilonda önemli kaç kilosun ki?
Kullanma bence kiloluysan biraz kilo ver sağlıklı beslen ilac kullanmana zaten gerek kalmayacak
Sağlıklı besleniyorum ama şekerim çok düşüyor. Devamlı tatlı canım istiyor. Yemek yiyorum şekerim 90 in üstüne çıkmıyor , mutlaka tatlı yemeden kafam yerine gelmiyor
bence yarım baslayın derim
Hemoglobin a1cde baktırsaydın keşke
%5.1 oda
Oda normal
Bu durumlarda başka doktorda gözük onun yorumunu al
Bu ilaca baslayım mi
değerlerin normal fazla kilon var mı peki
Evet en az 10 kilo en fazla 15 kilo fazlam var
Tatlı krizlerin ondan kaynaklı olabilir
İnan hiç canım istememesine ragmen vücudum istiyor
Kilo ver ve insilun direncin olabilir doğru bunun en iyi tedavisi kilo vermek
Ben başladım kullanıyorum