UYUZ HASTALIĞI?

Eşimle ikimiz uyuz olduk her gün b
Bir çarşaf yastık kılıfı çöpe gidiyor yenisi seriliyor bir koltukta ben yatıyorum diğer koltukta eşim temasta bulunmuyoruz kendimizi karantinaya aldık kükürtlü vazelin verdi doktor 5 gün onu kullandık geçmedi üstüne vücudumun heryeri alerji oldu bütün kıyafetleri poşetlere koyduk ağzını nbağladık 1 hafta evden ayrılmaya karar verdik bir otelde kaldık tedaviden sonra yıkanmış giysileri giyip gittik yanımıza özel eşya dışında bişey almadık orada biraz iyi gibiydik ama 6. Gün tekrar yeni lezyonlar çıkmaya başladı ilk olarak parmaklarımızda 7. Gün eve döndük heryeri sirkeli suyla baştan aşagı temizledim yine her gün farklı çarşaf eskiler çöpe bazı kıyafetler pijamalar da dahil hepsi çöpe gitti xabion verdi eczane kesinlikle para tuzağı chatgbt sordum xabion sadece cilt losyonuymuş akarları öldürmezmiş bize anti skab önerdi permetrin içeren kremler akarları öldğrürmüş şu an onu kullanıyoruz bugün 2. Gün aynı pijamalarla duruyoruz yıkanmıyoruz ama çarşaflar her gün yine değişiyor kapı kolları yerler sirkeli suyla siliniyor süpürülüyor bütün kıyafetler yine poşetlerde bir odada hepsi kapıyı kapattık ellerimize en son sürüp eldiven takıp öyle uyuyoruz ama geçicek mi bilmiyorum 1 buçuk ay oldu heryerde araştırma yapıyorum bazıları bu losyonu kullanmış geçmiş bazıları diyor 1 senedir çekiyorum geçmiyor psikolojimiz bozuldu gerçekten uyuz olupta tamamen kurtulan varsa düzgün bir şekilde yazabilir mi lütfen perişan olduk 50bine yakın paramız gitti
UYUZ HASTALIĞI?