Sağlık Çok osuruyorum bu sorunu yaşayıp çözen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler8 ay Şu an osurarark cevap veriyorum Çok osuruyorum bu sorunu yaşayıp çözen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Bakliyatlardan uzak dur nohut fasulye mercimek vs geçer 😅 0 4 Yorumla Soran 8 ay Yemiyorum onları Yorumla Gamyoncuu41 8 ay Kefir dene bi bağırsakları rahatlatır muhtemelen bağırsaklarında parazit var kefir iyi gelir Yorumla Soran 8 ay İçiyorum ama fayda yok sanırım coşturan özelliğim açıldı yeteneğim kokarsa olmak Yorumla Gamyoncuu41 8 ay 🤣🤣 güzel düşün güzel, iyi insanın icinde pis hava durmaz bu yüzden o sen iyisin 😄 Yorumla
Snmlle Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Nohut kuru fasulye birde üşütme bunlar yapar 0 0 Yorumla
niksiz34 Takip Et Bilge Yaş: 25 8 ay herkes osurur gaz cıkartır cok fazlaysa arada balkonda ya da wcde cıkart 0 3 Yorumla Soran 8 ay Dakikada 1000 kez gaz çıkarıyorum Yorumla niksiz34 8 ay soda ıcmen lazım Yorumla Soran 8 ay O daha çok gaz yapıyor bende Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% 8 ay Uzunmu osuruyosun yok pırt şeklinde mi 0 1 Yorumla Soran 8 ay Uzun Yorumla
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Tıbbı kontrol ile çözülebilir 0 4 Yorumla Soran 8 ay Çözülmüyor Yorumla Blocknot 8 ay Doktora gittin mi muayene oldun mu ilaç kullanıyormusun Yorumla Soran 8 ay Gittim ilaç kullandım fayda yok Yorumla Blocknot 8 ay Ayaklarını sıcak tutmayı dene ve probiyotik yoğurt ye Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 8 ay Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı. Kakan gelince hemen yap, tutma 0 1 Yorumla Soran 8 ay Gelmiyor ki Yorumla
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Sağlıklı insan osurrur 0 3 Yorumla Soran 8 ay Günde 1000 kez mi Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay 40x Yorumla Soran 8 ay İşte benim fazla Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Fasulye ve acı yemeyi azalt 0 10 Yorumla Soran 8 ay Yemiyorum onları Yorumla Cevap sahibi 8 ay O zaman metabolizman hızlı çalışıyor Yorumla Soran 8 ay Midem gaz yapıyor Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ülser veya gastrit olabilir Yorumla Soran 8 ay Gastrit var Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ondan kaynakli osuruyorsun demekki Yorumla Soran 8 ay Nasıl kurtulacağım Yorumla Cevap sahibi 8 ay İlaç tedavisi alabilirsin Yorumla Soran 8 ay Aldım fayda etmiyor Yorumla Soran 8 ay Dm gelemiom Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Bağırsak sorunu 0 4 Yorumla Soran 8 ay Maalesef Yorumla PİSTANTROFOBİ 8 ay Eskiden bende de oluşuyordu Yorumla Soran 8 ay Gastrit var bende bir de nasıl geçti seninki Yorumla PİSTANTROFOBİ 8 ay Kendiliğinden geçti ya zamanla. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. üşütmemeye dikkat et 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. çakmakla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Anal 0 4 Yorumla Soran 8 ay Ne alaka Cevap sahibi 8 ay aciyor ya kanali havayi gazi cikariyor sikisanlarin cikmasina yardimci olur Soran 8 ay Bi deneyeyim Cevap sahibi 8 ay yok mu evinde bir sey
AsiBilgin07 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 8 ay Doktor? 0 4 Yorumla Soran 8 ay Gittim çözüm yok ıbs Yorumla AsiBilgin07 8 ay Hım bitkisel denedin mi Yorumla Soran 8 ay Deniz yıldızı içtim sadece Yorumla AsiBilgin07 8 ay Nerede yaşıyorsun Yorumla
Siyahkdy Takip Et Xper 3 Yaş: 30 8 ay Tıpa tak 0 1 Yorumla Soran 8 ay Sonra gazdan patlayayım Yorumla
Mehmet1234321 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay İnsanlık hali 0 3 Yorumla Soran 8 ay Gaz hüman oldum Yorumla Mehmet1234321 8 ay Karnını ve ayaklarini sıcak tut Yorumla Mehmet1234321 8 ay Taramalı gibi mi oldun sende o kadar fazla mı ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bakliyatlardan uzak dur nohut fasulye mercimek vs geçer 😅
Yemiyorum onları
Kefir dene bi bağırsakları rahatlatır muhtemelen bağırsaklarında parazit var kefir iyi gelir
İçiyorum ama fayda yok sanırım coşturan özelliğim açıldı yeteneğim kokarsa olmak
🤣🤣 güzel düşün güzel, iyi insanın icinde pis hava durmaz bu yüzden o sen iyisin 😄
Nohut kuru fasulye birde üşütme bunlar yapar
herkes osurur gaz cıkartır cok fazlaysa arada balkonda ya da wcde cıkart
Dakikada 1000 kez gaz çıkarıyorum
soda ıcmen lazım
O daha çok gaz yapıyor bende
Doktora görün buradan çözülecek bir durum değil
Uzunmu osuruyosun yok pırt şeklinde mi
Uzun
Tıbbı kontrol ile çözülebilir
Çözülmüyor
Doktora gittin mi muayene oldun mu ilaç kullanıyormusun
Gittim ilaç kullandım fayda yok