Boyum uzun, otobüs tıklım tıklımdı, kız alttan yukarı bakıp bakıp gülüyordu saçını oynata oynata. Sonra karşıya geçtik, yine dönüp süzdü baştan aşağıya. Şükür ki çabuk indi, kurtuldum şu canımsın mahluktan.
Neden yapmış olabilir?
Boyum uzun, otobüs tıklım tıklımdı, kız alttan yukarı bakıp bakıp gülüyordu saçını oynata oynata. Sonra karşıya geçtik, yine dönüp süzdü baştan aşağıya. Şükür ki çabuk indi, kurtuldum şu canımsın mahluktan.
Neden yapmış olabilir?
Bu kızlar niye embesil gibi her şeye gülüyor bu arada merak ediyorum yok yani bu sabah da dolmuşçuya vermem için para uzattılar orada bi karışıklık oldu ama çok komik bisey de değildi degisik değişik gülüyorlar ya da bi arkadaş i görmedim yanımdan geçiyormuş "aleyküm selam" diye seslendi arkadan iki kız geliyo aleyküm selam dedi diye gülüyorlar nesi komik bunun ya niye mal mal şeylere gülüyorlar? Kendi aralarında konusurlarken de duyuyorum mesela benim mimigim kıpırdamıyor onlar aynı mevzuya kahkahalarla gülüyorlar ne bu ya
Öyle ergenlere çok takma, 2 2 gezen anormal kız grupları olur genelde.
Yok ben de mesela bazen konuştuğumda öylesine bisey söylüyorum ama o kadar gülünecek bisey yok en kotu tebessum eder gecersin mesela ama kız kahkahaya boğuluyor günlerce anlatiyo tövbe yarabbim
Cevap
5Cevap
takma kafana
Abi taktım ya merak ettim keşke kendisine sorsaydım
Beğenmiş seni?
Allah Allah gece gece kafama takıldı yav😀
Hoşuna mı gitti beğenmesi?
Garibime gitti daha çok ya napcam kızı
Bilmem hoşuna gitmiş gibi davranan sensin ya hani
Kafama takıldı sadece "bu neydi ya şimdi" diye
Üstünde ne vardı giydiklerin dikkat çekmiş bir ihtimal diyecem ama saçıyla oynaması sana ilgi gibi ya
Aslında maskülenim ben. Tarzım, duruşum falan. Bi d ekorelilere benzetiyorlar beni. Gri panrolondu, t shirtdi
Koreli seviyor olabilir 😂
Korlei seven kızlar mikti beni ya, nefret ettiğim mahluklara benzemem de ayrı bi ironi zaten
Hahahaha bende sevmem kore kültürü de sana ne yaptılar 😅
Bişey yapmadılar göz yapıları falan güzel değil, ben de onlara brnziyorum işin tersliğine bak
Hayır anlattığına göre sıfır dikkat çekicilik maskülen dedin o mu dikkat çekiyor acaba
Sıfır dikkat çekicilik derken? Tipsizsiz diyon yani😀
Estağfurullah seni görmedim belki o model hanımlar için arzu nesnesi sensin
Lezbiyendir senden hoşlanmış
Kesin hoşlantı alameti mi yani?
Ben öyle bir hissiyata kapıldım
Lezbiyen belki
Eee ne yapalıö
Neden böyle bakmıştır acaba diye sorguluyorum işte
Seksi gelmişin
Abi s ala. k mı ya bu kızlar😀
Heh şunu bileydin
Şimdi bilmiş oldum aydınlandım baya, ufkum açıldı) hemcinslerimin baźıları gerçekten garip, ben ağırbaşlı biri olduğum için herkrsi kendim gibi sanmışım
Empati heryerde yapılmaz
Erkek misin
Yok ya kızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?