Merhaba uzun zamandır göz altı morlukları sorunu çekiyorum ve gerçekten çok koyu halkalar açık tenli olduğum için daha kötü görünüyor doğal yollar denedim Nivea nin göz bakım kreminide denedim fakat sonucu başarılı değildi yaşadığım yerde çok eczane yok her eczanede bulabileceğiniz şöyle üç beş günde tamamen bu sorunu geçirecek morluk kremi arıyorum birazda Uygun fiyatlı olursa iyi olur .Göz altı morluğu için krem kullananlar var mı? Ayrıca genetik göz altı morlukları için krem öneriniz var mı?
Göz altı morlukları için kullandığınız iyi gelen kremler var mı? Önerirsiniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selam KScanlar! Benim ve herkesin ortak sorunu olan göz altı morluklarından bahsedeceğiz bugün. Çok araştırarak, çok sorarak sizler için en iyi göz altı morluk kremlerini derledik. Hazırsanız başlayalım! Öncellikle göz altı morlukları neden oluşur bundan bahsedelim. Göz altı morlukları, göz çevresindeki ince cildin hassasiyeti ve dolayısıyla çok kolay şişme ve morarma potansiyeli nedeniyle oluşabilir.

Bunun yanı sıra, gözaltı dokusunun az oluşu, cildin daha kolay bozulmasına ve gözaltındaki kan damarlarının daha kolay hasar görmesine neden olabilir. Ayrıca uyku eksikliği, güneş ışığına maruz kalma, stres, alerjik reaksiyonlar ve beslenme eksiklikleri gibi faktörler de göz altı morluklarının oluşmasına neden olabilir. En iyi göz altı morlukları kremleri ise şu şekildedir;
1. SkinCeuticals A.G.E. Eye Complex Göz Kremi
SkinCeuticals A.G.E. Eye Complex, göz çevresindeki yaşlanma belirtilerini gidermek için üretilmiş bir kremdir. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Koyu halkaların ve şişkinliğin görünümünü iyileştirir. Çevresel stres faktörlerine karşı korumak için bir antioksidan karışımı içerir. Cilt dokusunu ve sıkılığını iyileştirir. Hassas göz bölgesini nemlendirir ve besler.

2. Kiehl's Powerful-Strength Line Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum
Mavi ve kahverengi koyu halkaları gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olan C Vitamini ile formüle edilmiş koyu halka göz kremi oldukça başarılı. Sadece 7 günde koyu halkaların görünümünü azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Bu gelişmiş göz kremi, %10 Saf C Vitamini, Tri-Peptit ve Hyaluronik Asit ile formüle edilmiştir. Koyu halkaların, şişliklerin, çizgilerin ve kaz ayaklarının görünümünü azaltmaya yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Yorgun görünen, gergin gözlerin görünümünü yenilemek için göz altı bölgesini anında pürüzsüzleştirir ve nemlendirir. Paraben içermez ve kokusuzdur.

3. Lancome Renergie Multi-Lift Ultra Göz Kremi
En iyi göz altı morlukları kremlerinden biridir. Renergie Multi Lift Ultra Gündüz Kremi, yaşlanma karşıtı kremidir. Klinik olarak test edilmiştir ve cildi sıkılaştırmaya, kırışıklıkları azaltmaya ve koyu lekelerin görünümünü düzeltmeye yardımcı olmak için üçlü yaşlanma karşıtı etki kullanır. Cildi gün boyu rahatlatır. İçerisinde kollajen kaybını telafi etmeye yardımcı olmak için Fransa'da bulunan keten tohumu özü ve hiyaalüronik asit bulunur.

4. Kiehl's Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment
Yabanmersini çekirdeği ekstresi ve kolajen peptid ile güçlendirilmiş bu göz kremi, tazelenmiş, daha genç görünmek için cilt tarafından hızla emilen hafif jel krem dokusuna sahiptir. Kaş kemiği, göz çevresi, göz altı, göz kapakları sorunlarını gözle görülür şekilde düzeltir.

5. L'Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Göz Kremi
Kafein ve Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiş göz kremi, göz hastalığının erken yaşlanma belirtilerine karşı savunmak için formüle edilmiştir. Sıkılaştırıcı özellikleriyle bilinen Fibroksil bitki özü ile zenginleştirilmiştir. Göz altı morluklarını da kısa sürede geçirir.

6. Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi
Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi, göz altındaki morluklar ve torbaları azaltmayı amaçlayan bir göz altı bakım ürünüdür. Bu ürün, cildin göz altı bölgesindeki ince ve hassas dokuya uygun formüle edilmiştir ve cildi nemlendirerek, canlandırarak rahatlatmaya yardımcı olur.

7. Sante Plus Botolifting Göz Altı Morlukları İçin Krem
Sante Plus Botolifting Göz Altı Morlukları İçin Krem, cildin göz altı bölgesindeki morlukların giderilmesine yardımcı olan bir cilt bakım ürünüdür. Bu krem, cildi nemlendirir ve canlandırarak göz altındaki hacim kaybını önler ve göz altı morluklarını azaltır.

Göz Altı Morlukları için Krem Nasıl Seçilir?
Göz altı morlukları genetik, yaşlanma, uykusuzluk ve sıvı birikimi gibi çeşitli faktörler neden olabilir. Göz altı morlukları için krem seçerken şunlara dikkat edin:
- Kafein, retinol, C vitamini ve hyaluronik asit gibi şişliği azalttığı ve göz altı bölgesini aydınlattığı bilinen bileşenleri içeren kremleri arayın.
- Bazı kremler hassas cilde sahip kişiler için uygun olmayabileceğinden, kremin cilt tipinize uygun olduğundan emin olun.
- Olumlu müşteri incelemeleri ve kanıtlanmış bir sicile sahip saygın bir marka seçin.
- Kremlerdeki belirli bileşenlere karşı sahip olduğunuz bilinen alerjilere karşı dikkatli olun ve bu bileşenlerden arınmış kremler arayın
- Göz altı morluklarının nedeni, cildinizin incelmesi, çevresel faktörler, stres, uyku eksikliği veya genetik olabilir. Bu nedenle, doğru kremi seçmek için nedenini bilmeniz gerekir.
- Göz altı bölgesi hassas bir bölgedir ve çok fazla kimyasal içeren ürünler cildinize zarar verebilir. Bu nedenle, bir dermatolog tarafından onaylanmış bir krem seçmeniz önerilir.
Herkese uygun bir krem bulmak için deney-yanılma yapabilirsiniz, ancak en iyi sonuçlar için dermatologunuza danışmanız önerilir.
Göz Altı Morlukları Neden Oluşur?
Göz altı morlukları, göz altındaki ince cildin altındaki küçük damarların zarar görmesi sonucu oluşan mavi, mor veya siyah renkli lekelerdir. Göz altı morluklarının genel sebepleri şu şekildedir;
- Yaşlanma,
- Aşırı miktarda alkol tüketimi, sigara içimi,
- Hormonal değişiklikler,
- Aşırı uyku eksikliği,
- Alerjik reaksiyonlar,
- Demir eksikliği anemisi
- Aşırı ağır veya uzun süreli güneş ışığı maruz kalma,
Göz Altı Morluklarını Geçirmek için Doğal Çözümler Nelerdir?
Göz altı morluklarını geçirmek için doğal yollar arıyorsanız onlar da mevcut. Evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz doğal yöntemler şu şekilde;
- Soğuk kompres: Soğuk kompres göz altı morluklarını azaltabilir. Buz küpleri veya buzlu su ile ıslatılmış bir havlu kullanabilirsiniz.
- C vitamini: C vitamini, göz altı morluklarının oluşmasına neden olan kan damarlarını güçlendirebilir ve bu nedenle morlukları azaltabilir. C vitamini içeren gıdalar tüketin veya C vitamini ekstraklarını içeren göz kremleri kullanabilirsiniz.
- Yumurta beyazı: Yumurta beyazı, göz altı bölgesindeki ince çizgileri ve morlukları azaltmak için kullanılan bir doğal yöntemdir. Yumurta beyazını göz altına uygulayın ve 15 dakika kadar bekleyin, sonra iyice yıkayın.
- Nane yağı: Nane yağı, göz altı morluklarını ve şişliği azaltmak için kullanılan bir doğal çözümdür. Havlu ile sıcak su ile nemlendirin ve nane yağını göz altına uygulayın.
- Çay poşeti: Sıcak çay poşetleri göz altı morluklarını azaltabilir ve yorgunluk belirtilerini hafifletebilir.
- Aloe Vera Jeli: Aloe Vera jeli, göz altı morluklarını hafifletmek ve cildi nemlendirmek için kullanılabilir.

Bu yollar göz altı morluklarını azaltabilir, ancak kalıcı sonuçlar için uzun vadeli bir bakım rutinine ihtiyacınız vardır, bu nedenle sağlıklı bir beslenme ve yeterli uyku almaya özen gösterin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kötü haber; genetik göz altı morluğunun çaresi yok. İyi haber; uykusuzluk, demir eksikliği (kansızlık), vitamin eksikliği, yeterince su içmeme de yaygın morluk sebepleri ve çözümü var. Kremler tek başına morluğu geçirmez, mutlaka sorunun temeline gidilmeli. Genetik göz altı morlukları için krem işe yaramaz, tamamen geçiren tek yöntem estetik operasyonla yağ veya dolgu enjekte ettirmek. Makyaj da geçici olarak kapatıcılık sağlayacaktır. Bir nebze de olsa işe yarayan kremleri ekliyorum.
Göz altı morlukları için en iyi kremler
1. Himalaya Göz Kremi

Önce genel bir bilgi vereyim, göz altı morluğu için krem kullananlar mutlaka beyaz renk olmayan kremleri tercih etmeli. Bu ne demek derseniz renkli, özellikle sarımsı renkteki kremler morluğu azaltma özelliğine sahip. Himalaya göz kremi de iyi nemlendiriyor ve ten rengi olması sebebiyle morluk görünümünü azaltıyor.
2. Burt's Bees Radiance Göz Kremi

Fiyatı biraz yüksek ama arı sütü ile özel içerikli bir krem. Rengi oldukça sarı olan bu krem kullandığım dönemde morluk görünümünü hafifletmişti. Sarı renk morun kontrastı olduğu için sürer sürmez sanki kapatıcı kullanmış gibi oluyorsunuz.
3. Garnier BB Göz Roll-On

Bu bir krem midir, makyaj ürünü müdür tartışılır ama işe yaradığı da gerçek. Renkli olan bu ürünü göz altına dokundurup parmakla veya fırçayla pıt pıt uygulamak yeterli. Üstüne kapatıcı sürünce etkisini de artırdığını gözlemledim.
4. Clinique All About Eyes Göz Kremi

Pembemsi sarımsı bir tonu olan bu krem de zamanla ve düzenli kullanımda morlukları azaltmayı vaat ediyor.
Tabii tüm bu ürünlerin bol su içerek, zararlı alışkanlıklardan uzak durarak ve iyi uyuyarak kullanılması gerekiyor. Umarım işinize yarayacak bilgiler olmuştur :)30 Yorumla
+1 yılNivea ya da Clınıque all about eyes serisi güzeldir fiyat olarak biraz yüksek olabilir fakat çok işe yaradığını söyleyebilirim... :)
Uygun fiyatlı olsun dersen ilkini tercih edebilirsin yok fiyat aralığı senin için önemli değilse 2. ürünü gönül rahatlığıyla tavsiye ederim aynı ürünü kullanıyorum memnun kalacağından eminim... :)03 Yorumla
Gizli Soransoeu belki tuhaf ama yasim 19 goz alti cizgilerim gülüs cizgilerim baya bir fazla
Gizli Soranondan sordum saol :) ikincinin fuyati ne kadarki
Gayet normal olabilir herkesin cilt yapısı birbirinden farklıdır... Bu ürünleri 18 yaşının üzerindeki herkes kullanabilir... :)
Rica ederim ilkinin fiyatı 30-35 lira civarında piyasada aynı ürünü daha uygun fiyata da bulabilirsin 2. ürünün fiyatı 173-175 lira... :)
Başlangıç için Nivea'yı deneyebilir eğer istediğin sonucu elde edemezsen Clınıque'i kullanabilirsin... :)
Gülsuyu göz altı morluklarına iyi gelir diye duymuştum bir araştır istersen ben yüzümu silerden göz altına da kullanıyorum. göz altı morlukları için krem çeşitleri çok fazla ama hangisi iyi hangisi kötü yorumlara bakarak anlaşılır.
05 Yorumla- +1 yıl
Rosense markasindan Gül suyunu rahatlikla kullana bilirsin 100% dogal.
Salatalık dilimi, sallama çay posası, kivi dilimi bunlar uyumadan önce herhangi bir tanesi yarım saat Düzenli uygulama sonrası ii sonuçlar veriyor ayrıca o bölgeyi tazeliğini koruyor. bu konuya bağlı olarak şunu söylemek isterim göz altı morlukları gün içerisindeki stres kaynaklı olması muhtemel olup ayrıca göz altı torbalarının altında kılcal damar lar mevcut buraya kan dolaşımı c ve k vitamini eksikliğinden dolayı yenileme yapamıyor. Ayrıca su tüketimi az olan insanlardan sıklıkla görülür sebebi karaciğer düzenli çalışma yapmadığına dolayı bu sonuçlara sebebiyet verebilir. göz altı morlukları için kremlerden daha faydalı olabilir.
40 Yorumla
+1 yılPigmentclar kullanıyorum ama çok işe yaradığını sanmıyorum. Belki de geç satlerde uyumaya devam ettiğim içindir bilmiyorum ama fazla bir etkisini göremedim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
22Cevap
- Cilt Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöz altı morlukları için doğal yöntemler var gadası. Onlardan bahsetmek istiyorum.
Çay poşeti Gözlere soğuk poşet çay uygulamak morlukların görünümünü iyileştirebilir. Çay, içeriğinde bulunan antioksidanlar ve kafein nedeniyle kan dolaşımını uyarmaya, kan damarlarını daraltmaya ve cilt altında sıvı tutulumunu azaltmaya yardımcı olur. Bu amaçla siyah ya da yeşil çay kullanılabilir. İki siyah veya yeşil çay poşeti sıcak suda beş dakika bekletilir. Daha sonra poşet çayların buzdolabında 15-20 dakika soğumaları beklenir. Soğuk çay poşetleri gözler kapatılarak 10 ila 20 dakika uygulanır. İşlem bittikten sonra gözler soğuk suyla yıkanır. Hindistan cevizi yağı. Göz altlarına her gece Hindistan cevizi yağı ile masaj yapmak koyu halkaları azaltabilir. Hindistan cevizi yağı, zarar görmüş cilt hücrelerini onarabilen zengin bir E vitamini kaynağıdır. Salatalık. İki dilim salatalığın 5 dakika boyunca limon suyuna batırılması ve gözlere yerleştirilmesi, koyu halkaların etkilerini azaltabilir. Ancak, uygulama sırasında gözlerin limon suyuna temas etmemesine dikkat edilmelidir. Gül suyu. Pamuklu bir ped gül suyuna batırılır ve kapalı göz kapaklarının üzerine yerleştirilerek 15 dakika bekletilir. Süt. İki adet pamuk topu soğuk sütün içine batırılıp ve göz altlarına yerleştirilir.00 Yorumla
+1 yılDoğal şeyler kullan tatlım önemli bir bölge çünkü patates rendele bir tülbente sarıp koy ama ben gözümd zarar vermem diyoran gözünün direkt üstüne koy öyle daha etkili sonra çay kaşığı kahve ve suyu karıştırıp sür dikkatli yıka zarar verme onun dışında suna dumankaya falan diye araştır daha iyilerini bulursun bide daha önce garnierin göz altı roll on unu kullandım ama işe yaramadı
02 Yorumla- +1 yıl
Denendiler şahsım tarafından yardımcı olabildiysem sevindim 💁 kolay gelsin
+1 yılbu konu üzerine uzun bir makale okumuştum
yüzümüzün çoğu yerinde kemik olduğu için morarma çökme olmazmış ama göz altlarında kemik olmadığı ve beze olduğundan morarma kırışma olurmuş
vicş mi ne ünlü b i kozmetik markası varya , o bunun için özel b i krem geliştirmiş göz altları için . kozmetikçilerden bakabilirsin .02 Yorumla
Gizli SoranTeşekkürler
+1 yılCorrector kullanabilirsin. Bobi brown un ürünü çok güzel
10 Yorumla
+1 yılahh canim ne yazikki bendede var ancak uykuyla ilgili oldugunu cok dusunmuyorum bende consealer paleti kullaniyorum cok morluk var ise buzlukta tatli kasklarkni biraz bekletip goz altlarina koyuyorum oda iyi geliyo
00 Yorumla
+1 yılGöz altı problemlerinin çözümü stresten uzak durmak ve bol su içmek !
Bunun yanında ürünlerle desteklemek gerekiyor. Zamanın teknolojisiyle üretilmiş güvenilir ürünler günümüz cilt problemlerine daha çok çözüm odaklı yaklaşıyor. Doktor tavsiyesi ve süreci takip açıısndan güvenilir bulduğum ürünler var. Me Line dark circles bunlardan birisi. Nemli ve canlandırılmış bir göz çevresi için İspanya’da üretilerek formüle edilmiştir. İçeriğini araştırmanızı tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılEn az ugrastirici sey olarak soyleyeyim sana;
Patatesleri dilimle dolaba koy icide sogusunlar sonra goz altlarina koy. Goz cok hassas oldugu icin krem onermem acikcasi00 Yorumla
+1 yılkapatıcı kullanabilirsin geçmiyor çünkü soguk uygulaması yapabilirsin çok şekerli ürünler tüketiyorsan oda sebep oluyor
13 YorumlaSoğuk uygulaması nedir?
Disari cikmadan once metal kasiklari buzlukta bikac dakika bekletip gozlerinde bekletebilirsin
Anladım tesekkur ederim
Ben soğuk çay ile masaj yapıyorum buzlukta donduğum çayı gözlerimin altı ve üstünde eritiyorum günlük 15 20 dk ve çok iyi geliyor
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 357 cevap paylaştı. Aloe vera bitkisinin jelini gozunle temas etmeyecek sekilde sur suana kadar iyi gelmedigi tek sey gormedim
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGözlere zarar gelir diye korkuyorum bitkisel ilaclarda
+1 yılElma kabugu soy goz altinda beklet hergun yap en dogal cozum bu ayrica bir sure sonra ipek gbi oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılFarklı sebepleri de olabiliyor. Ben çok dikkatli beslenirim, dikkatli uyurum, ama genetik olarak var.
00 Yorumla
+1 yılkremle felan alakası yok ya uykusuzluktandır ya da vitanmin eksikliğinden bol bol havuç-yumurta-ıspanak felan ye geçer ama krem diyosan da maskeleri varmış eczanelerde markasını bilmiyorum onları deneyebilirsin
00 YorumlaIslak pamuğu dondurucuda beklet gözlerine uygula çok daha faydasını görürsün
00 Yorumla
+1 yılSende kansizlik vardır herhal ondan dolayı morluk olabilir doktor önerisi ile al bence ks önerisi ile değil 😐
02 Yorumla- +1 yıl
Yurtta kaldığım için gidemiyorum
- +1 yıl
İzin al bence bende de öyle var ondan dolayı ben doktora gittim bana krem vermedi mesela hap verdi o morluklari düzeltti
+1 yılSabahları veya gece farketmez salatalık koyabilirsin gözlerine dinlendir patateste aynı şekilde
06 Yorumla
Gizli SoranKrem kullansam olmaz mi
Gizli SoranOkulda falan ani gecmesi lazim yani
Krem bilmiyorum ben genelde bitkisel bakım yapma taraftarıyım eczaneden veya kozmetik mağazalardan bulabilirsin 🙏🏻
Gizli SoranYa simdi o dedinide kullanirimda hani universitede falan oyle cansiz gorunumle dolanmak istemoyorum kapatici kullansam olur mu yani cok belli ollur mu?
Ozzamn sana nemlendirici ve kapatıcı özelliği olan cilt tonu eşitleyen belli olmayan BB cream öneriyorum üstelik çok uygun fiyatlı cildine zararı olmaz 🙏🏻
Gizli SoranGarnierin bb kremini alim mi internetten alicam simdi ona gore iste
+1 yılHerkesin cildi farklı oldugu icin baskasına iyi gelen sana kotu gelebılır o yuzden doktora git bence
00 YorumlaHıyarı dilimle, sırt üstü yat. Gözlerinin altına koy. Kıpırdamadan 15 dakika bekle. Sonra onları çöpe at. Yüzünü Garnier ile temizle ve yıka.
00 Yorumla
+1 yılGoz masaji ve ictigin poset caylarin posalarini buzlukta bekletip goz cevrene bunla masaj yap gecer
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. 15 seans lazer tedavisi oldum. Yüzde 1 bile fark etmedi. Ardından 6 seans mezoterapi gördüm. Yüzde 0,1etki etmedi. Zerre kadar etkisini görseydim umudum olacaktı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde kendimi bildim bileli gözaltlarım mor yaa :( etkisini görürsen eğer denediğin herhangi bir şeyin sorunu güncellermisin?
00 YorumlaGeri zekalinin biride internetten rast gele göz altı morlugu için krem aldı az daha kör oluyordu bırakın mor kalsın kör olmaktan iyidir
00 Yorumla
+1 yıl
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGerçekten ise yarıyo mu denediniz mi?
- +1 yıl
bilmiyorum.. internette gördüm yolladım sana, yardımcı olmak için
Gizli Soran+1 yılTamam saol kullanıcı yorumlarını okumak lazim
Yüzünü her gece beyaz dalan antik sabunla yıka. Arkasından excipial hydro krem al eczaneden.
06 YorumlaNe kadar zamanda geçer
Evet tabiki
Özel kullandığım yıkama köpüğüdür falan yok ama Nivea nin göz bakım kremini kullanıyorum
Hergün bir süre masaj tarzı ovala ordakı doluşumu hızlandır
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır canım morkuk veya şişme olduğunda masaj yapması daha kötü olur parmak uçlarıyla hafif vurması daha iyi gelicektir🙏🏻☺️😘
Gizli Soran+1 yılOnu yapiyorum zatende pek etki etmedi kizarma oldu sadece
Gizli Soran+1 yılNeden öpücük 😀😀
farmasi nin ürünü olan çay ağacı kremini sos serumunu öneririm
00 Yorumlasalatalık patates kesip göz altlarına koyabilirsin anında yok olsun diyorsan garnierin göz altı roll on u var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilt sıkılaştırıcı kremler var ondan işine yarayabilir.
00 Yorumlabol su tüket salatalık koy gözlerine pirinç suyuyla da kompres yap
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle daha çekici bence , eğer giderse ilgim azalabilir bak
00 Yorumla Barbara Bort göz kremi şimdiye kadar kullandıklarım arasında en etkili olanı. Hem morluklar hem şişlikler için etkili
00 Yorumla
+1 yılYa benim de var ama eğer genetik se bir çare yok ama yorgunluktan falan da salatalık patates veya çay posetini 15 dk beklet onlar da geçiryorHı
00 Yorumla
+1 yılmac 'in baya iyiymiş ama 70-100₺ idi
11 YorumlaHmm merak ettim açıkçası
+1 yılConcealer veya camouflage kullanabilirsin
11 Yorumlapatates koy geçer ucretsiz
00 YorumlaYorgunluk, uykusuzluk. Uyu geçer:)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlabilir 3 saat uyuyorum günde 😀
Sıcak çay poseti koy ustune
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSıcak gözlerime zarar vermez mi
Mac inkini beğeniyorlardı bir bak bence
00 Yorumlafondötenden başka olmaz sanırsam
07 Yorumla
Gizli SoranHergün fondoten olmuyor ya takıntılarım olmasa bir ihtimal ama takıntılı birisiyim 😕
Gizli SoranValla takıntılı insanın hali başka oluyor kimse olmasa bile benim içim rahat etmiyor ya 🙄 napalım bizde böyleyiz😄
Gizli SoranÇözüm bulana kadar böyleyiz valla😂Canım senin yanağındakiler genetik değilse ben sana yoko kremini öneriyim ciltteki tenrengini eşitliyor bir araştır derim 😄
Gizli Soranrica ederim😄🖐🏻
Hiç kullanma daha iyi
02 YorumlaNeden
Cilt Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. l'occitane ın da ürünleri
00 Yorumla
+1 yılYorgunluk ya da uykusuzluk dan olur
00 Yorumla
+1 yılKuş burnu çekirdeği yağı kullan
00 YorumlaSoğuk kompleks en iyi çözüm
00 YorumlaGarniel jel goz kremleri cok iyi
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılona iyi gelen krem yok maalesef arama
00 Yorumla - Cilt Bakım konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılBildiğim tek krem Arko.
10 Yorumla
+1 yılbb kullan.
10 Yorumlapatates kullanabilirsin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCovers kullanıyorum üstüne de kapatici sürüyorum
10 YorumlaBen buz sürüyorum 😎
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. banada lazım :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var göz altı morluğu
00 YorumlaAnemidendir o
00 Yorumla
+1 yılpatates koy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMorluklar çok zor :D
10 Yorumla
+1 yılAvon
00 Yorumla
+1 yılSperm iyi geliyormuş
00 Yorumla
+1 yılPişik kremi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılq10 kremleri
127 Yorumla
Gizli SoranO nasıl bir krem?
Cevap sahibiNiveanın var geçici kapatıyor
Gizli SoranMorluk için mi?
Cevap sahibievet
Gizli SoranSiz kullandınız mi memnun musunuz geçici olarak 100%100 geçiriyo mu?
Cevap sahibigeçici olarak 2 gün işe yarıyor. Sonrasında tekrar sürmeniz gerekli.
www.niveamen.com.tr/.../Enerji%20Jel%20Krem%20Q10
Ama erkekler için fark etmez diye düşünüyorum
Gizli Soran% kaç etkili oluyo sürünce?
Cevap sahibiDur dur yanlış link atmışım.
Doğrusu bu
www.nivea.com.tr/.../Q10-ENERJI-GOZ-ROLL-ON
Cevap sahibiEn azından çok yakına gelmedikce anlaşılmıyor.
Gizli SoranAma yakınında olan bir insan anlar yanı diyosun?
Cevap sahibiDoğru linki gördün mü?
Çok yakınına gelen biri dikkatli bakarsa anlar.
Gizli SoranGordum teşekkür ederim :) % kaç gideriyo oranını versen bide ne iyi olur için rahatlaması için :))
Cevap sahibiBen günlük 2 saatlik uyku ile işe gitmiş biriyim düşünün. Hem şişlikte hemde morarmalarda kimse fark etmedi. Tabi bayılmasaydım :)
Gizli SoranNasıl yanı her gün mu 2 saat? Nasıl bayildiniz :( o zaman mi anladılar
Cevap sahibiHer gün değil tabiki bazı durumlarda oluyor. Bayılınca uykusuz kaldığımı anladılar sadece :)
Gizli SoranFiyatları ne kadar
Gizli SoranGeçmiş olsun bu arada :)
Cevap sahibiEn fazla 20 tl süreklide kullanmana gerek yok. Başka soracağın yoksa yüzsüzce eig isteyebilirmiyim :)
Gizli Soran1-2 sorun daha olucak? :D ben elini yüzünü yikayinca su degiyo ya o zamanda etkisi gidiyo mu?
Cevap sahibisürdükten 1 saat sonra yıkayabilirsin bu bir krem deriye işlemesi gerekli bir makyaj malzemesi değil :)
Gizli Soran2 gün mu suruyo etkisi :)
Cevap sahibiEvet bir arkadaşımda bende azalmaya başladı demişti bak onu hatırladım şimdi :)
Gizli SoranSen ne kadardir kullaniyosun da arkadaşınınkin de gectide seninkinden niye geçmedi :D
Cevap sahibiBenim gece hayatım biraz yoğun geçiyor. O evlendikten sonra düzene soktu. Galiba uykusuzluğu yenmem gerek :)
O zaman bendede kalıcı etki yapabilir.
Gizli SoranTamam çok tesekkur ederim :)
Cevap sahibiBen eig için teşekkür ederim :)
Gizli SoranRica ederim :)
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Göz Altı Morlukları İçin Krem Tavsiyesi Ve Kullanıcı Yorumları Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler