Kızlar merhaba,
28 yaş için göz çevresi için krem önerisi alabilir miyim ?
28 yaş için göz çevresi için krem önerisi alabilir miyim ?
yediklerine dikkat etmen yeterli diye düşünüyorum
o kullanılan göz cevresi kremleri tam tersi daha çok yoruyor belki başında biraz etkisini gösteriyor
ama emin ol daha çok yıpratıyor hangi eczaneye sorsam aynı cevap yoksa parayla değil mi önerir ürününü alırdım
garnıer kesınlıkle en en en etkılı goz cevresı kremı
saf zeytinyağı göz altı kırışıklıklarını önlüyor. yalnız yüzük parmağınla bastırmadan sürüceksin, kesinlikle avon'un ürünlerine falan bakma derim göz çevresi için
Cevap
4Cevap
roc complete kullanıyorum ben çokta memnunum sıkılaştırıyo yada neutrogenanın ürünlerini dene.
25 yaşından sonra kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Ben niveanın kremini kullanıyorum memnunum.
Bana pharmanaactive göz altı kremi önerdiler almalı mıyım cildiye önerisi ve göz altı morluğum genetik ama dönem dönem atabiliyor
Doktor ayağına geldi , Göz çevrendeki problem ne ? sadece koruma amaçlımı düşünüyorsun yoksa ?
fındık yağı sürebilirsin
gozun cevresıne suruluyorr 30 yasındaysan olmaz
he tamm o zamn ama genelde kızlar 28 de bı ıkı yıl takılı kalıyorlarda ondan dedim :P ;) yav 28 sen ne yapcam goz kremını allah askına bu senden cıger gıbı kızsın yorma kafanı goz kremıyle falan hayatını yaşa ya paranı kaptırma o saçmalıklara
senin ihtiyacın olduğunu sanmıyorum
o zaman sadece bal
dinliyomusun o şarkıyı _?
wella
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar