Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyor bu dediklerimi yapar mısın ama ben yinede tavsiyede bulunıym.
Sampuan olarak bebek sampuanı alıp icine birer tane bepanten ve bemiks ampul kırıp karıstırıyorum hep onu kullanıyorum. Baska sampuan kullanmam.
Bebek sampuanı en iyisi, cunku daha az kimyasal var, bemiks ve bepanten ampul de hem uzatıyor hemde bakım yapıyor.
Ayrıca haftada bir bemiks ampul beoanten ampul ve sinameki ( sinemakiyi bir caybardagı kadar suda kaynatıp ılıtıyorum. ) karıstırıp maske olarak uyguluyorum.
Ciddi ciddi duzenli yapınca hem uzattıgını hemde saclarımın daha saglıklı oldugunu gordum. 3-4aydır duzenli kullanıyorum bunu.
O ampullerde bemiks ve bepanten, eczaneden7 liraya alıyorum. İclerinde 5er tane var. Hem fiyatı ucuz hemde iyi geliyo.34 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim canım denıcem :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Cevap sahibi+1 yılO kadar anlattm iste yaa ;D
O iki ampulden birer adet sampuana katıp karısıtrın ve kullanın onu.
Bir de hafta da bir o iki ampul ve sinamekiden bir karısım yapıp maske olarak kullanın dedim: )
@cessar
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 adet bıldırcın yumurtası , 1/2 avakado , 1 Çorba kaşığı susam yağını saç diplerinden uçlarına doğru tarak yardımı ile sür (tarak ile diplerine masaj yapmış olacaksın.) daha sonra streç ile veya bir poşet ile Kafanı sar ve 2 saat boyunca bekle. Ardından saçına uygun bir şampuan ile saçlarını Güzelce yıka bu kürü haftada bir kez yapmanı öneririm gerçekten cok güzel işe yarıyor. Saçlarını kuru taramamaya Özen göster en cok saçı kıran etkenlerden biride bu. Saçlarını ayda bir uçlarından aldırmaya dikkat et. Maşa ve fönden Lazım olmadıkça uzak dur derim ben :)
00 Yorumla
+1 yılen güzel yöntem badem yağı, ve cam terebentin, aktarlarda 5 tl gibi bir fiyata satılıyor, hem saç uzatıyor, hemde saçı güçlendirip canlandırıyor, bu yağları saç diplerine masaj yaparak sür, saçlarındaki farkı görüceksin, yağı sür ve 1 saat bekle sonra saçını yıka, biraz saçında durması gerekiyor çünkü
15 Yorumla- +1 yıl
güzel birseye benziyo yapacagıma inanıyorum
- +1 yıl
mutlaka yap derim ben, doğal bişey çünkü, yapan arkadaşlar faydasını gördü
- +1 yıl
cok merak ettim nerden ögrendin
- +1 yıl
benim kardeşime uyguladık bu yöntemi, aşırı dökülme ve uzama sıkıntısı vardı, şimdi hem uzayıp hemde dökülme sıfıra indi, eczacı bir yakınımın tavsiyesi üzerine yaptık bunu, hiçbir yan etkisi yok,
- +1 yıl
Bunlara yilan yagi ekleyip sampuanina da karistirabilirsin ama masaj daha etkili. Ayrıca sampuanda kotu koku olabiliyo camterabentinden kaynakli. Yilan yagini da aktardan temin edebilirsin 8 TL olmasi lazim. Yüzüne bulastirma sampuana eklersen.
Bmex ampul sac uzamasi değil yeni sac cikmasi için kullaniliuyor. Googldan da bak emin olmadan deneme canim. Kolay gelsin
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/zyPExnv-9I4
Halis zeytin yağı sabunu ile her gün yıka hem yağlı dolaşmak zorunda kalmazsın hemde saçların o kadar kuvvetli oluyor ki kepek vs. sorunlarda ortadan kalkıyor bu arada her gün yıkamanın vede sabunun etkisi ile hızlı uzuyor saçlar36 Yorumla- +1 yıl
woww denicem :)
- +1 yıl
teşekkür ler
- +1 yıl
hep hatice haklı aslında zeytinyagı sabunu sadece işlem görmemiş saçlarda etkisini gösterir boyalı röfleli saçlarda olmaz
- +1 yıl
ben küçükken annem hep bu sabunla yıkardı yanı arap sabunu
der bazıları saçlarım avcuma sığmıyordu ve hep yeşillik yerdik biz annem karadenizli ama evlendim eşim urfalı mağlum yemek alışkanlığı karakter değişikliğinden tat seçmeler şimdi yavaşladı birde su için çok su ve yeşillik 5-6 ay içinde farkı göreceksiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yıl'Saçlarım Bir Türlü Uzamıyor' Diyenlere Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri! Bu bencemde detaylı bir şekilde yazmıştım bakabilirsin ;-)
00 Yorumla
+1 yılhavuç inanılmaz derece şaç uzatıyor birebir yaparak şahit oldum. iki tane havucu rendele sonra rendelediğin havucu kaynat. 25 dakika kadar sonra kaynayan havucu süz suyunu al içine birtane yumurtayıda kır. biraz soğumasını bekle sonra saçına komple dipten uca heryerine yedir. sonra saçını sar bir saat bekle ve sadece iki hafta ve haftada birkez uygula. çok hızlı uzadığını fark edeceksin Not ( iki hafta süreden daha fazla uygularsan şaçlarına turuncu rengi verir ve o yüzden sadece iki hafta ve haftada bir kez uygulamanı özellikle tavsiye ederim)
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin gercekten uzatıyor mu?
benim saçlarım yandı koptu başına gelmeyen kalmadı eczaneden e vitamini ampul al badem yağı alabiliyorsan karışımlar var sac bakım yağları ondan al karıştır duştan sonra bir saat beklet saçlarında faydasını hemen görürsün amann bunlarla kim uğraşacak dersen cam terebentin esansını şampuanın içine bir kapak dök kurumasını önlemek içinde yarım kapak badem yağı işini görür hem pratik hemde durlama derdi yok
00 Yorumla
+1 yılya burada yazan bir çok şey işe yaramaz. hele şampuanlardan felan medet bekleme. şu siteye bakabilirsin güzel bilgiler var https://sacuzatmayontemi.wordpress.com/
00 YorumlaCanim bnde uzamiyordu Bir sampuan var sakin ama sakin sacin icin sabun kullanma yazik edersin saclarina..
Bak simdi Bioblas diye bir marka var bilirsindir, o sampuanin pembe kutulusu var, sarmaşik özlü, yavas uzayan saclar icin. Onu al ve birtek sampuan olarak onu kullan. Sonucuna cok sasircaksin bir ayda 3 cm etkisi var. Durulanan sac kremi kullan, elidor. Arti olarak saclarini kurulamadan once argan yagi kullan oyle kurut, pantene.
Optum canım02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Bioblas uzatiyor fakat sacini cok kuru yapiyor yani şampuan i kullandiktan sonra bakim kremide kullanmalisin
Sinameki kürünü dene ben baya memnun kalmıştım ama bemiks ampülün kokusu biraz rahatsız edici özellikle saçlarını düzleştiriyosan buram buram kokuyo ama kış ayındayız çok sorun olmaz ve bioblasın sarmaşık özlü şampuanıda uzatıyo cidden internettende biraz araştırırsan rahat rahat bitkisel yağlar hakkında bilgi sahibi olursun badem yağı hint yağı vs. vs.
01 Yorumla- +1 yıl
Onun kokusu 2 gun gecmiyo ama cok etkili
İçinde Paraben içermeyen doğal şampuanlar kullanmalısın. Paraben saç uzamasını engeller ve şampuanı daha da köpürten maddedir
Aldığın şampuanın içine badem yağı ve çam terebentini aynı oranda koyarsam yarım şişe gibi çok etkili sonuçlar veriyor02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler ne yaptıysam uzamadı hint yagı kullandım
+1 yıl2 adet havucu rendele ıkı su bardagı suyu kaynat ve bu rendeledıgın havucları 20dak kaynat soguduktan sonra suz suyuna bı yumurta sarısı ekle ve cırp karısımı sonra saclarının dılerıne masajla uygula 1saat beklet ve yıka haftada2 defa yap ve sonucu gor ama kesın haftada ıkıyı aksatma mukkemel uzatıyo ve artı beslıyo
00 YorumlaBadem yağı ile saçlarınıza destek niteliğinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı kısa süreli yıkamaktan uzak durun saçın kendi kendine yağlanması gerekmektedir. Bu yanılgıyı önleyelim.
10 Yorumlasacların özellıgı vardır ınsanlar gıbı? yanı bır donem cok guzle uzar bır donem durur yanı 1 sene uzerınden hesaplarsak 3 ay durur 3 ay hızlı uzar gerı kalan zamanda yavas yavas uzar yapmanız gereken hafıf uclarından kestırmenız daha hızlı uzamasına sebeb olur tavsıyem kulagınıza pamuk kullanarak ıkı gunde bır yıkanması tavsıye olur lakın su kacması durumunda orta kulak ıntıhabı olmamanız ıcın gecerlıdır? tskler bırde saclarınıza sampuandan baska hıc bır sey kullanmayınız..
00 YorumlaBu saç uzaması insanın metabolizmasına bağlıdır. Mesela şurdan örnek veriyim bazı kadınlar ne kadar çikolata yerlerse yesinler kilo almazlar ama bazıları 1 çikolatada 1 kilo alırlar. Saç ta aynı şekilde..
10 Yorumla
+1 yılİlk başta o saclarının kırıklarından kurtulmalısın sonra saclarını yağlı bırakmalısın. sacların iyice yağlandğında hint yağı yılan yağı ve badem yağıını krısrıp sac diplerine uygulamalısın 45 dakika sonra yıka her ay yaparsan görürsün sonucu
00 Yorumla
+1 yılBenimde saçlarım yandı maalesef kesmek zorunda kaldım şu an bende aynı çaba içerisindeyim:( bende zeytin yağlı sabun çam terabettin, Argan ve kayısı yağı kullanıyorum inş etkisini gösterir saçlarımın biran önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum
00 Yorumlainternette de araştıra bilirsin. bir bitki var her aktarda satılmıyor ama. adı entele. araştır derim. kullanmıştım bir kaç kere. faydasını gördüğümü düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSaçları mineral besler bol bol maden suyu için demişti bizim fencilerden biri 😊 bide bioblas'ın sarmasik özlü şampuanı var hızlı sac uzatmak için. O gerçekten işe yarıyor
00 Yorumla1 tatlı kaşığı kekik yağı
1 tatlı kaşığı biberiye 1 yemek kaşığı sızma zeytin yağı 1 çay kaşığı okaliptüs yagi en az yarım saat en fazla 1 saat sacinda tut ilk yıkamada saci islatmadan şampuan la yıka sonra normal yika00 Yorumlasaçının özelliğinde yoksa hiç uğraşma olmuyor. İnce telliyse ince, seyrekse hep seyrek... kalıyor gerisi para tuzağı :) Allah vergisi yani ;)
10 YorumlaSaçlarım hiç uzamıyor uzayan da uçlardan kırılıp kopuyordu şu an doğal keratin ile uzatıyorum patentli olandan kullanıyorum doğal keratin olduğuna güvenmek için şu an saçlarım hızlı ve sağlıklı şekilde uzuyor.
00 YorumlaSinemaki otu, bemik & evigen Ampulleri ile Tarif var onu arastir.. Cok faydasi oluyor... Sayet bende cok etkili oldu...
00 Yorumla
+1 yılBadem yagi, cam terebentin yagi, yilan yagi hepsinddn 5 er damla sampuaninada karistirabilirsin ya da banyodan bir saat once sac dipl
00 Yorumla- Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılYağlarla bakım yap. Ancak şampuanın içine yağ koyma, şampuanın yapısını bozuyor, sulanıyor falan temizlemez hale geliyor. Maske şeklinde yapmak daha yararlı olur. Ve beslenmene dikkat et.
10 Yorumla beyaz bir sıvı var genelde erkeklerde oluyor o sıvı al onu saçına sür bir haftada çok gür saçların olacaktır
00 YorumlaHaftada bir Banyodan önce badem yağı ve zeytinyağı maskesi yap 20dk bEklet ve yıka. Açıkcası yılan yagına guvenmiyorum icinde ne olduguna dair bir fikrim yok. Saclarını daha hafif ayarda kurut. Surekli duzlestirme.
00 Yorumla
+1 yılsacını baya kısa kestir yanıklardan kurtulmak için sonra saglıklı bir şekilde uzar egerki yanık saç tiplerinden yanıksa sıfıra vur yoksa o sac uzamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarımsak yağı+çörekotu yağı karıştır. Saçına sür 4 saat bekle. Yıkadıktan sonra ısırgan çayı ile ıslat yıkamadan bekle 1 haftada oluşan farkı gözlerinle göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılvallahi iğrenç kokuyor adı da korkutucu ama yılan yağı derler.
00 YorumlaBepanten ampul ve evigen ampul bemix ampul badem yağinin içine dök ve saçlarina sür bunu deneyen arkadaslarim oldu ise yariyor
14 Yorumla- +1 yıl
3 ayda 1 metre uzadi saclarim o cok etkili ya :Dddddd
- +1 yıl
Ciddi mi
- +1 yıl
3 ayda 1 METE UZARMI HİÇ YA SAÇMALAMIŞ
+1 yılBilmiyorum soru karsima en az 50 defa cikti diye yanitliyim didim :)
00 YorumlaSacina bemiksle evigen sür iyi geliyo uzamasi icin yardimci oluyo
00 Yorumla
+1 yılufff o en iyi cevap ne oyle!! sabunla yikamak? hergun? Eger boyle yapacaksan saclarina veda et,
00 Yorumlavarsa güzel bilgiler bende faydalanmak isterim aslında böyle şeylere ihtiyacım var...
00 Yorumla
+1 yılSampuaninizin içine bir kutu doğum kontrol hapini ezip koy onla düzenli yıka farkı gör 😉
04 Yorumla- +1 yıl
buu duydum cok kişiden nasıl oluyo
- +1 yıl
Bir şey soracağım ben bunu denemek istedim fakat belki mantıklı belki mantıksız doğum kontrol hapının bir şekilde vücuda girmesi ilerde doğumu bebeği vs etkilemez mi?
- +1 yıl
Ağızdan almadigin sürece etkilemez :))
- +1 yıl
bende bunu çok duydum açıkçası hastamın kızının saçları belindeydi nasıl olduğunu sorduğumda argan yağına iki tane kadın doğum koyduğunu söylmıstı fakat tam anlaıyla guvenemdım
Kesinlikle yılan yağı kullanmalısın benim saçlarım2 sene önce omzumunda üstündeydi 2 sene kullandım ama ayda 3 kere falan şu an belimdr fotoğrafını atarım istersen
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl kullandın peki
badem yağı, hindistan cevizi yağı ve e vitamini. Karıştırıp saç uçlarına sür akşamdan. sabah kalkınca da yıka. Her hafta sonu yaparsa çok faydasını görürsün.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılArgan yağıyla yağla ve Saçlarından kendini tavana as sarkıt aşşağı ^_^
00 Yorumla Varsa sac uclarindaki kiriklarini aldir paraya kiyicam diyorsan iyi bir kuafore git sacina bakim yapsinlar ve ellerinde ki sac uzatmaya yonelik bakim kurlerini satin al kesin cozum👍 (he birde badem yagıda kullanabilirsin)
00 YorumlaB12 vitamini saç uzatır B12 vitamini destekli sabun veya şampuan bul iyi olur
11 Yorumla- +1 yıl
tabi B12 vitaminini bünyesi kilo almaya müsait olmayan kişiler kullanmalıdır aksi takdirde bir anda fazla klio almakla karşı karşıya kalabilirsiniz.
+1 yılbahçeler su ile yeşeriyor çiçekler açıyor...
saçların bir çiçek olsun her gün yıkayınca yeşeriyor...20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbız normalde türk üsülü olarak bırımız tutar birimiz ceker o şekılde devam ediyoruz ama faydasını görüyoruz he o olmuyorsa biz burdan uzatırız siz cekersınız
02 Yorumla- +1 yıl
boş insan
Cevap sahibi+1 yılDoldur sana ozaman :)
sarımsak şampuanını önermişti bir arkadaşım bana onda işe yaramış ama ben denemedim
00 Yorumlabadem yağını dene ya da avonda argan yağıda çok gzl olyor ben denedim saçlarım omuzlarımdaydı şımdı omuzlarımın 10 cm filan uzadıı denemeni tvsiye ederim :)
01 Yorumla
+1 yılkeratin miracle oil adı altında bir ürün satıyorlar, saçı ciddi anlamda besliyor kolay kolay kırılmıyor. deneyebilirsiniz, benim saçlarımı çok çabuk uzatmıştı kullanırken.
00 Yorumla
+1 yılMoralini bozarsan, istersen bütün yararlı şeyleri sür bir faydası dokunmuyor
00 YorumlaSağlık konusunda 304 cevap paylaştı. Tek ve kesin blr öneri biotin tabletleri kullan başka hiçbir şeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılher gun sac yikamak. ve xardal maskesi var 1 seferde etkisin gormek oluyor
00 Yorumla- Sağlık konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılçekerek uzatabilirsin ya da diplerine meyve suyu sür
10 Yorumla
+1 yılBataklik alanda sulak yerde yetistir saclarini bak gor nasil oluyor
00 YorumlaBen herseyi denedim badem yagi acik ara farkla onde ama sac tipine gore degisebilir
00 YorumlaBioxine ampulu ve sampuani cok faydali kisa surede saclarin uzuyor ve saglikli guclu oluyor. Google da bak
00 YorumlaBioxcin şampuan eğer kaşlarınızda boşluk varsa boşluklarada sürün ve bekletin çok etkili ben etkisini gördüm (ciddiyim)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaclarin islem gormus olmasaydi zeytinyagli sabunu onerirdim ama islem gormus bu yuzden sabun kullanma kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılSaçlarına banyoda masaj yap. Ben denedim baya işe yaradı.
10 Yorumla
+1 yılSiname kurunu deneyin derim
00 YorumlaSinameki otu ile bir karisim var kendim denemistim baya uzadi internetten bakabilirsi
00 YorumlaŞampuanın içine doğum kontrol hapını parçala ve karısttır normal olarak kullan :)
00 Yorumla
+1 yılproteinli beslenmen gerekli yoksa vücudun eksikliğini hissederse saçlarını düzenlyemez.
00 YorumlaBenim sevgilim kuaför ve onun önerisi argan yağı
00 YorumlaRestorex kullan çok etkili
00 Yorumla
+1 yılSinameki kürü ve restorex sampuan rapunzel olarsin
00 Yorumla
+1 yılKan değerlerine baktırdın mı?
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026