Sigara içenlerde anlama sorunu neden daha fazla olur?
Sigara sağlığa zararlıdır uzak durun!

Sigara içenlerde anlama sorunu neden daha fazla olur?
Sigara sağlığa zararlıdır uzak durun!

Kullanmıyorum ama sigaranın zararını bilmek için içmek gerekmiyor. Dumanı bile ağır, etkisi derin. Beyne giden oksijeni azaltır, zamanla hücreleri zayıflatır. Düşünce netliğini, hafızayı, hatta ruh halini bile etkiler. Bir sigara sadece ciğeri değil, yavaş yavaş zihni de yorar. İnsan bazen stresini susturmak için yakar onu ama sonunda bedelini beden öder. Ben nefesimi temiz tutmayı seçiyorum.
Kral 👑
Zaturre olmustum bir ay once doktorlarin ilk sordugu sey sigara iciyor musundu. Hayir dedim kimse inanmadi cigerlerin mahvolmus dedi. Ben sigara icmememe ragmen o kadar agir gecirdiysem sigara icenler hasta olunca napiyor acaba diye dusunmustum. icmeyin lutfen iyiliginiz icin
Evet en son tanıştığım astrolog sigara cinni enerji taşır içme dedi tutun ateşle yandıgı için ve iraden zayıflar dedi ve evet beyne hükmediyor sonucu dogru
👌🙏
Cevap
3Cevap
Pasif içicisi bile olunmamalı sigara her şeyi israf eder.
Like a queen
Öldürüyor knk yeni başladığında başının dönmesi ondan 😉😃 ama bende beyin yok rahatım 🤣
Haha 😂😂
Onun için mi bugünden beri spot verip duruyorsun? Eğer öldürüyorsa ne mutlu bana. İçmiyorum.
Evet bi gıcık aldım sigaradan 😡
Sen kullanıyor musun peki?
Yok denk gelse …
Sâkin ol şampiyon. 🙂
Neredeyse tum organlara zarar veriyorsa beyin hucrelerini de oldurmesi ihtimal
Bazılarında karekter bile ölüyor :))
Evet oyle yazik
Evet sadece beyin hücresini değil insanın kendisini de öldürüyor. Sigara ve alkolden yakınını kaybetmiş bir insan olarak yazıyorum bunu.
Tabiki de seni bile öldürür
Denk gelse biliyorum yapacağımıda kardeşim kaçıyor 😏
Sanıyorum ki evet. Ortalıkta boş dumanlı tenekeler var
Beyni olan kendine bunu yapmaz zaten
Evet hatta bi çok şeyi
Öldürür
Durdum şu an zbdbsb
Öldürebilir tabi
Kesinlikle
Her şeyi öldürür
sahte doktor İstanbul daaa
Sigara içiyorsun galiba subkortikal konuşuyorsun :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?