Kedim 3 gün önce elimi çizdi iyileşiyor gibi oldu sonra yara açılmaya başladı ve çok ağrıyor normalde ağrımıyordu ve çevresinde kızarıklık var, pansumanlık bişey var mı?
Abartılcak kadar değil biliyorum ama gene de sormak istedim pansumanlık mı?
bepanten gibi besleyici kremlerle iyileşmeyi hızlandır daha doğal çözümler zeytinyağı başta olmak üzere yağlı cilt besleyiciler ama muhakkak önce batikon gibi iyotlu /tendürdiyot gibi antiseptikler kullan.
Yargilamam yargilayamamda herkesin maddi imkani pek iyi degil benimde iyi degil hak veriyorum bu kadar pahali olmasini da anlayamiyorum ❤️ yargilayanlari boş ver canim hic dinleme bir ara yaptirirson pek onemli degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
geçer bir kaç güne
bepanten gibi besleyici kremlerle iyileşmeyi hızlandır daha doğal çözümler zeytinyağı başta olmak üzere yağlı cilt besleyiciler ama muhakkak önce batikon gibi iyotlu /tendürdiyot gibi antiseptikler kullan.
Çok teşekkür
Ederim
rica ederim. Ama lütfen önce batikonla silmeyi unutmayın. Geçmiş olsun
💗
pansumanlık bir şey yok, kapanmış hatta, dermis zararlarında sinir uçları çok hassastır, maks birkaç gün daha geçtikten sonra düzelir
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun bir doktora gitsen iyi olur krem yazar pansuman yaparlar.
Teşekkür ederim, pandumanlık yani
Biraz açılmış duruyor fotoğrafta çok değil de.
Geçmek üzere , ilk başlarda dezenfekte etseydin iyi olurdu, kedi de herhangi bir anormallik yok dimi
Ya dezenfekte etsem bile ev işi olınca tam iyileşemiyor, yok osuraosura uyuyor
Sıkıntı yok o zaman
bu kadar cırmaya doktora gitseydin keşke , ben gitmiştim hissizlik var diye
Ya şimdi abartı gibi olur diye başta buraya sormak istedim
iyleşmeye geçmiş , iyice akıtıp kolanya ya da dezenfekte kullandın mı?
Yakar diye kullanmadım
geçmiş olsn , yapsaydın keşke.
Teşekkürler, bilemedim ya iyice batırmayım dşye yapmadım
En azından sabunlu suyla yıkanıp yara bandıyla kapatılmalı
Yarabandı küçük ya tam kapatmaz yapışkanlar yaraya gelir
Gelsin bi şey olmaz ya da sargı bezi sar 1 2 gün
Çıkarırken yaraya yapışır, hidrolif sargı bezi var olur mu
Olur ama kolonya falan sürme sabunlu suyla yıka saegı beziyle sar
Biri kolonya sür demişti
Hayır yaraya kolonya sürülmez acı çekersin sadece
Benimde cins kedim var her gun ellerimi cizip kanatiyorlar baya bisi olmuyo asilari varsa bir kac kezde goz altini yirtmislardi goz icine bir milim kaldiydi
Ayy kız dikkat et, normalde de çiziyorda böyle çizmemişti eşek sıpası
Asilari tammi peki uysal diye cins aldim tekirden beter cikti ya dikkat etsemde olmuyor valla
Hiç aşısı yok
Neden yaptirmadinki asilarini sanada hayvana da zarari var ama
Haklısın , parayı ayarlamadım
Asilar cok pahali maalaed bende zor yaptiriyorum gecikti 2 tane kedi var birde kumlarina yetisilmiyor cok haklisin keske bu kadar paahli olmasa 🥹
Yargılamadın walla teşekkür ederim diğerleri yargılıyor
Yargilamam yargilayamamda herkesin maddi imkani pek iyi degil benimde iyi degil hak veriyorum bu kadar pahali olmasini da anlayamiyorum ❤️ yargilayanlari boş ver canim hic dinleme bir ara yaptirirson pek onemli degil
🥺💗
Kaplan mı kedi olduğuna emin misin
İnanır mısın cins kedi bide
Bu kedi olamaz sevde aslan besliyon herhalde
Harbi mi