Çok stres oluyorum, daha önce bu süreci geçirip atlatan birisi tavsiye verirse çok sevinirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun kötü bi süreç
Benim 2 doğumlarımdan sonra maalesef bu süreçten geçme mecburunda kaldım.
İşin şakası olmadığını anca canı yanan bilir.
Yememezlik ettikten sonra bunun cağre olmadığını çözdüm ve ben lastik bant ligasyonu oldum. Şükürler olsun 5 senedir çok rahatım. Korkulu bi tedavi süreci gibi görülsede ( google görsel vs) inan daha fazla olmadan ve 3.4 evrene girmeden dişini sık ve bi an önce Proktolojiden randevu al. Başarılar dilerim ✌🏼
Bende ağrı yok, kanama yok, rahatsız eden bir şey yok ve dışarı da çıkmıyor; sadece biraz içeri doğru kontrol edince hissediyorum elimle. Bazen birkaç gün geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Bu yüzden hayat alışkanlıklarında değişiklik ile geçeceğini düşünüyorum ama bilmiyorum nasıl olacak
Ve bende kabızlık durumu falan da yok, bilmiyorum ne yapmam lazım
Hani zamanla geçen bir şey değil demek istedim, ve bu lastik bant ligasyonu her evrende uygulanan bi tedavi 15/20 dk sürüyor. Bence bi uzmanla görüş o sana en uygun tedavi yöntemini gösterecektir. Dediğim gibi Hemorid dediğin şey anca zamanla 3.4 evrene dönüşe bilir önlemi alınmazsa Şu an şanslısındır
Biraz çekiniyorum doktora gitmeye
Evet inan hepimiz çekinerek gidiyoruz. Şu an gitmen ağrı ile gitmenden daha iyi.
dışarı çıkmıyor nu hiç dışkılamada falan
merhaba sizin dışarı çıkıyor muydu acava bant ligasyonundan önce
Size özelden birkac soru sorabilirmiyim son 7 aydir sorun yasiyorumda bu sorundan dolayi…
@anonimm11xc doğumlardan sonra dişarıya doğru cıkmışlığıda vardı geri çekilmişliğide ama çok şükür epeydir problemim yok kesinlikle bant ligasyonunu öneririm
Özelden sormana gerek yok, buradan sora bilirsin
ne probleminiz vardı olmadwn önce kanama şişlik falan mı
Kanama olmadı genelde şişlik hissedilen bi basınç felan, yemeden içmeden kesilmiştim ağrısı yüzünden
doluluk hissi gibi mi
Seninde sayfan maşallah makatla alakalı basınç diyorum…
Merhaba bendede 1 senedir baski hisiyati ve cis den sonra bazen disari cikip girmesi var…
Proktolog 1 derece dedi baktiktan sonra ama muhtemelen 1-2 arasi cünkü bazen disari cikiyor dedigim gibi…
3 aydir Daflon aliyorum e iste pek yardim etmiyor artik
Sizinki kacinki dereceydi?
Bant Ligasyonundan sonra tüm semptomlar gittimi? Yine eskisi gibimi oldu?
Sadece bir kere mi yapildi? Uyanikken bir hemoroidemi ya da daha cok memecikleremi?
Çok geçmiş olsun