Sağlık Bu saç derisindeki ne olabilir. Daha önce yaşayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne bu. Kaşınıyor kabuk atıyor. Ve bayadır var. Kaç defa cildiyeye gittim verdiği ilaçlar işe yaramadı hiçbir şekilde. Yarın sağlık ocağına gidecem Bu saç derisindeki ne olabilir. Daha önce yaşayan var mı? Cevapla İş Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 61% 8 ay Egzama. Stresli felan mısın? 1 5 Yorumla Soran 8 ay Stres çok fazla var zaten. Saçım yıllardır böyle. Kaç defa doktora gittim ilaçlar işe yaramadı Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 8 ay Benimde seboreik dermatitim var. Vichy dercos kullanıyorum. şu an kepekten eser yok. Bi şans ver derim. İlk yıkamada faydasını göreceksin. Yorumla Soran 8 ay Yaa gerçekten mi Yorumla Soran 8 ay Fotoğrafını atma şansın var mı. Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 8 ay Fiyatı biraz tuzlu ama 5-6 ay gidiyor ve gerçekten çok etkili. https://hizliresim.com/fjplw84 Yorumla
Humdinger Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Seboreik olabilir mi 1 23 Yorumla Soran 8 ay Söylediğin şey ile saç derimdeki yaralar uyuşuyor baktım Yorumla Soran 8 ay Olabilir yani bilmiyorum. Geçmiyor. Yıllardır böyle Yorumla Humdinger 8 ay Eğer uyuşuyorsa losyon veya şampuan önerebilirim yıllarca çektim. Çene bölgesinde de oluyor mu kaşıntı pullanma Yorumla Soran 8 ay Hayır sadece saçımda var Yorumla Humdinger 8 ay Betasalic losyon öneriyorum şampuan olarak da la roche posay kerium ds Yorumla Soran 8 ay Denicem teşekkür ederim. Yarın sağlık ocağına gıdecem bakalım ne ilaç verecek Yorumla Humdinger 8 ay Büyük ihtimalle konazol veya ketoral şampuan verir pek bir işe yaramıyor maalesef Yorumla Soran 8 ay Yaaa. O zaman senin dediklerini alırım eczaneden Yorumla Humdinger 8 ay Bi git gene de tabi doktora seboreik dermatit diyecek mi bakalım o da Yorumla Soran 8 ay Seninki ne kadar süre sürdü Yorumla Humdinger 8 ay 6-7 yıl çektim Yorumla Soran 8 ay Bi bakalım ne dıcek. Bunaldım artık yıllardır böyle Yorumla Soran 8 ay Aynı benim gibi ya. Benimki de o kadar oldu yani. Bu söylediklerini ne kadar süre kullandın da geçti ve kullanmayı bıraktıktan sonra geri başlıyor mu Yorumla Humdinger 8 ay İki üç ayda bir yeni küre geçiyorum yoksa tekrar ediyor Yorumla Soran 8 ay Yaaa. Kalıcı olarak geçiremez miyiz. Niye oluyor ki bu zıkkım anlamıyorum Yorumla Humdinger 8 ay Stresten... Yorumla Soran 8 ay Ya o da eksik olmuyor zaten Yorumla Soran 8 ay Ömür boyu bununla yaşayacam o zaman Yorumla Humdinger 8 ay Ben de o yüzden iki üç ay normal şampuan kullanıp sonra bunlarla deriyi toparlıyorum ara ara Yorumla Soran 8 ay Bende deneyecem mecbur napayım Yorumla Humdinger 8 ay Çok geçmiş olsun Yorumla Soran 8 ay Çok teşekkür ederim 🌹🥰 Yorumla Humdinger 8 ay 🪻🪻🪻 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% 8 ay egzama 0 5 Yorumla Soran 8 ay Napacam nasıl geçer Yorumla akincan1234 8 ay ya bi hoca bulup okutacan ya da doktora gidip ömür boyu ilaç kullanacan Yorumla Soran 8 ay Kaç defa gittim ilaçlar işe yaramadı Yorumla akincan1234 8 ay dediğim gibi Yorumla Soran 8 ay Teşekkürler Yorumla
Yormabegüzelim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Egzama? 0 1 Yorumla Soran 8 ay Nasıl geçer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Egzama. Stresli felan mısın?
Stres çok fazla var zaten. Saçım yıllardır böyle. Kaç defa doktora gittim ilaçlar işe yaramadı
Benimde seboreik dermatitim var. Vichy dercos kullanıyorum. şu an kepekten eser yok. Bi şans ver derim. İlk yıkamada faydasını göreceksin.
Yaa gerçekten mi
Fotoğrafını atma şansın var mı.
Fiyatı biraz tuzlu ama 5-6 ay gidiyor ve gerçekten çok etkili.
https://hizliresim.com/fjplw84
Seboreik olabilir mi
Söylediğin şey ile saç derimdeki yaralar uyuşuyor baktım
Olabilir yani bilmiyorum. Geçmiyor. Yıllardır böyle
Eğer uyuşuyorsa losyon veya şampuan önerebilirim yıllarca çektim. Çene bölgesinde de oluyor mu kaşıntı pullanma
Hayır sadece saçımda var
Betasalic losyon öneriyorum şampuan olarak da la roche posay kerium ds
Denicem teşekkür ederim. Yarın sağlık ocağına gıdecem bakalım ne ilaç verecek
Büyük ihtimalle konazol veya ketoral şampuan verir pek bir işe yaramıyor maalesef
Yaaa. O zaman senin dediklerini alırım eczaneden
Bi git gene de tabi doktora seboreik dermatit diyecek mi bakalım o da
Seninki ne kadar süre sürdü
6-7 yıl çektim
Bi bakalım ne dıcek. Bunaldım artık yıllardır böyle
Aynı benim gibi ya. Benimki de o kadar oldu yani. Bu söylediklerini ne kadar süre kullandın da geçti ve kullanmayı bıraktıktan sonra geri başlıyor mu
İki üç ayda bir yeni küre geçiyorum yoksa tekrar ediyor
Yaaa. Kalıcı olarak geçiremez miyiz. Niye oluyor ki bu zıkkım anlamıyorum
Stresten...
Ya o da eksik olmuyor zaten
Ömür boyu bununla yaşayacam o zaman
Ben de o yüzden iki üç ay normal şampuan kullanıp sonra bunlarla deriyi toparlıyorum ara ara
Bende deneyecem mecbur napayım
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 🌹🥰
🪻🪻🪻
Seboreik dermatit, nerde görsem tanırım.
egzama
Napacam nasıl geçer
ya bi hoca bulup okutacan ya da doktora gidip ömür boyu ilaç kullanacan
Kaç defa gittim ilaçlar işe yaramadı
dediğim gibi
Teşekkürler
Egzama?
Nasıl geçer