Allah kahretsin böyle hayatı? Bıktım artıky aşamaktan yeter allah biran önce canımı alsın artık bıktım ben yaşamaktan?

mutsuzum bu dünyadan çok çektim ve çekiyorum hiç bir şey bana mutluluk vermiyor dünya resmen üstüme üstüme geliyor duvarlarla beraber hiç bir insan beni anlamıyor içimde ne fırtınalar kopuyor ne ailem anlıyor ne de diğer insanlar çok yalnız hissediyorum kendimi hiç umutlu gülümseyen gözlerle hayata bkamıyorum her konudan dolayı kendimi çok yetersiz görüyorum sosyal çevrem hiç yok ortaokul arkadaşlarımla çok uzun bir süredir görüşmüyorum buluşmuyorum onlarda benimle hiç görüşmüyor ve buluşmuyor keşke diyorum allahım keşke hiç yaratmasaydın beni yaratmasaydında dünyaya göndermeseydin beni diyorum allaha kaç kere dualar ettim allahım canımı al beni öldür beni kurtar bu dünyadan erken yaşda ölüyüm de gideyim diye dualar ettim ama almadı canımı allah ve almıyor da hayla inadına almıyor beni ibret alın diye yaratmış sanki allah ben zehirlendiğim gece canımı bana bağışladı allah ben o gece bilerek kendimi bir sürü ilaç içerek intihar ettim ama allah canımı almadı neden intihar ettim canım istedi yaşamak istemedim ölmek istedim ama allah canımı bana tekrar bağışladı. İnsanlar ne güzel mutlu mesut yaşarlar ben öyle yaşayamıyorum psikolajik olarak çok kötüyüm her an ağlayabiliyorum.
Allah kahretsin böyle hayatı? Bıktım artıky aşamaktan yeter allah biran önce canımı alsın artık bıktım ben yaşamaktan?