Güncellemeler
7 ay
Antibiyotik mi içmeliyim?
Güncellemeler
7 ay
Doktora bir daha gitmedim hâlâ iltihap var mı yok mu bilmiyorum ama iyiyim bu aralar şükür
Doktor kanında iltihap var diyor arkadaşlar ama ilaç vermedi acilde ki pratisyen hekim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende prtsyen hekimim sen uzmans git prtsyen pek anlsmsz
Abi kusura bakma da hiç hekime benzemiyorsun çalışıyor musun bir yerde
Devlrtteyim resim eski
Kanda iltihap için ilaç vermemesi saçma değil mi basit bir şey mi kanda iltihap?
Antibiyotik alırsan geçer damada. Ama
Serum takıldı
Çok iyi antibiyotik kolay gelsin
Doktora gidince tedavi başlatır öyle geçer
İlaç vermemesi garip değil mi zaten bunun için?
Vermesi lazım
Vallahi vermedi serum taktı serum bitince geldim eve
Antibiyotik vermesi lazımdı
Vermedi şaka değil
Bilemedim
Pratisyen hekimden ne beklenir zaten ki neyse bitki çayı içsem temizler mi vücudu rezene çayı falan yoksa hastaneye bir daha gidip bu sefer ilaç yazmasını mı istiyim?
Öyle yap geçmiş olsun
Deger kac enabiza baksana bi
Bakmadım ama crp yüksek dedi bir de sanırım kan gazı mı ne oluyormuş o galiba bişeyler dedi ben takmadım fazla
İltihap varsa tedavi baslanir niyr baslamadi serum falanda mi yapmadi
Serum taktı gönderdi
Antibiyotuk takti belkide bilmiyorum
Evet o yüzden ilaç yazmamış olabilir
Neyse benim asıl merak ettiğim neden olur ki kanda iltihap? Biriyle yakın zamanda cinsellik öpüşme falan yaşamadım yanlış anlama o tarz şeyler bulaştırabilir ama bende yok o tür şeylerden
Crp iltihap durumunda yukselir ama bagisiliklada ilgili aslinda zaturre gibi veya kandaki bir sebebe baglida yukselebilir simdi ne desem bos bilgim yok sadece crp mi yuksekti kanda bende bu tarz durum yasadimda
Kan gazı ve crp yüksek dedi
Belirtileri neydi sende mesela ne oldu da gittin doktora?
Bende yuksek derece ates vardu 39 40 falan su dahi icsem kusma ve kusma durmuyordu gunlerce devam etti asiri halsuzlik basimi bile tutamiyordum geceleri olan yogun terleme ve oksuruk uzerine acile gittim crp 50 cikti serum takildi sonra baska sehire sevk verildi 1 haftada crp 4000 e cikti falan
Benzerini yaşadım ama sen daha ağır geçirmişsin geçmiş olsun
Tesekkure derim sagolun
E nabızda kan sonuçları falan var mı sen dedinya hani e nabıza bak diye
Eher senden kan alindi ise zaten alinmisfa enabiza girdiginde kan sonuclari gozukur enabizda hayaitin boyunca yapilan rontgne olultrasin kan sonuclari falan bircok sey cikiyor tabiki gozukur evet
Teşekkür ederim e nabıza bakan biri değilim o yüzden sordum
Rica ederim cok gecmis olsun